A vér szava

By | 2019-12-24

SNORRI KRISTJANSSON - A VÉR SZAVA

Leírás könyv A VÉR SZAVA

"Stenvik két elátkozott túlélőjének útjai elválnak: Ulfar Uppsala felé indul, hogy megvigye a hírt nagybátyjának fia haláláról. Hazatérésének azonban nem örül mindenki, régi ellenlábasa, Karle herceg azonnal gondoskodik róla, hogy ne maradhasson sokáig nagybátyja védőszárnyai alatt.

Audun, a kovács dél felé veszi az irányt. A bensőjében izzó tűz a vér szavának követésére készteti, és csak egy titokzatos idegen ajándékának köszönheti, hogy ez a tűz nem emészt el mindenkit, akivel kapcsolatba kerül, saját magával az élen.

Valgard, a köpönyegforgató gyógyító hamar behízelgi magát Olav király kegyeibe, és sikerül rávennie Stenvik és Norvégia déli felének új, keresztény uralkodóját, hogy az időjárás veszélyeivel dacolva még a tél beállta előtt hadjáratot indítson északra, Trondheim városa ellen. Valgardot azonban nem a Fehér Krisztus hitének terjesztése mozgatja, hanem annak a sötét erőnek a felkutatása, aminek hatalmát a saját szemével láthatta Stenvik ostroma során.
"

Letöltés könyvet A VÉR SZAVA pdf

A VÉR SZAVA.pdf

SNORRI KRISTJANSSON A VÉR SZAVA könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A VÉR SZAVA SNORRI KRISTJANSSON pdf formátumban. A A VÉR SZAVA könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A VÉR SZAVA könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A VÉR SZAVA epub

A VÉR SZAVA.epub

SNORRI KRISTJANSSON A VÉR SZAVA könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A VÉR SZAVA SNORRI KRISTJANSSON epub formátumban. A A VÉR SZAVA könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A VÉR SZAVA könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A VÉR SZAVA mobi

A VÉR SZAVA.mobi

SNORRI KRISTJANSSON A VÉR SZAVA könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A VÉR SZAVA SNORRI KRISTJANSSON mobi formátumban. A A VÉR SZAVA könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A VÉR SZAVA könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A VÉR SZAVA txt

A VÉR SZAVA.txt

SNORRI KRISTJANSSON A VÉR SZAVA könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A VÉR SZAVA SNORRI KRISTJANSSON txt formátumban. A A VÉR SZAVA könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A VÉR SZAVA könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A VÉR SZAVA docx

A VÉR SZAVA.docx

SNORRI KRISTJANSSON A VÉR SZAVA könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A VÉR SZAVA SNORRI KRISTJANSSON docx formátumban. A A VÉR SZAVA könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A VÉR SZAVA könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A VÉR SZAVA fb2

A VÉR SZAVA.fb2

SNORRI KRISTJANSSON A VÉR SZAVA könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A VÉR SZAVA SNORRI KRISTJANSSON fb2 formátumban. A A VÉR SZAVA könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A VÉR SZAVA könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A VÉR SZAVA könyv ingyen

A VÉR SZAVA online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A VÉR SZAVA ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A VÉR SZAVA

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A VÉR SZAVA és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A VÉR SZAVA ingyenes

A könyv részletei A VÉR SZAVA

  • A könyv eredeti címe: A VÉR SZAVA
  • A könyv szerzője: SNORRI KRISTJANSSON
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: SNORRI KRISTJANSSON
  • Oldalszám: Vikingek végnapjai
  • Megjelenés: 318 oldal
    Megjelenés: 2018. november 27.
  • Fájlnév: A VÉR SZAVA.pdf, A VÉR SZAVA.epub, A VÉR SZAVA.mobi, A VÉR SZAVA.txt, A VÉR SZAVA.docx, A VÉR SZAVA.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A VÉR SZAVA könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A VÉR SZAVA könyvet SNORRI KRISTJANSSON írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A VÉR SZAVA könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A VÉR SZAVA. A A VÉR SZAVA könyv megjelenésének dátuma 318 oldal

Megjelenés: 2018. november 27.. A A VÉR SZAVA könyvben Vikingek végnapjai található.

A könyv letölthető a A VÉR SZAVA kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A VÉR SZAVA könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: SNORRI KRISTJANSSON – A VÉR SZAVA.pdf, SNORRI KRISTJANSSON – A VÉR SZAVA.epub, SNORRI KRISTJANSSON – A VÉR SZAVA.mobi. SNORRI KRISTJANSSON A VÉR SZAVA felülvizsgálat. A VÉR SZAVA könyv SNORRI KRISTJANSSON – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. SNORRI KRISTJANSSON A VÉR SZAVA könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A VÉR SZAVA is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A VÉR SZAVA SNORRI KRISTJANSSON könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A VÉR SZAVA, A VÉR SZAVA fb2, download A VÉR SZAVA PDF, download A VÉR SZAVA MOBI, ingyenes letöltések A VÉR SZAVA IPhone, online A VÉR SZAVA pdf, ingyenes A VÉR SZAVA DJVU, ingyenes letöltések A VÉR SZAVA txt, letöltések A VÉR SZAVA rtf, online A VÉR SZAVA FB2 , ebook A VÉR SZAVA letöltések txt, ingyenes A VÉR SZAVA letöltések, ebook A VÉR SZAVA download MOBI, letöltések A VÉR SZAVA IPad, olvas A VÉR SZAVA MOBI, olvas A VÉR SZAVA docx, ingyenes A VÉR SZAVA awz, download ebook A VÉR SZAVA iPad, ingyenes A VÉR SZAVA DJVU, download A VÉR SZAVA ingyenes, ingyenes letöltések A VÉR SZAVA, olvas A VÉR SZAVA txt, A VÉR SZAVA letöltések DJVU, A VÉR SZAVA letöltések ingyenes, A VÉR SZAVA letöltések pdf ingyenes, A VÉR SZAVA pdf letöltések ingyenes, letöltések eA VÉR SZAVA pdf ingyenes, A VÉR SZAVA letöltések epub ingyenes, A VÉR SZAVA ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply