Armada

By | 2019-11-26

Ernest Cline - Armada

Leírás könyv Armada

ack Lightman egész életében arról álmodozott, hogy egyszer vele is megtörténik az, ami a legkedvesebb sci-fi könyveiben, filmjeiben és számítógépes játékaiban: hogy kamaszkora unalmas, kertvárosi monotóniájából egy nap felrázza egy fantasztikus, világrengető űrbéli kaland.

Ugyan mi rossz lehet egy kis ábrándozásban? Zack eddig elég jól elboldogult azzal, hogy tudja, mi a különbség a valóság és a képzelet között. Tisztában van vele, hogy a való világban nem a dühkezelési problémákkal küzdő, céltalan kamaszok szokták megmenteni az univerzumot.

Egészen addig, amíg egy nap meg nem pillant egy repülő csészealjat. Ami ráadásul megszólalásig hasonlít az Armada nevű videojátékban szereplő ellenséges földönkívüli űrhajóra. Kizárt, hogy tévedjen, mivel Zack történetesen a világ egyik legjobb Armada-játékosa, minden szabad percét ezzel a játékkal tölti…


A retro szerelmeseinek. Igazi ’80-as, ’90-es évek hangulatát idéző történet. Egy jól összeollózott regény harmincon túliaknak. 😉
Elérkezett az idő, amikor már egy egész generáció nosztalgiával emlékszik vissza a gyerekkorára, ami a ’80-as, ’90-es évekre esett. A videojátékok korszakára, amikor a 3D-s megjelenítés még csak vonalakból állt és a legütősebb játéknak az ELITE számított.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet Armada pdf

Armada.pdf

Ernest Cline Armada könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Armada Ernest Cline pdf formátumban. A Armada könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Armada könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Armada epub

Armada.epub

Ernest Cline Armada könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Armada Ernest Cline epub formátumban. A Armada könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Armada könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Armada mobi

Armada.mobi

Ernest Cline Armada könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Armada Ernest Cline mobi formátumban. A Armada könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Armada könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Armada txt

Armada.txt

Ernest Cline Armada könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Armada Ernest Cline txt formátumban. A Armada könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Armada könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Armada docx

Armada.docx

Ernest Cline Armada könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Armada Ernest Cline docx formátumban. A Armada könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Armada könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Armada fb2

Armada.fb2

Ernest Cline Armada könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Armada Ernest Cline fb2 formátumban. A Armada könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Armada könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Armada könyv ingyen

Armada online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Armada ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Armada

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Armada és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Armada ingyenes

A könyv részletei Armada

  • A könyv eredeti címe: Armada
  • A könyv szerzője: Ernest Cline
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Ernest Cline
  • Oldalszám: 368 oldal
  • Megjelenés: 2015. november 18.
  • Fájlnév: Armada.pdf, Armada.epub, Armada.mobi, Armada.txt, Armada.docx, Armada.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Armada könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Armada könyvet Ernest Cline írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Armada könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Armada. A Armada könyv megjelenésének dátuma 2015. november 18.. A Armada könyvben 368 oldal található.

A könyv letölthető a Armada kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Armada könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Ernest Cline – Armada.pdf, Ernest Cline – Armada.epub, Ernest Cline – Armada.mobi. Ernest Cline Armada felülvizsgálat. Armada könyv Ernest Cline – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Ernest Cline Armada könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Armada is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Armada Ernest Cline könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Armada, Armada fb2, download Armada PDF, download Armada MOBI, ingyenes letöltések Armada IPhone, online Armada pdf, ingyenes Armada DJVU, ingyenes letöltések Armada txt, letöltések Armada rtf, online Armada FB2 , ebook Armada letöltések txt, ingyenes Armada letöltések, ebook Armada download MOBI, letöltések Armada IPad, olvas Armada MOBI, olvas Armada docx, ingyenes Armada awz, download ebook Armada iPad, ingyenes Armada DJVU, download Armada ingyenes, ingyenes letöltések Armada, olvas Armada txt, Armada letöltések DJVU, Armada letöltések ingyenes, Armada letöltések pdf ingyenes, Armada pdf letöltések ingyenes, letöltések eArmada pdf ingyenes, Armada letöltések epub ingyenes, Armada ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply