Az angyalos ház – és más történetek – ükh 2017

By | 2019-11-07

Fábián Janka - Az angyalos ház - és más történetek - ÜKH 2017

Leírás könyv Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017

Buda egyik csendes utcájában áll egy omladozó ház. A homlokzati nagy erkély két oldalán egy-egy szépséges angyal magasodik, kezükben leeresztett pallos – mintha csak a házat vigyáznák mindenfajta veszedelemtől. Bizony, van is mitől óvni-védeni, mert le akarják bontani, hogy szállodát építsenek a helyére. A lakók azonban mozgalmat indítanak a patinás épület megmentésére, vezetőjüket, Zsuzsát pedig szoros szálak és emlékek fűzik a házhoz: annak idején, egyetemista korában rendszeresen látogatta ott a csaknem százéves Hilda nénit, aki elmesélte neki az életét.
Paál Hildának szavai életre keltik az 1910-es éveket, amikor az angyalos ház a fénykorát élte. Hilda, Klári, Manci és Lina, a négy barátnő együtt élik át a századelőn a felnőtté válás, és persze a szerelem, valamint az elkerülhetetlen csalódások édes-fájdalmas élményeit. Az angyalos ház azonban titkokat is rejt: az egyik emeleti lakásba rejtélyes új lakó költözik, és esténként különös vendégek fordulnak meg nála. A lányokat furdalja a kíváncsiság, és amikor nyomozni kezdenek, akaratukon kívül még a kor politikai cselszövéseibe is belekeverednek.
A ház története ezzel nem ér véget, tovább folytatódik-bonyolódik a kötet végére beillesztett két novellában. A Karácsony a ligetben egy félszeg, édes-bús, tragédiába torkolló szerelmet idéz, a Rozmaring pedig a némafilm korának Amerikájába, a Broadway színpadjaira és a New York-i filmstúdiókba vezeti a regény egyik szereplőjét és az olvasót.


Egy 100 éves néni története az 1910-es évekről
Fábián Jankára először Az utolsó boszorkány lánya című könyve kapcsán akadtam rá, amely annyira elnyerte a tetszésemet, hogy egyből megjegyeztem magamnak az írónőt, sőt, bánkódtam is miatta (illetve a mai napig bánkódom), amiért nem figyeltem fel rá már évekkel korábban. Így került hozzám az újabb kiadású kötete, Az angyalos ház és más történetek, azaz egy olyan mix, amely tartalmazza Az angyalos ház regényt és még két, kisebb szösszenetet is, amely azonban szoros összefüggésben áll a fő történettel. Ezúttal egyébként az 1910-es évek Budapestjére kalandozhatunk el egy közel 100 éves néni visszaemlékezésein keresztül.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 pdf

Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017.pdf

Fábián Janka Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 Fábián Janka pdf formátumban. A Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 epub

Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017.epub

Fábián Janka Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 Fábián Janka epub formátumban. A Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 mobi

Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017.mobi

Fábián Janka Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 Fábián Janka mobi formátumban. A Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 txt

Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017.txt

Fábián Janka Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 Fábián Janka txt formátumban. A Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 docx

Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017.docx

Fábián Janka Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 Fábián Janka docx formátumban. A Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 fb2

Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017.fb2

Fábián Janka Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 Fábián Janka fb2 formátumban. A Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyv ingyen

Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 ingyenes

A könyv részletei Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017

  • A könyv eredeti címe: Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017
  • A könyv szerzője: Fábián Janka
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Fábián Janka
  • Oldalszám: 424 oldal
  • Megjelenés: 2017. június 01.
  • Fájlnév: Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017.pdf, Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017.epub, Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017.mobi, Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017.txt, Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017.docx, Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyvet Fábián Janka írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017. A Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyv megjelenésének dátuma 2017. június 01.. A Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyvben 424 oldal található.

A könyv letölthető a Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Fábián Janka – Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017.pdf, Fábián Janka – Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017.epub, Fábián Janka – Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017.mobi. Fábián Janka Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 felülvizsgálat. Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyv Fábián Janka – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Fábián Janka Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 Fábián Janka könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017, Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 fb2, download Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 PDF, download Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 MOBI, ingyenes letöltések Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 IPhone, online Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 pdf, ingyenes Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 DJVU, ingyenes letöltések Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 txt, letöltések Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 rtf, online Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 FB2 , ebook Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 letöltések txt, ingyenes Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 letöltések, ebook Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 download MOBI, letöltések Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 IPad, olvas Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 MOBI, olvas Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 docx, ingyenes Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 awz, download ebook Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 iPad, ingyenes Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 DJVU, download Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 ingyenes, ingyenes letöltések Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017, olvas Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 txt, Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 letöltések DJVU, Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 letöltések ingyenes, Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 letöltések pdf ingyenes, Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 pdf letöltések ingyenes, letöltések eAz angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 pdf ingyenes, Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 letöltések epub ingyenes, Az angyalos ház – és más történetek – ÜKH 2017 ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply