A vaskorona

By | 2019-12-10

Kövesi Péter - A vaskorona

Leírás könyv A vaskorona

Kövesi Péter új könyvében A Pilis-összeesküvés szereplőinek legújabb küldetését kísérhetjük figyelemmel. A történet fő szála a világháborús Németországban, a náci uralom éveiben kezdődik. Eisenberg doktor titkos módszer kidolgozásán munkálkodik, amellyel erőszak nélkül változtathatná nemesebbé, magasabb rendűvé akár a legalacsonyabb rendűnek tartott embereket is. Már komoly eredményeket könyvelhet el, amikor is a háború végének közeledtével kénytelen elmenekülni Németországból, kimenekítve a kísérlet dokumentációit, személyes naplóját és a további munkálatokhoz szükséges aranymennyiséget. Buenos Airesben építi fel újra életét és laborját, ahol a legnagyobb titokban tovább dolgozik az emberiség felemelkedésén. Gyanúsan magas életkorban bekövetkező halálakor életművét és életfeladatát is dédunokájára, Vittorióra bízza, aki tovább is viszi az örökséget, ám nem egészen azon az úton, amelyet dédnagyapja elképzelt. Az öntelt aranyifjú saját, önző, világuralmi céljaira akarja fölhasználni mindazt a tudást, amelyhez hozzáfért, miközben nem is sejti, mennyien figyelik ténykedését… Kövesi Péter 1952-ben született Debrecenben. Eredeti foglalkozása: fotós, alkalmazott grafikus és kiállításrendező, de tanult történelem-népművelés szakon is. Mindezek mellett tinédzser korától foglalkozik ezotériával, spiritualitással, filozófiával és lélektannal. Elsősorban az a keleti tudás érdekli, amely a mai nyugati ember életét teljesebbé és egészségesebbé teheti. Legalább száz cikket és tanulmányt publikált már napi- és szaklapokban. 2006-ban jelent meg Időkapu című kötete a reinkarnációs és korregressziós terápiákról, 2010-ben Ráadás címmel verseit adta közre. A Tarandus Kiadónál megjelent könyvei: Utazások Ezotériában és A Pilis-összeesküvés (2011), A csodaszarvas nyomában és Nem leszek Nemecsek! (2012)

Letöltés könyvet A vaskorona pdf

A vaskorona.pdf

Kövesi Péter A vaskorona könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A vaskorona Kövesi Péter pdf formátumban. A A vaskorona könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A vaskorona könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A vaskorona epub

A vaskorona.epub

Kövesi Péter A vaskorona könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A vaskorona Kövesi Péter epub formátumban. A A vaskorona könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A vaskorona könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A vaskorona mobi

A vaskorona.mobi

Kövesi Péter A vaskorona könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A vaskorona Kövesi Péter mobi formátumban. A A vaskorona könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A vaskorona könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A vaskorona txt

A vaskorona.txt

Kövesi Péter A vaskorona könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A vaskorona Kövesi Péter txt formátumban. A A vaskorona könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A vaskorona könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A vaskorona docx

A vaskorona.docx

Kövesi Péter A vaskorona könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A vaskorona Kövesi Péter docx formátumban. A A vaskorona könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A vaskorona könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A vaskorona fb2

A vaskorona.fb2

Kövesi Péter A vaskorona könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A vaskorona Kövesi Péter fb2 formátumban. A A vaskorona könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A vaskorona könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A vaskorona könyv ingyen

A vaskorona online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A vaskorona ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A vaskorona

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A vaskorona és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A vaskorona ingyenes

A könyv részletei A vaskorona

  • A könyv eredeti címe: A vaskorona
  • A könyv szerzője: Kövesi Péter
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Kövesi Péter
  • Oldalszám: 256 oldal
  • Megjelenés: 2014. június 06.
  • Fájlnév: A vaskorona.pdf, A vaskorona.epub, A vaskorona.mobi, A vaskorona.txt, A vaskorona.docx, A vaskorona.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A vaskorona könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A vaskorona könyvet Kövesi Péter írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A vaskorona könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A vaskorona. A A vaskorona könyv megjelenésének dátuma 2014. június 06.. A A vaskorona könyvben 256 oldal található.

A könyv letölthető a A vaskorona kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A vaskorona könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Kövesi Péter – A vaskorona.pdf, Kövesi Péter – A vaskorona.epub, Kövesi Péter – A vaskorona.mobi. Kövesi Péter A vaskorona felülvizsgálat. A vaskorona könyv Kövesi Péter – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Kövesi Péter A vaskorona könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A vaskorona is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A vaskorona Kövesi Péter könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A vaskorona, A vaskorona fb2, download A vaskorona PDF, download A vaskorona MOBI, ingyenes letöltések A vaskorona IPhone, online A vaskorona pdf, ingyenes A vaskorona DJVU, ingyenes letöltések A vaskorona txt, letöltések A vaskorona rtf, online A vaskorona FB2 , ebook A vaskorona letöltések txt, ingyenes A vaskorona letöltések, ebook A vaskorona download MOBI, letöltések A vaskorona IPad, olvas A vaskorona MOBI, olvas A vaskorona docx, ingyenes A vaskorona awz, download ebook A vaskorona iPad, ingyenes A vaskorona DJVU, download A vaskorona ingyenes, ingyenes letöltések A vaskorona, olvas A vaskorona txt, A vaskorona letöltések DJVU, A vaskorona letöltések ingyenes, A vaskorona letöltések pdf ingyenes, A vaskorona pdf letöltések ingyenes, letöltések eA vaskorona pdf ingyenes, A vaskorona letöltések epub ingyenes, A vaskorona ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply