A világirodalom története

By | 2019-12-23

Szerb Antal - A világirodalom története

Leírás könyv A világirodalom története

"Ha a három pompás köteten, a világirodalom regényes életén, mohón és szinte megállás nélkül átvágtuk magunkat, s az első kábulatból ocsúdva visszaidézzük a szinte fizikai jóérzést, amit a rohanás okozott, rájövünk, hogy fiatalságunk támadt fel, és sodort szeszélyes törtében magával…"

"Csak a húszas éveink ismerték a céltalan vélemények, sommás ítéletek pergőtüzét, az értékelések és újjáértékelések, a felfedezések és megtagadások, a célzások és idézetek záporozását, a vélemények fuldokló bőségét, érvek és ellenérvek kifogyhatatlan csatáját. A hajnalig tartó baráti vitákon alkoholnál részegítőbben szállt fel a könyvek gőze, megülte agyunkat, hogy támolyogva mentünk ki a szabad levegőre. Térben és időben milyen felelőtlen száguldás volt ez, népek és stílusok, egyének és korszakok seregszemléje, micsoda távoli szellemek lettek barátainknál bizalmasabbak, szerelmeinknél ismertebbek számunkra, mennyi titok részesei voltunk, miket életük és műveik sugalltak. Voltak kegyencek közöttük, akiket cinkos módra elnéztük gyengéit, hahotázva idéztük csínyjeit, könyveiken keresztül-kasul szaladgáltunk, mint a játszótereken. Másokat dobogó szívvel tiszteltünk, műveikbe áhítattal léptünk, mint a templomba, és szorongva mutogattuk egymásnak rejtett kincseit. Olvasni, minél többet olvasni, érezni, minél többet érezni – vallottuk mi is a századvég eszményét; beszélni róla, minél többet beszélni róla – kapcsoltuk hozzá a magunk fiatal igényét."
Halász Gábor írta e szenvedélyes sorokat egy "szenvedélyes olvasó" könyvéről, Szerb Antal világirodalom-történetéről. S hogy a szenvedély hullámai a könyv körül csak sokára csitultak el, bizonyítja e jelen tizedik kiadás is.

Letöltés könyvet A világirodalom története pdf

A világirodalom története.pdf

Szerb Antal A világirodalom története könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A világirodalom története Szerb Antal pdf formátumban. A A világirodalom története könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A világirodalom története könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A világirodalom története epub

A világirodalom története.epub

Szerb Antal A világirodalom története könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A világirodalom története Szerb Antal epub formátumban. A A világirodalom története könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A világirodalom története könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A világirodalom története mobi

A világirodalom története.mobi

Szerb Antal A világirodalom története könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A világirodalom története Szerb Antal mobi formátumban. A A világirodalom története könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A világirodalom története könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A világirodalom története txt

A világirodalom története.txt

Szerb Antal A világirodalom története könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A világirodalom története Szerb Antal txt formátumban. A A világirodalom története könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A világirodalom története könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A világirodalom története docx

A világirodalom története.docx

Szerb Antal A világirodalom története könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A világirodalom története Szerb Antal docx formátumban. A A világirodalom története könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A világirodalom története könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A világirodalom története fb2

A világirodalom története.fb2

Szerb Antal A világirodalom története könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A világirodalom története Szerb Antal fb2 formátumban. A A világirodalom története könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A világirodalom története könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A világirodalom története könyv ingyen

A világirodalom története online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A világirodalom története ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A világirodalom története

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A világirodalom története és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A világirodalom története ingyenes

A könyv részletei A világirodalom története

  • A könyv eredeti címe: A világirodalom története
  • A könyv szerzője: Szerb Antal
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Szerb Antal
  • Oldalszám: 921 oldal
  • Megjelenés: 2007. szeptember 27.
  • Fájlnév: A világirodalom története.pdf, A világirodalom története.epub, A világirodalom története.mobi, A világirodalom története.txt, A világirodalom története.docx, A világirodalom története.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A világirodalom története könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A világirodalom története könyvet Szerb Antal írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A világirodalom története könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A világirodalom története. A A világirodalom története könyv megjelenésének dátuma 2007. szeptember 27.. A A világirodalom története könyvben 921 oldal található.

A könyv letölthető a A világirodalom története kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A világirodalom története könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Szerb Antal – A világirodalom története.pdf, Szerb Antal – A világirodalom története.epub, Szerb Antal – A világirodalom története.mobi. Szerb Antal A világirodalom története felülvizsgálat. A világirodalom története könyv Szerb Antal – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Szerb Antal A világirodalom története könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A világirodalom története is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A világirodalom története Szerb Antal könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A világirodalom története, A világirodalom története fb2, download A világirodalom története PDF, download A világirodalom története MOBI, ingyenes letöltések A világirodalom története IPhone, online A világirodalom története pdf, ingyenes A világirodalom története DJVU, ingyenes letöltések A világirodalom története txt, letöltések A világirodalom története rtf, online A világirodalom története FB2 , ebook A világirodalom története letöltések txt, ingyenes A világirodalom története letöltések, ebook A világirodalom története download MOBI, letöltések A világirodalom története IPad, olvas A világirodalom története MOBI, olvas A világirodalom története docx, ingyenes A világirodalom története awz, download ebook A világirodalom története iPad, ingyenes A világirodalom története DJVU, download A világirodalom története ingyenes, ingyenes letöltések A világirodalom története, olvas A világirodalom története txt, A világirodalom története letöltések DJVU, A világirodalom története letöltések ingyenes, A világirodalom története letöltések pdf ingyenes, A világirodalom története pdf letöltések ingyenes, letöltések eA világirodalom története pdf ingyenes, A világirodalom története letöltések epub ingyenes, A világirodalom története ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply