A súgó

By | 2019-12-04

John Grisham - A súgó

Leírás könyv A súgó

Greg Myers, a homályos múltú, börtönviselt exügyvéd panaszbeadvánnyal fordul a Bírák Fegyelmi Tanácsához: azt állítja, Amerikai történelmének legsúlyosabb korrupciós ügyére bukkant rá. Lacy Stoltznak és Hugo Hatchnek, a Tanács nyomozóinak azt kell kideríteniük, vajon megalapozott-e vád, miszerint a floridai McDover bírónőt megvásárolta egy szervezett bűnözői banda. A maffiózók a kaszinót működtető tappakola indiánok becstelen vezetőivel szövetkezve sötét ügyletekbe bonyolódtak, és nagy szükségük van a bírónő "jóindulatára". Hosszú évek óta tartó együttműködésük során már eddig is sok-sok millió dollárral rövidítették meg a tappakolákat meg az államot. Lacy és Hugo nem rendőr, hanem jogász, munkájuk abból áll, hogy olyan bírók ügyében vizsgálódjanak, akik etikai vétséget követnek el. Se fegyverük, se jelvényük, nincsenek felkészülve arra, hogy szervezett bűnözői bandákkal vegyék fel a harcot, pedig már a nyomozás kezdeti időszakában kiderül, hogy a biztonságukat, de akár az életüket is kockáztatják.

John Grisham, a jogi thriller nagymestere legújabb történetével nem csak szórakoztat, hanem lenyűgöz és megdöbbent.

Kiadónknál megjelent művei:
Ha ölni kell, A cég, A Pelikán ügyirat, Az ügyfél, Siralomház, Csodatévő, Az ítélet eladó, A halott üzlettárs, Az utca ügyvédje, Végzetes hagyaték, Holló a hollónak, Elmaradt karácsony, Keserű pirula, Az utolsó esküdt, A manipulátor, Az ártatlan ember, Egy amerikai Parmában, A fellebbezés, Csapdában, Ford megyei történetek, Vallomás, Prókátorok, A csaló, Platánsor, Szürkehegy, A magányos farkas

Theodore Boone ifjúsági sorozat:
A kölyökügyvéd, A gyermekrablás, A vádlott

Letöltés könyvet A súgó pdf

A súgó.pdf

John Grisham A súgó könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A súgó John Grisham pdf formátumban. A A súgó könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A súgó könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A súgó epub

A súgó.epub

John Grisham A súgó könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A súgó John Grisham epub formátumban. A A súgó könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A súgó könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A súgó mobi

A súgó.mobi

John Grisham A súgó könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A súgó John Grisham mobi formátumban. A A súgó könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A súgó könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A súgó txt

A súgó.txt

John Grisham A súgó könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A súgó John Grisham txt formátumban. A A súgó könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A súgó könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A súgó docx

A súgó.docx

John Grisham A súgó könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A súgó John Grisham docx formátumban. A A súgó könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A súgó könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A súgó fb2

A súgó.fb2

John Grisham A súgó könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A súgó John Grisham fb2 formátumban. A A súgó könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A súgó könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A súgó könyv ingyen

A súgó online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A súgó ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A súgó

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A súgó és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A súgó ingyenes

A könyv részletei A súgó

  • A könyv eredeti címe: A súgó
  • A könyv szerzője: John Grisham
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: John Grisham
  • Oldalszám: 424 oldal
  • Megjelenés: 2017. június 14.
  • Fájlnév: A súgó.pdf, A súgó.epub, A súgó.mobi, A súgó.txt, A súgó.docx, A súgó.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A súgó könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A súgó könyvet John Grisham írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A súgó könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A súgó. A A súgó könyv megjelenésének dátuma 2017. június 14.. A A súgó könyvben 424 oldal található.

A könyv letölthető a A súgó kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A súgó könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: John Grisham – A súgó.pdf, John Grisham – A súgó.epub, John Grisham – A súgó.mobi. John Grisham A súgó felülvizsgálat. A súgó könyv John Grisham – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. John Grisham A súgó könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A súgó is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A súgó John Grisham könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A súgó, A súgó fb2, download A súgó PDF, download A súgó MOBI, ingyenes letöltések A súgó IPhone, online A súgó pdf, ingyenes A súgó DJVU, ingyenes letöltések A súgó txt, letöltések A súgó rtf, online A súgó FB2 , ebook A súgó letöltések txt, ingyenes A súgó letöltések, ebook A súgó download MOBI, letöltések A súgó IPad, olvas A súgó MOBI, olvas A súgó docx, ingyenes A súgó awz, download ebook A súgó iPad, ingyenes A súgó DJVU, download A súgó ingyenes, ingyenes letöltések A súgó, olvas A súgó txt, A súgó letöltések DJVU, A súgó letöltések ingyenes, A súgó letöltések pdf ingyenes, A súgó pdf letöltések ingyenes, letöltések eA súgó pdf ingyenes, A súgó letöltések epub ingyenes, A súgó ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply