A városalapító

By | 2019-12-25

KONRÁD GYÖRGY - A VÁROSALAPÍTÓ

Leírás könyv A VÁROSALAPÍTÓ

A nagy mexikói kortárs, Carlos Fuentes írja: "A városalapító-ban Konrád György a modern hadviselés egyik legvisszataszítóbb aspektusát formázza meg, ami nem más, mint a várostervezők hadüzenet nélküli háborúja a városlakók ellen. Az ügyeskedők hadművelete ez az életet élők ellen, azoknak az erőszakos cselekedete, akik, miközben a mi boldogságunkat tervezgetik, egyben boldogtalanságunkat biztosítják. Nincs ebben semmi meglepő; ez mindig is így volt. Ám ami változott, az a tudatosság foka. Mindegy, mennyire rokonszenves nekünk a görög polisz vagy a firenzei városállam, az ő gondjaik iránt csak akkor lehetünk érzékenyek, ha magunk is az övékéivel hasonlatos gondokkal küszködünk."A regényt, mely 1977-es első kiadása után cenzúrálatlan formában csak 1992-ben látott napvilágot, Konrád György életműsorozata következő darabjaként jelenteti meg újra az Európa Könyvkiadó.

Letöltés könyvet A VÁROSALAPÍTÓ pdf

A VÁROSALAPÍTÓ.pdf

KONRÁD GYÖRGY A VÁROSALAPÍTÓ könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A VÁROSALAPÍTÓ KONRÁD GYÖRGY pdf formátumban. A A VÁROSALAPÍTÓ könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A VÁROSALAPÍTÓ könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A VÁROSALAPÍTÓ epub

A VÁROSALAPÍTÓ.epub

KONRÁD GYÖRGY A VÁROSALAPÍTÓ könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A VÁROSALAPÍTÓ KONRÁD GYÖRGY epub formátumban. A A VÁROSALAPÍTÓ könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A VÁROSALAPÍTÓ könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A VÁROSALAPÍTÓ mobi

A VÁROSALAPÍTÓ.mobi

KONRÁD GYÖRGY A VÁROSALAPÍTÓ könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A VÁROSALAPÍTÓ KONRÁD GYÖRGY mobi formátumban. A A VÁROSALAPÍTÓ könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A VÁROSALAPÍTÓ könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A VÁROSALAPÍTÓ txt

A VÁROSALAPÍTÓ.txt

KONRÁD GYÖRGY A VÁROSALAPÍTÓ könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A VÁROSALAPÍTÓ KONRÁD GYÖRGY txt formátumban. A A VÁROSALAPÍTÓ könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A VÁROSALAPÍTÓ könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A VÁROSALAPÍTÓ docx

A VÁROSALAPÍTÓ.docx

KONRÁD GYÖRGY A VÁROSALAPÍTÓ könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A VÁROSALAPÍTÓ KONRÁD GYÖRGY docx formátumban. A A VÁROSALAPÍTÓ könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A VÁROSALAPÍTÓ könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A VÁROSALAPÍTÓ fb2

A VÁROSALAPÍTÓ.fb2

KONRÁD GYÖRGY A VÁROSALAPÍTÓ könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A VÁROSALAPÍTÓ KONRÁD GYÖRGY fb2 formátumban. A A VÁROSALAPÍTÓ könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A VÁROSALAPÍTÓ könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A VÁROSALAPÍTÓ könyv ingyen

A VÁROSALAPÍTÓ online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A VÁROSALAPÍTÓ ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A VÁROSALAPÍTÓ

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A VÁROSALAPÍTÓ és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A VÁROSALAPÍTÓ ingyenes

A könyv részletei A VÁROSALAPÍTÓ

  • A könyv eredeti címe: A VÁROSALAPÍTÓ
  • A könyv szerzője: KONRÁD GYÖRGY
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: KONRÁD GYÖRGY
  • Oldalszám: 224 oldal
  • Megjelenés: 2010. június 01.
  • Fájlnév: A VÁROSALAPÍTÓ.pdf, A VÁROSALAPÍTÓ.epub, A VÁROSALAPÍTÓ.mobi, A VÁROSALAPÍTÓ.txt, A VÁROSALAPÍTÓ.docx, A VÁROSALAPÍTÓ.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A VÁROSALAPÍTÓ könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A VÁROSALAPÍTÓ könyvet KONRÁD GYÖRGY írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A VÁROSALAPÍTÓ könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A VÁROSALAPÍTÓ. A A VÁROSALAPÍTÓ könyv megjelenésének dátuma 2010. június 01.. A A VÁROSALAPÍTÓ könyvben 224 oldal található.

A könyv letölthető a A VÁROSALAPÍTÓ kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A VÁROSALAPÍTÓ könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: KONRÁD GYÖRGY – A VÁROSALAPÍTÓ.pdf, KONRÁD GYÖRGY – A VÁROSALAPÍTÓ.epub, KONRÁD GYÖRGY – A VÁROSALAPÍTÓ.mobi. KONRÁD GYÖRGY A VÁROSALAPÍTÓ felülvizsgálat. A VÁROSALAPÍTÓ könyv KONRÁD GYÖRGY – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. KONRÁD GYÖRGY A VÁROSALAPÍTÓ könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A VÁROSALAPÍTÓ is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A VÁROSALAPÍTÓ KONRÁD GYÖRGY könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A VÁROSALAPÍTÓ, A VÁROSALAPÍTÓ fb2, download A VÁROSALAPÍTÓ PDF, download A VÁROSALAPÍTÓ MOBI, ingyenes letöltések A VÁROSALAPÍTÓ IPhone, online A VÁROSALAPÍTÓ pdf, ingyenes A VÁROSALAPÍTÓ DJVU, ingyenes letöltések A VÁROSALAPÍTÓ txt, letöltések A VÁROSALAPÍTÓ rtf, online A VÁROSALAPÍTÓ FB2 , ebook A VÁROSALAPÍTÓ letöltések txt, ingyenes A VÁROSALAPÍTÓ letöltések, ebook A VÁROSALAPÍTÓ download MOBI, letöltések A VÁROSALAPÍTÓ IPad, olvas A VÁROSALAPÍTÓ MOBI, olvas A VÁROSALAPÍTÓ docx, ingyenes A VÁROSALAPÍTÓ awz, download ebook A VÁROSALAPÍTÓ iPad, ingyenes A VÁROSALAPÍTÓ DJVU, download A VÁROSALAPÍTÓ ingyenes, ingyenes letöltések A VÁROSALAPÍTÓ, olvas A VÁROSALAPÍTÓ txt, A VÁROSALAPÍTÓ letöltések DJVU, A VÁROSALAPÍTÓ letöltések ingyenes, A VÁROSALAPÍTÓ letöltések pdf ingyenes, A VÁROSALAPÍTÓ pdf letöltések ingyenes, letöltések eA VÁROSALAPÍTÓ pdf ingyenes, A VÁROSALAPÍTÓ letöltések epub ingyenes, A VÁROSALAPÍTÓ ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply