A zrínyiek ii. – a lángelme

By | 2019-11-07

Benkő László - A ZRÍNYIEK II. - A lángelme

Leírás könyv A ZRÍNYIEK II. – A lángelme

A nagy sikert aratott első ZRÍNYI-kötet, – A gránitlelkű – után a kultusztrilógia II. részében – most – a legendás család következő tagját, a "lángelméjű" Zrínyi Miklóst, a szigetvári hős dédunokáját,
aki egyszerre volt költő és hadvezér, politikus és hadtudós, a nemzeteken átívelő arisztokrácia vezető egyéniségét mutatja be!

Az európai történelem kereke a XVII. századba fordult.

Az Oszmán Birodalom mélyen behatolt Magyarország testébe, és a Habsburgok által megkötött és egyre-másra hosszabbított rossz békekötések évtizedekre konzerválták az áldatlan állapotokat…
Dúl a Harmincéves háború, katolikusok esnek protestánsoknak, Erdély pedig I. Rákóczi György fejedelemmel a helyét keresi a katolikus Habsburgok és a török között, politikailag és katonailag kiszolgáltatva az utóbbinak. A végeken békeidőben is háború dúl, a török portyázók fosztogatnak, újabb területet remélnek elhódítani…
Zrínyi Györgynek, a szigetvári hős unokájának 1620-ban fia születik, Miklós László, s rá egy évre a második, Péter. Az apa rettenthetetlen és vakmerő harcos, a Zrínyi birtok kőkemény védelmezője, a török babonásan féli őt.
S hogy miként alakul a Zrínyi testvérek, Miklós és Péter gyermekkora, hogyan jutnak korán árvaságra? Ki támogatja, neveli, iskoláztatja őket, s mily bonyodalmak mellett lépnek tizenévesen apjuk, nagyapjuk és legendás dédapjuk nyomdokaiba? Miből tartják fenn a hatalmas Zrínyi birtokot? Miért harcolnak, s mi okból tekinti őket az udvar békeszegőknek?
Ez a monumentális kalandregény mindenre választ ad…
Nyomon követi a viharos esztendőket, a testvérek török elleni harcait, a politika ármánykodásait. Miklós magas méltóságot tölt be bánként, s az egész élete merő harc és küzdelem, ha nem a törökkel, akkor a bécsi udvar vele packázó politikusaival.
Költő és katona, hadvezér és a hadtudományok avatott tudósa. Megtudhatja, miként érett politikussá, megismerheti katonai erényeit!
Legyen ott Zrínyi Miklós legendás portyáin, véres csatáiban, a legendás téli hadjáratában. Szinte a saját szemével láthatja az eszéki török híd felgyújtását, a Mura mentén Zrínyi-Újvár építését, ostromát…
És láthatja a tragikus véget, az erdőben a sebzett vadkant, amely Zrínyi Miklósra támad, kioltva egy zseniális elme életét…
Előfordulhat, hogy másként történt, mint ahogy azt századokon át tudtuk?

Letöltés könyvet A ZRÍNYIEK II. – A lángelme pdf

A ZRÍNYIEK II. – A lángelme.pdf

Benkő László A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A ZRÍNYIEK II. – A lángelme Benkő László pdf formátumban. A A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A ZRÍNYIEK II. – A lángelme epub

A ZRÍNYIEK II. – A lángelme.epub

Benkő László A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A ZRÍNYIEK II. – A lángelme Benkő László epub formátumban. A A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A ZRÍNYIEK II. – A lángelme mobi

A ZRÍNYIEK II. – A lángelme.mobi

Benkő László A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A ZRÍNYIEK II. – A lángelme Benkő László mobi formátumban. A A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A ZRÍNYIEK II. – A lángelme txt

A ZRÍNYIEK II. – A lángelme.txt

Benkő László A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A ZRÍNYIEK II. – A lángelme Benkő László txt formátumban. A A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A ZRÍNYIEK II. – A lángelme docx

A ZRÍNYIEK II. – A lángelme.docx

Benkő László A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A ZRÍNYIEK II. – A lángelme Benkő László docx formátumban. A A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A ZRÍNYIEK II. – A lángelme fb2

A ZRÍNYIEK II. – A lángelme.fb2

Benkő László A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A ZRÍNYIEK II. – A lángelme Benkő László fb2 formátumban. A A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyv ingyen

A ZRÍNYIEK II. – A lángelme online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A ZRÍNYIEK II. – A lángelme ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A ZRÍNYIEK II. – A lángelme

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A ZRÍNYIEK II. – A lángelme és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A ZRÍNYIEK II. – A lángelme ingyenes

A könyv részletei A ZRÍNYIEK II. – A lángelme

  • A könyv eredeti címe: A ZRÍNYIEK II. – A lángelme
  • A könyv szerzője: Benkő László
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Benkő László
  • Oldalszám: A Zrínyiek
  • Megjelenés: 510 oldal
    Megjelenés: 2015. november 05.
  • Fájlnév: A ZRÍNYIEK II. – A lángelme.pdf, A ZRÍNYIEK II. – A lángelme.epub, A ZRÍNYIEK II. – A lángelme.mobi, A ZRÍNYIEK II. – A lángelme.txt, A ZRÍNYIEK II. – A lángelme.docx, A ZRÍNYIEK II. – A lángelme.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyvet Benkő László írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A ZRÍNYIEK II. – A lángelme. A A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyv megjelenésének dátuma 510 oldal

Megjelenés: 2015. november 05.. A A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyvben A Zrínyiek található.

A könyv letölthető a A ZRÍNYIEK II. – A lángelme kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Benkő László – A ZRÍNYIEK II. – A lángelme.pdf, Benkő László – A ZRÍNYIEK II. – A lángelme.epub, Benkő László – A ZRÍNYIEK II. – A lángelme.mobi. Benkő László A ZRÍNYIEK II. – A lángelme felülvizsgálat. A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyv Benkő László – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Benkő László A ZRÍNYIEK II. – A lángelme könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A ZRÍNYIEK II. – A lángelme is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A ZRÍNYIEK II. – A lángelme Benkő László könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A ZRÍNYIEK II. – A lángelme, A ZRÍNYIEK II. – A lángelme fb2, download A ZRÍNYIEK II. – A lángelme PDF, download A ZRÍNYIEK II. – A lángelme MOBI, ingyenes letöltések A ZRÍNYIEK II. – A lángelme IPhone, online A ZRÍNYIEK II. – A lángelme pdf, ingyenes A ZRÍNYIEK II. – A lángelme DJVU, ingyenes letöltések A ZRÍNYIEK II. – A lángelme txt, letöltések A ZRÍNYIEK II. – A lángelme rtf, online A ZRÍNYIEK II. – A lángelme FB2 , ebook A ZRÍNYIEK II. – A lángelme letöltések txt, ingyenes A ZRÍNYIEK II. – A lángelme letöltések, ebook A ZRÍNYIEK II. – A lángelme download MOBI, letöltések A ZRÍNYIEK II. – A lángelme IPad, olvas A ZRÍNYIEK II. – A lángelme MOBI, olvas A ZRÍNYIEK II. – A lángelme docx, ingyenes A ZRÍNYIEK II. – A lángelme awz, download ebook A ZRÍNYIEK II. – A lángelme iPad, ingyenes A ZRÍNYIEK II. – A lángelme DJVU, download A ZRÍNYIEK II. – A lángelme ingyenes, ingyenes letöltések A ZRÍNYIEK II. – A lángelme, olvas A ZRÍNYIEK II. – A lángelme txt, A ZRÍNYIEK II. – A lángelme letöltések DJVU, A ZRÍNYIEK II. – A lángelme letöltések ingyenes, A ZRÍNYIEK II. – A lángelme letöltések pdf ingyenes, A ZRÍNYIEK II. – A lángelme pdf letöltések ingyenes, letöltések eA ZRÍNYIEK II. – A lángelme pdf ingyenes, A ZRÍNYIEK II. – A lángelme letöltések epub ingyenes, A ZRÍNYIEK II. – A lángelme ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply