Agrárgazdaságtan ii. – az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája

By | 2019-12-20

Mizik Tamás - Agrárgazdaságtan II. - Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája

Leírás könyv Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája

"Az agrárgazdaságtani ismeretek alapvető fontosságúak minden agrármérnök szakos hallgató számára. A tankönyvben bemutatásra kerülnek az agrárgazdasági szektor termelési tényezői (föld, tőke, munkaerő), az üzemszervezet, a mezőgazdaságban is nélkülözhetetlen kutatás-fejlesztés-innováció vagy az élelmiszer-marketing. A makrofejlődésről szóló rész tárgyalja az élelmezés- és élelmiszer-biztonságot, a mezőgazdasági fejlődés és a gazdasági növekedés viszonyát, valamint az agrárkereskedelmet. A záró fejezet a mezőgazdaság és a környezet viszonyát mutatja be a fenntarthatóság szempontjából. Az Agrárgazdaságtan II. szerves folytatása az I. kötetnek, részletesen és olvasmányosan mutatja be a téma legfontosabb, még hiányzó területeit, így bátran tudom ajánlani mind az oktatók, mind a hallgatók részére."

Dr. Feldman Zsolt, helyettes államtitkár,
Földművelésügyi Minisztérium

"Az Agrárgazdaságtan tankönyvek Mizik Tamás által szerkesztett második kötetében a szerzők a mezőgazdasági fejlődés mikro- és makroökonómiai elemzésével foglalkoznak. A mikroökonómiai témakör a mezőgazdaság termelési tényezői (föld, tőke, munkaerő) mellett a mezőgazdasági üzemszervezet elméletével és sajátosságaival, a technológiai fejlődéssel és élelmiszer-marketinggel foglalkozik. A makroökonómiai rész a globális élelmezésbiztonság, a mezőgazdasági fejlődés és a gazdasági növekedés összefüggéseit, a nemzetközi agrárkereskedelem, az élelmiszer-biztonság és a fenntartható gazdálkodás főbb kérdéseit tárgyalja. A sorozat második kötete is híven tükrözi a nemzetközi szemléletet, a magyar agrár-felsőoktatás oktatói és hallgatói, valamint a szakmai szervezetek pedig hasznos könyvként forgathatják a szerzők művét."

Dr. Popp József,
az MTA doktora

"A közgazdaság-tudomány az elmúlt fél évszázadban olyan speciális területek elemzését vállalta fel, mint az érzelmek, társas kapcsolatok vagy éppen az egészség kérdésköre. Eközben azonban olyan klasszikus témáktól fordult el a figyelem, mint az agrárium elemzése. Történt mindez akkor, amikor az agrárium robbanásszerű fejlődés előtt áll a digitalizáció előrehaladtával, és olyan kihívásokkal kell megküzdenie, mint a klímaváltozás. E tények alapjaiban fogják átrendezni a jelenlegi agrárrendszert. Ezért nagyon jó hír, hogy új agrárgazdaságtani tankönyvsorozat indult, melynek jelen, második kötete a soha nem avuló témákat (pl. földpiac) ugyanolyan igényességgel tárgyalja, mint a legújabbakat (pl. GMO), esélyt adva a magyar hallgatóknak, hogy sikeresen kapcsolódhassanak be a hazai és nemzetközi agráréletbe."

Dr. Kemény Gábor, igazgató,
Agárgazdasági Kutató Intézet

Letöltés könyvet Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája pdf

Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája.pdf

Mizik Tamás Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája Mizik Tamás pdf formátumban. A Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája epub

Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája.epub

Mizik Tamás Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája Mizik Tamás epub formátumban. A Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája mobi

Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája.mobi

Mizik Tamás Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája Mizik Tamás mobi formátumban. A Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája txt

Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája.txt

Mizik Tamás Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája Mizik Tamás txt formátumban. A Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája docx

Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája.docx

Mizik Tamás Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája Mizik Tamás docx formátumban. A Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája fb2

Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája.fb2

Mizik Tamás Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája Mizik Tamás fb2 formátumban. A Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyv ingyen

Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája ingyenes

A könyv részletei Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája

  • A könyv eredeti címe: Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája
  • A könyv szerzője: Mizik Tamás
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Mizik Tamás
  • Oldalszám: 2018. április 13.
    ISBN: 9789630599085
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája.pdf, Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája.epub, Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája.mobi, Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája.txt, Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája.docx, Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája.fb2
  • Feltételek: ingyen

A Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyvet Mizik Tamás írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája. A Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyv megjelenésének dátuma ERR. A Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyvben 2018. április 13.

ISBN: 9789630599085 található.

A könyv letölthető a Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Mizik Tamás – Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája.pdf, Mizik Tamás – Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája.epub, Mizik Tamás – Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája.mobi. Mizik Tamás Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája felülvizsgálat. Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyv Mizik Tamás – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Mizik Tamás Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája Mizik Tamás könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája, Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája fb2, download Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája PDF, download Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája MOBI, ingyenes letöltések Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája IPhone, online Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája pdf, ingyenes Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája DJVU, ingyenes letöltések Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája txt, letöltések Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája rtf, online Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája FB2 , ebook Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája letöltések txt, ingyenes Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája letöltések, ebook Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája download MOBI, letöltések Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája IPad, olvas Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája MOBI, olvas Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája docx, ingyenes Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája awz, download ebook Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája iPad, ingyenes Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája DJVU, download Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája ingyenes, ingyenes letöltések Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája, olvas Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája txt, Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája letöltések DJVU, Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája letöltések ingyenes, Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája letöltések pdf ingyenes, Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája pdf letöltések ingyenes, letöltések eAgrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája pdf ingyenes, Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája letöltések epub ingyenes, Agrárgazdaságtan II. – Az agrárfejlődés mikro- és makroökonómiája ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply