A viszkis és én

By | 2019-11-13

Orbán Gábor - A Viszkis és én

Leírás könyv A Viszkis és én

A Viszkis társaként Orbán Gábor tizenhárom bankrablást követett el, nyolc évet töltött fegyházban. Ambrus Attilát ő beszélte rá az első igazi bankrablásra. A kétezres években elkezdett, de csak egy évtizeddel később befejezett visszaemlékezéseinek megírását eredetileg ezzel indokolta: "Elegem lett a Viszkis hazugságaiból!".
Az eredmény több lett ennek bizonyításánál, noha a Kis Viszkisként is ismert szerző beszámolója alapján se az utolsó "meló", se a lebukás, se a bírósági eljárás nem úgy történt, ahogyan azt a Viszkis állítja. Orbán, aki magát is önkritikusan ábrázolja a könyvben, volt tettestársát nagyon is esendő emberként, nagyon is hús-vér figuraként mutatja be.
A klotyót ebben a könyvben egyszer sem hívják toiletnek. Az viszont megtudható, hogy a sitten kiből és miért lesz csicskás, és kiből lesz nagymenő. Meg hogy utóbbiak milyen "féket" használnak a perverz aktusokra kényszerített köcsög bosszújának elkerülésére. Meg még az is, hogyan lehet egy év elzárást kapni mobiltelefon használatáért.
Orbán a legjobb bűnügyi riporterekére emlékeztetően pörgős és olvasmányos stílusban képes előadni a viszkis rablások krónikáját, majd a jogerős ítéletet megelőző és követő börtönélményeket. Aztán, amikor a részletek egy nagyobb képpé állnak össze, láthatóvá válik a 21. századi magyar Gulág. Így lesz ez a könyv hiteles portré a rendszerváltás utáni Magyarország talán legkevésbé ismert arcáról.

Letöltés könyvet A Viszkis és én pdf

A Viszkis és én.pdf

Orbán Gábor A Viszkis és én könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A Viszkis és én Orbán Gábor pdf formátumban. A A Viszkis és én könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Viszkis és én könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Viszkis és én epub

A Viszkis és én.epub

Orbán Gábor A Viszkis és én könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A Viszkis és én Orbán Gábor epub formátumban. A A Viszkis és én könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Viszkis és én könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Viszkis és én mobi

A Viszkis és én.mobi

Orbán Gábor A Viszkis és én könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A Viszkis és én Orbán Gábor mobi formátumban. A A Viszkis és én könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Viszkis és én könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Viszkis és én txt

A Viszkis és én.txt

Orbán Gábor A Viszkis és én könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A Viszkis és én Orbán Gábor txt formátumban. A A Viszkis és én könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Viszkis és én könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Viszkis és én docx

A Viszkis és én.docx

Orbán Gábor A Viszkis és én könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A Viszkis és én Orbán Gábor docx formátumban. A A Viszkis és én könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Viszkis és én könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Viszkis és én fb2

A Viszkis és én.fb2

Orbán Gábor A Viszkis és én könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A Viszkis és én Orbán Gábor fb2 formátumban. A A Viszkis és én könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Viszkis és én könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A Viszkis és én könyv ingyen

A Viszkis és én online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A Viszkis és én ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A Viszkis és én

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A Viszkis és én és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A Viszkis és én ingyenes

A könyv részletei A Viszkis és én

  • A könyv eredeti címe: A Viszkis és én
  • A könyv szerzője: Orbán Gábor
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Orbán Gábor
  • Oldalszám: 368 oldal
  • Megjelenés: 2016. november 28.
  • Fájlnév: A Viszkis és én.pdf, A Viszkis és én.epub, A Viszkis és én.mobi, A Viszkis és én.txt, A Viszkis és én.docx, A Viszkis és én.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A Viszkis és én könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A Viszkis és én könyvet Orbán Gábor írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A Viszkis és én könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A Viszkis és én. A A Viszkis és én könyv megjelenésének dátuma 2016. november 28.. A A Viszkis és én könyvben 368 oldal található.

A könyv letölthető a A Viszkis és én kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A Viszkis és én könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Orbán Gábor – A Viszkis és én.pdf, Orbán Gábor – A Viszkis és én.epub, Orbán Gábor – A Viszkis és én.mobi. Orbán Gábor A Viszkis és én felülvizsgálat. A Viszkis és én könyv Orbán Gábor – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Orbán Gábor A Viszkis és én könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A Viszkis és én is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A Viszkis és én Orbán Gábor könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A Viszkis és én, A Viszkis és én fb2, download A Viszkis és én PDF, download A Viszkis és én MOBI, ingyenes letöltések A Viszkis és én IPhone, online A Viszkis és én pdf, ingyenes A Viszkis és én DJVU, ingyenes letöltések A Viszkis és én txt, letöltések A Viszkis és én rtf, online A Viszkis és én FB2 , ebook A Viszkis és én letöltések txt, ingyenes A Viszkis és én letöltések, ebook A Viszkis és én download MOBI, letöltések A Viszkis és én IPad, olvas A Viszkis és én MOBI, olvas A Viszkis és én docx, ingyenes A Viszkis és én awz, download ebook A Viszkis és én iPad, ingyenes A Viszkis és én DJVU, download A Viszkis és én ingyenes, ingyenes letöltések A Viszkis és én, olvas A Viszkis és én txt, A Viszkis és én letöltések DJVU, A Viszkis és én letöltések ingyenes, A Viszkis és én letöltések pdf ingyenes, A Viszkis és én pdf letöltések ingyenes, letöltések eA Viszkis és én pdf ingyenes, A Viszkis és én letöltések epub ingyenes, A Viszkis és én ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply