Az analfabéta, aki tudott számolni

By | 2019-12-11

Jonas Jonasson - Az analfabéta, aki tudott számolni

Leírás könyv Az analfabéta, aki tudott számolni

Hogyan lesz a békeszerető svédeknek atombombája? Ráadásul úgy, hogy erről csak egyetlen svéd tud, Holger. Aki tulajdonképpen nem is létezik, csak az ikertestvére, akit szintén Holgernek hívnak. Egymásra talál-e a nem létező svéd férfi és a dél-afrikai fekete nő, aki tíz kiló antilophús helyett jut a tömegpusztító fegyverhez, véletlenül? Mit csinál eközben a Moszad két ügynöke? Mitől retteg a fazekasműhelyben a dezertőr amerikai katona? Miért veri fejbe leghűségesebb alattvalóját V. Gusztáv király? Nyer-e a választásokon az "Úgy szar, ahogy van" nevű párt? És eljut-e a három kínai nővér Svájcba egy lepukkant mikrobusszal, hamis rendszámmal, mindenféle papírok nélkül? Ja, és megmenekül-e a világ a rendhagyó nukleáris fenyegetéstől?

2011-ben azt mondtuk Jonasson előző regényére, hogy az év legviccesebb könyve. Most, két évvel később, nyugodtan megismételhetjük ezt az állítást. A szerző magasra tette a lécet, és gond nélkül, röhögve átugorja.
Hogyan lesz a békeszerető svédeknek atombombája? Ráadásul úgy, hogy erről csak egyetlen svéd tud, Holger. Aki tulajdonképpen nem is létezik, csak az ikertestvére, akit szintén Holgernek hívnak. Egymásra talál-e a nem létező svéd férfi és a dél-afrikai fekete nő, aki tíz kiló antilophús helyett jut a tömegpusztító fegyverhez, véletlenül? Mit csinál eközben a Moszad két ügynöke? Mitől retteg a fazekasműhelyben a kiugrott CIA-s? Miért veri fejbe leghűségesebb alattvalóját V. Gusztáv király? Nyer-e a választásokon az "Úgy szar, ahogy van" nevű párt? És eljut-e a három kínai nővér Svájcba egy lopott mikrobusszal, hamis rendszámmal, mindenféle papírok nélkül? Ja, és megmenekül-e a világ a rendhagyó nukleáris fenyegetéstől?

2011-ben azt mondtuk Jonasson előző regényére, hogy az év legviccesebb könyve. Most, két évvel később, nyugodtan megismételhetjük ezt az állítást. A szerző magasra tette a lécet, és gond nélkül, röhögve átugorja.


Will Ferrell lesz az amerikai százéves ember
A címszerepet Will Ferrell alakítja majd, aki producerként is közreműködik a Jonas Jonasson Száz éves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt című svéd bestseller amerikai megfilmesítésében. A hollywoodi filmváltozat a CBS Film gyártásában készül, a stúdió szerezte meg a regény megfilmesítési jogait.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Az analfabéta, aki tudott számolni pdf

Az analfabéta, aki tudott számolni.pdf

Jonas Jonasson Az analfabéta, aki tudott számolni könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Az analfabéta, aki tudott számolni Jonas Jonasson pdf formátumban. A Az analfabéta, aki tudott számolni könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az analfabéta, aki tudott számolni könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az analfabéta, aki tudott számolni epub

Az analfabéta, aki tudott számolni.epub

Jonas Jonasson Az analfabéta, aki tudott számolni könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Az analfabéta, aki tudott számolni Jonas Jonasson epub formátumban. A Az analfabéta, aki tudott számolni könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az analfabéta, aki tudott számolni könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az analfabéta, aki tudott számolni mobi

Az analfabéta, aki tudott számolni.mobi

Jonas Jonasson Az analfabéta, aki tudott számolni könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Az analfabéta, aki tudott számolni Jonas Jonasson mobi formátumban. A Az analfabéta, aki tudott számolni könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az analfabéta, aki tudott számolni könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az analfabéta, aki tudott számolni txt

Az analfabéta, aki tudott számolni.txt

Jonas Jonasson Az analfabéta, aki tudott számolni könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Az analfabéta, aki tudott számolni Jonas Jonasson txt formátumban. A Az analfabéta, aki tudott számolni könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az analfabéta, aki tudott számolni könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az analfabéta, aki tudott számolni docx

Az analfabéta, aki tudott számolni.docx

Jonas Jonasson Az analfabéta, aki tudott számolni könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Az analfabéta, aki tudott számolni Jonas Jonasson docx formátumban. A Az analfabéta, aki tudott számolni könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az analfabéta, aki tudott számolni könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az analfabéta, aki tudott számolni fb2

Az analfabéta, aki tudott számolni.fb2

Jonas Jonasson Az analfabéta, aki tudott számolni könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Az analfabéta, aki tudott számolni Jonas Jonasson fb2 formátumban. A Az analfabéta, aki tudott számolni könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az analfabéta, aki tudott számolni könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Az analfabéta, aki tudott számolni könyv ingyen

Az analfabéta, aki tudott számolni online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Az analfabéta, aki tudott számolni ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Az analfabéta, aki tudott számolni

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Az analfabéta, aki tudott számolni és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Az analfabéta, aki tudott számolni ingyenes

A könyv részletei Az analfabéta, aki tudott számolni

  • A könyv eredeti címe: Az analfabéta, aki tudott számolni
  • A könyv szerzője: Jonas Jonasson
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Jonas Jonasson
  • Oldalszám: 400 oldal
  • Megjelenés: 2013. november 11.
  • Fájlnév: Az analfabéta, aki tudott számolni.pdf, Az analfabéta, aki tudott számolni.epub, Az analfabéta, aki tudott számolni.mobi, Az analfabéta, aki tudott számolni.txt, Az analfabéta, aki tudott számolni.docx, Az analfabéta, aki tudott számolni.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Az analfabéta, aki tudott számolni könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Az analfabéta, aki tudott számolni könyvet Jonas Jonasson írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Az analfabéta, aki tudott számolni könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Az analfabéta, aki tudott számolni. A Az analfabéta, aki tudott számolni könyv megjelenésének dátuma 2013. november 11.. A Az analfabéta, aki tudott számolni könyvben 400 oldal található.

A könyv letölthető a Az analfabéta, aki tudott számolni kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Az analfabéta, aki tudott számolni könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Jonas Jonasson – Az analfabéta, aki tudott számolni.pdf, Jonas Jonasson – Az analfabéta, aki tudott számolni.epub, Jonas Jonasson – Az analfabéta, aki tudott számolni.mobi. Jonas Jonasson Az analfabéta, aki tudott számolni felülvizsgálat. Az analfabéta, aki tudott számolni könyv Jonas Jonasson – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Jonas Jonasson Az analfabéta, aki tudott számolni könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Az analfabéta, aki tudott számolni is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Az analfabéta, aki tudott számolni Jonas Jonasson könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Az analfabéta, aki tudott számolni, Az analfabéta, aki tudott számolni fb2, download Az analfabéta, aki tudott számolni PDF, download Az analfabéta, aki tudott számolni MOBI, ingyenes letöltések Az analfabéta, aki tudott számolni IPhone, online Az analfabéta, aki tudott számolni pdf, ingyenes Az analfabéta, aki tudott számolni DJVU, ingyenes letöltések Az analfabéta, aki tudott számolni txt, letöltések Az analfabéta, aki tudott számolni rtf, online Az analfabéta, aki tudott számolni FB2 , ebook Az analfabéta, aki tudott számolni letöltések txt, ingyenes Az analfabéta, aki tudott számolni letöltések, ebook Az analfabéta, aki tudott számolni download MOBI, letöltések Az analfabéta, aki tudott számolni IPad, olvas Az analfabéta, aki tudott számolni MOBI, olvas Az analfabéta, aki tudott számolni docx, ingyenes Az analfabéta, aki tudott számolni awz, download ebook Az analfabéta, aki tudott számolni iPad, ingyenes Az analfabéta, aki tudott számolni DJVU, download Az analfabéta, aki tudott számolni ingyenes, ingyenes letöltések Az analfabéta, aki tudott számolni, olvas Az analfabéta, aki tudott számolni txt, Az analfabéta, aki tudott számolni letöltések DJVU, Az analfabéta, aki tudott számolni letöltések ingyenes, Az analfabéta, aki tudott számolni letöltések pdf ingyenes, Az analfabéta, aki tudott számolni pdf letöltések ingyenes, letöltések eAz analfabéta, aki tudott számolni pdf ingyenes, Az analfabéta, aki tudott számolni letöltések epub ingyenes, Az analfabéta, aki tudott számolni ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply