Atlantisz-kór

By | 2019-12-23

A.G. Riddle - Atlantisz-kór

Leírás könyv Atlantisz-kór

A spanyolországi Marbellán dr. Kate Warnernek szembesülnie kell a rettenetes valósággal: az emberi faj a kihalás szélén áll. Egy olyan járvány söpört végig a földgolyón, amelyhez hasonlót még nem látott az emberiség. Közel egymilliárd ember halt meg – azoknak pedig, akik életben maradtak, a génjeit változtatta meg az Atlantisz-kór. A túlélők kisebb csoportja gyors fejlődésnek indult. A többiek elkezdtek visszafejlődni.

Ahogy a világ egyre mélyebbre süllyed a káoszba, radikális megoldások merülnek fel. A fejlett országok előállnak egy Orchidea nevű gyógyszerrel, melyet hatalmas mennyiségben állítanak elő, és juttatnak el a világ minden pontján található menekülttáborokba. Ám az Orchidea csupán arra jó, hogy időt nyerjenek: a tüneteket megszünteti ugyan, de magát a betegséget nem gyógyítja meg.

Az Immari International más megoldást választ: ők nem tesznek semmit, hagyják, hogy a járvány zavartalanul tomboljon. Az Immari egy olyan világot akar, melyet a genetikailag felsőbbrendű túlélők népesítenek be, egy új emberi faj, amely készen áll arra, hogy beteljesítse sorsát.

Az Orchidea-szövetség és az Immari nyílt háborúba kezd egymással a túlélők feletti irányításért. Az emberiségnek egyetlen esélye maradt: megtalálni a járvány gyógymódját, és Kate az egyetlen, aki képes lehet arra, hogy megfejtse az Atlantisz-kórt körülvevő rejtélyt. A választ az emberiség történetének sorsfordító eseményeinél kell keresni – ahol az emberi genom rejtélyes módon megváltozott. Kate beutazza Európa és Észak-Afrika sivár, pusztulásnak indult vidékeit, de végül a múlt feltárására tett kísérlet vezeti el oda, ahova álmában sem gondolta, hogy eljut… Hamarosan rájön, hogy az emberi fejlődés története nem az, aminek hittük – neki pedig rettenetes áldozatot kell hoznia, ha helyre akarja hozni a kisiklott evolúciót.

Az Atlantisz-kór az Eredet-misztérium-trilógia második kötete, amelyből egymillió példányt adtak el az Egyesült Államokban, 18 nyelvre fordították le, és a történet megfilmesítésén jelenleg is dolgozik a CBS Films studió.

Letöltés könyvet Atlantisz-kór pdf

Atlantisz-kór.pdf

A.G. Riddle Atlantisz-kór könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Atlantisz-kór A.G. Riddle pdf formátumban. A Atlantisz-kór könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Atlantisz-kór könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Atlantisz-kór epub

Atlantisz-kór.epub

A.G. Riddle Atlantisz-kór könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Atlantisz-kór A.G. Riddle epub formátumban. A Atlantisz-kór könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Atlantisz-kór könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Atlantisz-kór mobi

Atlantisz-kór.mobi

A.G. Riddle Atlantisz-kór könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Atlantisz-kór A.G. Riddle mobi formátumban. A Atlantisz-kór könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Atlantisz-kór könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Atlantisz-kór txt

Atlantisz-kór.txt

A.G. Riddle Atlantisz-kór könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Atlantisz-kór A.G. Riddle txt formátumban. A Atlantisz-kór könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Atlantisz-kór könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Atlantisz-kór docx

Atlantisz-kór.docx

A.G. Riddle Atlantisz-kór könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Atlantisz-kór A.G. Riddle docx formátumban. A Atlantisz-kór könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Atlantisz-kór könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Atlantisz-kór fb2

Atlantisz-kór.fb2

A.G. Riddle Atlantisz-kór könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Atlantisz-kór A.G. Riddle fb2 formátumban. A Atlantisz-kór könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Atlantisz-kór könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Atlantisz-kór könyv ingyen

Atlantisz-kór online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Atlantisz-kór ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Atlantisz-kór

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Atlantisz-kór és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Atlantisz-kór ingyenes

A könyv részletei Atlantisz-kór

  • A könyv eredeti címe: Atlantisz-kór
  • A könyv szerzője: A.G. Riddle
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: A.G. Riddle
  • Oldalszám: Eredet-misztérium
  • Megjelenés: 2018. április 17.
  • Fájlnév: Atlantisz-kór.pdf, Atlantisz-kór.epub, Atlantisz-kór.mobi, Atlantisz-kór.txt, Atlantisz-kór.docx, Atlantisz-kór.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Atlantisz-kór könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Atlantisz-kór könyvet A.G. Riddle írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Atlantisz-kór könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Atlantisz-kór. A Atlantisz-kór könyv megjelenésének dátuma 2018. április 17.. A Atlantisz-kór könyvben Eredet-misztérium található.

A könyv letölthető a Atlantisz-kór kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Atlantisz-kór könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: A.G. Riddle – Atlantisz-kór.pdf, A.G. Riddle – Atlantisz-kór.epub, A.G. Riddle – Atlantisz-kór.mobi. A.G. Riddle Atlantisz-kór felülvizsgálat. Atlantisz-kór könyv A.G. Riddle – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. A.G. Riddle Atlantisz-kór könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Atlantisz-kór is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Atlantisz-kór A.G. Riddle könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Atlantisz-kór, Atlantisz-kór fb2, download Atlantisz-kór PDF, download Atlantisz-kór MOBI, ingyenes letöltések Atlantisz-kór IPhone, online Atlantisz-kór pdf, ingyenes Atlantisz-kór DJVU, ingyenes letöltések Atlantisz-kór txt, letöltések Atlantisz-kór rtf, online Atlantisz-kór FB2 , ebook Atlantisz-kór letöltések txt, ingyenes Atlantisz-kór letöltések, ebook Atlantisz-kór download MOBI, letöltések Atlantisz-kór IPad, olvas Atlantisz-kór MOBI, olvas Atlantisz-kór docx, ingyenes Atlantisz-kór awz, download ebook Atlantisz-kór iPad, ingyenes Atlantisz-kór DJVU, download Atlantisz-kór ingyenes, ingyenes letöltések Atlantisz-kór, olvas Atlantisz-kór txt, Atlantisz-kór letöltések DJVU, Atlantisz-kór letöltések ingyenes, Atlantisz-kór letöltések pdf ingyenes, Atlantisz-kór pdf letöltések ingyenes, letöltések eAtlantisz-kór pdf ingyenes, Atlantisz-kór letöltések epub ingyenes, Atlantisz-kór ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply