Az ajtó

By | 2019-12-18

SZABÓ MAGDA - Az ajtó

Leírás könyv Az ajtó

Álmában nem, de életében egyszer kinyílik az ajtó az írónő előtt. Szeredás Emerenc ajtaja, amely mások számára örökre zárva marad. A megingathatatlan jellemű, erkölcséhez és hiedelmeihez tántoríthatatlanul ragaszkodó asszony házvezetőnőnek áll az írónőhöz, ám első perctől nyilvánvaló, hogy ő diktál. Gazdája megmérettetik, és nem találtatván könnyűnek, Emerenc nem csupán otthona, hanem lelke ajtaját is megnyitja előtte, ha csak résnyire is. Így sejlik fel Magyarország huszadik századi történelmének kulisszái előtt egy magára maradt nő tragikus, fordulatos sorsa. Vajon mit őrizget az idős asszony a hét lakatra zárt ajtó mögött?
Az ajtó a ki- és bezártság, a születés és a halál ősi jelképe. Állandó kettősség jellemzi a két főhős áhítatosan odaadó, máskor szinte gyűlölködő kapcsolatát is. A szeretet kapujában állnak. Sikerülhet-e végül beljebb vagy elengedni egymást?
Az ajtó Szabó Magda talán legismertebb regénye: Szabó István forgatott belőle filmet, és 2015-ben felkerült a The New York Times sikerlistájára.


Könyvek nyomdász szemmel – Best Print Hungary 2018
Lezajlott a Nyomda-és Papíripari Szövetség által meghirdetett Best Print Hungary 2018 nyomdaipari szakmai verseny díjátadója. Idén 16 cég és 2 oktatási intézmény 104 nyomdai terméket nevezett a versenybe. Mutatjuk a könyves díjakat!
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Az ajtó pdf

Az ajtó.pdf

SZABÓ MAGDA Az ajtó könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Az ajtó SZABÓ MAGDA pdf formátumban. A Az ajtó könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az ajtó könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az ajtó epub

Az ajtó.epub

SZABÓ MAGDA Az ajtó könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Az ajtó SZABÓ MAGDA epub formátumban. A Az ajtó könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az ajtó könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az ajtó mobi

Az ajtó.mobi

SZABÓ MAGDA Az ajtó könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Az ajtó SZABÓ MAGDA mobi formátumban. A Az ajtó könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az ajtó könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az ajtó txt

Az ajtó.txt

SZABÓ MAGDA Az ajtó könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Az ajtó SZABÓ MAGDA txt formátumban. A Az ajtó könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az ajtó könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az ajtó docx

Az ajtó.docx

SZABÓ MAGDA Az ajtó könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Az ajtó SZABÓ MAGDA docx formátumban. A Az ajtó könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az ajtó könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Az ajtó fb2

Az ajtó.fb2

SZABÓ MAGDA Az ajtó könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Az ajtó SZABÓ MAGDA fb2 formátumban. A Az ajtó könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Az ajtó könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Az ajtó könyv ingyen

Az ajtó online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Az ajtó ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Az ajtó

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Az ajtó és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Az ajtó ingyenes

A könyv részletei Az ajtó

  • A könyv eredeti címe: Az ajtó
  • A könyv szerzője: SZABÓ MAGDA
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: SZABÓ MAGDA
  • Oldalszám: Szabó Magda- életműsorozat
  • Megjelenés: 284 oldal
    Megjelenés: 2016. március 02.
  • Fájlnév: Az ajtó.pdf, Az ajtó.epub, Az ajtó.mobi, Az ajtó.txt, Az ajtó.docx, Az ajtó.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Az ajtó könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Az ajtó könyvet SZABÓ MAGDA írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Az ajtó könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Az ajtó. A Az ajtó könyv megjelenésének dátuma 284 oldal

Megjelenés: 2016. március 02.. A Az ajtó könyvben Szabó Magda- életműsorozat található.

A könyv letölthető a Az ajtó kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Az ajtó könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: SZABÓ MAGDA – Az ajtó.pdf, SZABÓ MAGDA – Az ajtó.epub, SZABÓ MAGDA – Az ajtó.mobi. SZABÓ MAGDA Az ajtó felülvizsgálat. Az ajtó könyv SZABÓ MAGDA – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. SZABÓ MAGDA Az ajtó könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Az ajtó is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Az ajtó SZABÓ MAGDA könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Az ajtó, Az ajtó fb2, download Az ajtó PDF, download Az ajtó MOBI, ingyenes letöltések Az ajtó IPhone, online Az ajtó pdf, ingyenes Az ajtó DJVU, ingyenes letöltések Az ajtó txt, letöltések Az ajtó rtf, online Az ajtó FB2 , ebook Az ajtó letöltések txt, ingyenes Az ajtó letöltések, ebook Az ajtó download MOBI, letöltések Az ajtó IPad, olvas Az ajtó MOBI, olvas Az ajtó docx, ingyenes Az ajtó awz, download ebook Az ajtó iPad, ingyenes Az ajtó DJVU, download Az ajtó ingyenes, ingyenes letöltések Az ajtó, olvas Az ajtó txt, Az ajtó letöltések DJVU, Az ajtó letöltések ingyenes, Az ajtó letöltések pdf ingyenes, Az ajtó pdf letöltések ingyenes, letöltések eAz ajtó pdf ingyenes, Az ajtó letöltések epub ingyenes, Az ajtó ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply