A vadásznő

By | 2019-11-22

Kate Quinn - A Vadásznő

Leírás könyv A Vadásznő

A rettenthetetlen és karakán Nyina Markova azonnal beleszeret az első repülőgépbe, amelybe belebotlik a szülőhazájában, a rideg teleiről ismert tajgán. Amikor a nácik megtámadják a Szovjetuniót, mindent kockára téve csatlakozik a legendás Éjszakai Boszorkányok bombázóalakulathoz. A múlt keze azonban érte nyúl, ezért hazáját és szerelmét hátrahagyva az ellenség vonalai mögé kényszerül, ahol a Vadásznő néven ismert náci gyilkos egyik célpontja lesz. De a préda megmenekül, és vadászatra indul. Ian Graham brit haditudósító a fronton töltött évek után nácivadásszá válik, hogy a nürnbergi perekhez leszállítsa a háborús bűnösöket. Egy személy felkutatásával azonban meggyűlik a baja. A Vadásznő néven ismert ragadozó nyomát társával, Tonyval hiába kutatja. A siker érdekében az ádáz és fegyelmezett nyomozó szövetségre lép az egyetlen túlélővel, aki megúszta a Vadásznővel való összecsapást: Nyinával. A tizenhét éves Jordan McBride-nak, aki a háború utáni Bostonban ér a felnőttkor küszöbére, feltett szándéka, hogy fotós legyen. Nagyon fellelkesül, amikor rég megözvegyült apja váratlanul egy új menyasszonyt hoz a házhoz. Az éles szemű Jordan a Leica nélkül egy lépést sem tesz, így váratlan pillanatokban kapja lencsevégre a csendes német özvegyet és annak személyes tárgyait. A fényképek pedig nem hazudnak, és a gyanú egyre erősebb… valami lappang a mostohaanyja múltjában. Az eltemetett rejtélyek veszélyeztetnek mindent, ami Jordannek drága, még a mostohatestvére, Ruth életét is.

Letöltés könyvet A Vadásznő pdf

A Vadásznő.pdf

Kate Quinn A Vadásznő könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A Vadásznő Kate Quinn pdf formátumban. A A Vadásznő könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Vadásznő könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Vadásznő epub

A Vadásznő.epub

Kate Quinn A Vadásznő könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A Vadásznő Kate Quinn epub formátumban. A A Vadásznő könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Vadásznő könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Vadásznő mobi

A Vadásznő.mobi

Kate Quinn A Vadásznő könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A Vadásznő Kate Quinn mobi formátumban. A A Vadásznő könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Vadásznő könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Vadásznő txt

A Vadásznő.txt

Kate Quinn A Vadásznő könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A Vadásznő Kate Quinn txt formátumban. A A Vadásznő könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Vadásznő könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Vadásznő docx

A Vadásznő.docx

Kate Quinn A Vadásznő könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A Vadásznő Kate Quinn docx formátumban. A A Vadásznő könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Vadásznő könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Vadásznő fb2

A Vadásznő.fb2

Kate Quinn A Vadásznő könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A Vadásznő Kate Quinn fb2 formátumban. A A Vadásznő könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Vadásznő könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A Vadásznő könyv ingyen

A Vadásznő online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A Vadásznő ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A Vadásznő

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A Vadásznő és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A Vadásznő ingyenes

A könyv részletei A Vadásznő

  • A könyv eredeti címe: A Vadásznő
  • A könyv szerzője: Kate Quinn
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Kate Quinn
  • Oldalszám: 2019. július 29.
    ISBN: 9789634991045
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: A Vadásznő.pdf, A Vadásznő.epub, A Vadásznő.mobi, A Vadásznő.txt, A Vadásznő.docx, A Vadásznő.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A Vadásznő könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A Vadásznő könyvet Kate Quinn írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A Vadásznő könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A Vadásznő. A A Vadásznő könyv megjelenésének dátuma ERR. A A Vadásznő könyvben 2019. július 29.

ISBN: 9789634991045 található.

A könyv letölthető a A Vadásznő kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A Vadásznő könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Kate Quinn – A Vadásznő.pdf, Kate Quinn – A Vadásznő.epub, Kate Quinn – A Vadásznő.mobi. Kate Quinn A Vadásznő felülvizsgálat. A Vadásznő könyv Kate Quinn – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Kate Quinn A Vadásznő könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A Vadásznő is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A Vadásznő Kate Quinn könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A Vadásznő, A Vadásznő fb2, download A Vadásznő PDF, download A Vadásznő MOBI, ingyenes letöltések A Vadásznő IPhone, online A Vadásznő pdf, ingyenes A Vadásznő DJVU, ingyenes letöltések A Vadásznő txt, letöltések A Vadásznő rtf, online A Vadásznő FB2 , ebook A Vadásznő letöltések txt, ingyenes A Vadásznő letöltések, ebook A Vadásznő download MOBI, letöltések A Vadásznő IPad, olvas A Vadásznő MOBI, olvas A Vadásznő docx, ingyenes A Vadásznő awz, download ebook A Vadásznő iPad, ingyenes A Vadásznő DJVU, download A Vadásznő ingyenes, ingyenes letöltések A Vadásznő, olvas A Vadásznő txt, A Vadásznő letöltések DJVU, A Vadásznő letöltések ingyenes, A Vadásznő letöltések pdf ingyenes, A Vadásznő pdf letöltések ingyenes, letöltések eA Vadásznő pdf ingyenes, A Vadásznő letöltések epub ingyenes, A Vadásznő ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply