Augustus

By | 2019-11-13

JOHN WILLIAMS- - Augustus

Leírás könyv Augustus

John Williams utolsó regénye 1973-ban megkapta a Nemzeti Könyvdíjat. Mintha maga a szerző is tudta volna, hogy az Augustus lesz a hattyúdala, papírra vetette benne mindazt, amit a világról, az életről, a művészetről és a politikáról gondolt. Így született meg minden idők egyik legvarázslatosabb történelmi regénye.

Nagybátyja, Julius Caesar brutális meggyilkolása után Octavius, a félénk és tanulni vágyó tizenkilenc éves ifjú hirtelen rádöbben, hogy ő a mérhetetlen római hatalom örököse. Az a sors vár rá, hogy ádáz pártcsatározások, véres háborúk és családi viszályok közepette átalakítsa a birodalmat, és a nyugati világ legnagyobb uralkodójává váljon: Caesar Augustusszá, az első római császárrá.
John Williams levelekből, naplórészletekből és feljegyzésekből álló, gyönyörűen komponált regényét olvasva az az érzésünk, hogy ott sétálunk az ókori Róma utcáin, a Forumon, és izgulunk egy-egy több nézőpontból bemutatott ármány kimenetelén, költőkkel, politikusokkal és széplányokkal járunk lakomákra, ámulattal figyeljük, hogyan befolyásolja a szerelmet, a barátságot, a családi kapcsolatokat a politika, a mindenek elé helyezett, kíméletlen államérdek.

John Williams (1922-1994) amerikai író, költő. Denverben tanult, majd tanított irodalmat. Főbb művei: Nothing but the Night (1948), Butcher’s Crossing (1960) és a Stoner (1965).

Letöltés könyvet Augustus pdf

Augustus.pdf

JOHN WILLIAMS- Augustus könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Augustus JOHN WILLIAMS- pdf formátumban. A Augustus könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Augustus könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Augustus epub

Augustus.epub

JOHN WILLIAMS- Augustus könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Augustus JOHN WILLIAMS- epub formátumban. A Augustus könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Augustus könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Augustus mobi

Augustus.mobi

JOHN WILLIAMS- Augustus könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Augustus JOHN WILLIAMS- mobi formátumban. A Augustus könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Augustus könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Augustus txt

Augustus.txt

JOHN WILLIAMS- Augustus könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Augustus JOHN WILLIAMS- txt formátumban. A Augustus könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Augustus könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Augustus docx

Augustus.docx

JOHN WILLIAMS- Augustus könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Augustus JOHN WILLIAMS- docx formátumban. A Augustus könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Augustus könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Augustus fb2

Augustus.fb2

JOHN WILLIAMS- Augustus könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Augustus JOHN WILLIAMS- fb2 formátumban. A Augustus könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Augustus könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Augustus könyv ingyen

Augustus online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Augustus ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Augustus

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Augustus és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Augustus ingyenes

A könyv részletei Augustus

  • A könyv eredeti címe: Augustus
  • A könyv szerzője: JOHN WILLIAMS-
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: JOHN WILLIAMS-
  • Oldalszám: 396 oldal
  • Megjelenés: 2016. szeptember 22.
  • Fájlnév: Augustus.pdf, Augustus.epub, Augustus.mobi, Augustus.txt, Augustus.docx, Augustus.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Augustus könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Augustus könyvet JOHN WILLIAMS- írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Augustus könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Augustus. A Augustus könyv megjelenésének dátuma 2016. szeptember 22.. A Augustus könyvben 396 oldal található.

A könyv letölthető a Augustus kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Augustus könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: JOHN WILLIAMS- – Augustus.pdf, JOHN WILLIAMS- – Augustus.epub, JOHN WILLIAMS- – Augustus.mobi. JOHN WILLIAMS- Augustus felülvizsgálat. Augustus könyv JOHN WILLIAMS- – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. JOHN WILLIAMS- Augustus könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Augustus is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Augustus JOHN WILLIAMS- könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Augustus, Augustus fb2, download Augustus PDF, download Augustus MOBI, ingyenes letöltések Augustus IPhone, online Augustus pdf, ingyenes Augustus DJVU, ingyenes letöltések Augustus txt, letöltések Augustus rtf, online Augustus FB2 , ebook Augustus letöltések txt, ingyenes Augustus letöltések, ebook Augustus download MOBI, letöltések Augustus IPad, olvas Augustus MOBI, olvas Augustus docx, ingyenes Augustus awz, download ebook Augustus iPad, ingyenes Augustus DJVU, download Augustus ingyenes, ingyenes letöltések Augustus, olvas Augustus txt, Augustus letöltések DJVU, Augustus letöltések ingyenes, Augustus letöltések pdf ingyenes, Augustus pdf letöltések ingyenes, letöltések eAugustus pdf ingyenes, Augustus letöltések epub ingyenes, Augustus ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply