A szerelemről

By | 2019-12-05

Stendhal - A szerelemről

Leírás könyv A szerelemről

Senki sem akad a világirodalomban, aki annyit tudna a szerelem természetrajzáról, mint Stendhal. Senki, aki oly módszeresen és magával ragadóan térképezte volna föl az intim szenvedélyeket s egyúttal Európa udvarlási szokásait, "technikáit". Lélektani megfigyeléseit az író élethossziglan készülő munkában foglalta össze, évtizedekkel megelőzve a modern pszichológiai kutatásokat. Olyan analitikus hajlamú szerző osztja meg velünk szerelmi tapasztalatait, aki katonaként szolgálva csataterek helyett az operaházak karzataira vágyott, hivatalnokként irodák helyett a régészeti ásatásokra. A napóleoni hódításoknál ezerszer jobban foglalkoztatták az érzelmek ostromai. Stendhal szerint a nő a mindenkori férfitársadalom képzeteiben hol zsarnok, hol zsákmány, és épp ebben az ellentmondásos képben szembesül egymással a boldogtalan szerelmek szépsége a beteljesülő hódítások olcsóságával. Ugyanakkor az író a legelsők egyikeként cáfolja, hogy a női egyenjogúság elismerése szégyellni való behódolás, illetve a női varázs szétfoszlatása lenne. "Olyan ez – írja -, mintha valaki attól félne, hogy a fülemülét tavasszal megtanítják hallgatni." A szerelemről először 1822-ben jelent meg, de további jelentős fejezetei csak a hagyatékból kerültek elő. Máig tartó, páratlan hatásában a teljes mű vetekszik Stendhal nagy regényeivel.

Letöltés könyvet A szerelemről pdf

A szerelemről.pdf

Stendhal A szerelemről könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A szerelemről Stendhal pdf formátumban. A A szerelemről könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A szerelemről könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A szerelemről epub

A szerelemről.epub

Stendhal A szerelemről könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A szerelemről Stendhal epub formátumban. A A szerelemről könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A szerelemről könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A szerelemről mobi

A szerelemről.mobi

Stendhal A szerelemről könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A szerelemről Stendhal mobi formátumban. A A szerelemről könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A szerelemről könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A szerelemről txt

A szerelemről.txt

Stendhal A szerelemről könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A szerelemről Stendhal txt formátumban. A A szerelemről könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A szerelemről könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A szerelemről docx

A szerelemről.docx

Stendhal A szerelemről könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A szerelemről Stendhal docx formátumban. A A szerelemről könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A szerelemről könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A szerelemről fb2

A szerelemről.fb2

Stendhal A szerelemről könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A szerelemről Stendhal fb2 formátumban. A A szerelemről könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A szerelemről könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A szerelemről könyv ingyen

A szerelemről online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A szerelemről ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A szerelemről

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A szerelemről és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A szerelemről ingyenes

A könyv részletei A szerelemről

  • A könyv eredeti címe: A szerelemről
  • A könyv szerzője: Stendhal
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Stendhal
  • Oldalszám: 456 oldal
  • Megjelenés: 2014. január 14.
  • Fájlnév: A szerelemről.pdf, A szerelemről.epub, A szerelemről.mobi, A szerelemről.txt, A szerelemről.docx, A szerelemről.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A szerelemről könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A szerelemről könyvet Stendhal írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A szerelemről könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A szerelemről. A A szerelemről könyv megjelenésének dátuma 2014. január 14.. A A szerelemről könyvben 456 oldal található.

A könyv letölthető a A szerelemről kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A szerelemről könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Stendhal – A szerelemről.pdf, Stendhal – A szerelemről.epub, Stendhal – A szerelemről.mobi. Stendhal A szerelemről felülvizsgálat. A szerelemről könyv Stendhal – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Stendhal A szerelemről könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A szerelemről is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A szerelemről Stendhal könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A szerelemről, A szerelemről fb2, download A szerelemről PDF, download A szerelemről MOBI, ingyenes letöltések A szerelemről IPhone, online A szerelemről pdf, ingyenes A szerelemről DJVU, ingyenes letöltések A szerelemről txt, letöltések A szerelemről rtf, online A szerelemről FB2 , ebook A szerelemről letöltések txt, ingyenes A szerelemről letöltések, ebook A szerelemről download MOBI, letöltések A szerelemről IPad, olvas A szerelemről MOBI, olvas A szerelemről docx, ingyenes A szerelemről awz, download ebook A szerelemről iPad, ingyenes A szerelemről DJVU, download A szerelemről ingyenes, ingyenes letöltések A szerelemről, olvas A szerelemről txt, A szerelemről letöltések DJVU, A szerelemről letöltések ingyenes, A szerelemről letöltések pdf ingyenes, A szerelemről pdf letöltések ingyenes, letöltések eA szerelemről pdf ingyenes, A szerelemről letöltések epub ingyenes, A szerelemről ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply