A sors csillagai

By | 2019-11-07

Nora Roberts - A Sors csillagai

Leírás könyv A Sors csillagai

Az új királynő tiszteletére a Hold három istennője három csillagot teremtett, egyet tűzből, egyet jégből, egyet vízből. A csillagok azonban lehulltak az égről, és ezáltal veszélybe került a világok sorsa. Könyvünkben három nő és három férfi egyesült erővel keresi a csillagokat…

Sasha Riggs visszavonultan élő festőművész, az őt gyötrő rémálmokat rendkívüli festményeken örökíti meg. Látomásai Korfu szigetére vezérlik, ahol találkozik öt emberrel, akik a Tűz csillagát keresik. Sasha felismeri mindnyájukat, hiszen már korábban megfestette őket: a bűvészt, a régészt, az utazót, a harcost és a magányost. Mindnyájuknak küldetése van, és mindnyájuk körül valami titok lappang.
Sasha, a látó kovácsolja eggyé a csapatot, és rájön, hogy Bran Killian, a bűvész hatalmas erővel és beleérző képességgel bír. Sasha küszködik ritka adottságával, de Bran mellette áll, hogy támogassa, felrázza kishitűségéből, és higgyen benne.
Sasha és Bran azonban csak kettő a hatból, akiknek együtt kell működniük, hogy a tenger alatt, a földben rejtőző Tűzcsillagot megtalálják. Bizalmukat, egységüket, szerelmüket beárnyékolja egy sötét erő, amely mindent képes lenne tönkretenni, ami az útjába áll, hogy megkaparintsa a csillagot…

Letöltés könyvet A Sors csillagai pdf

A Sors csillagai.pdf

Nora Roberts A Sors csillagai könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A Sors csillagai Nora Roberts pdf formátumban. A A Sors csillagai könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Sors csillagai könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Sors csillagai epub

A Sors csillagai.epub

Nora Roberts A Sors csillagai könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A Sors csillagai Nora Roberts epub formátumban. A A Sors csillagai könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Sors csillagai könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Sors csillagai mobi

A Sors csillagai.mobi

Nora Roberts A Sors csillagai könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A Sors csillagai Nora Roberts mobi formátumban. A A Sors csillagai könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Sors csillagai könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Sors csillagai txt

A Sors csillagai.txt

Nora Roberts A Sors csillagai könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A Sors csillagai Nora Roberts txt formátumban. A A Sors csillagai könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Sors csillagai könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Sors csillagai docx

A Sors csillagai.docx

Nora Roberts A Sors csillagai könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A Sors csillagai Nora Roberts docx formátumban. A A Sors csillagai könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Sors csillagai könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Sors csillagai fb2

A Sors csillagai.fb2

Nora Roberts A Sors csillagai könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A Sors csillagai Nora Roberts fb2 formátumban. A A Sors csillagai könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Sors csillagai könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A Sors csillagai könyv ingyen

A Sors csillagai online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A Sors csillagai ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A Sors csillagai

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A Sors csillagai és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A Sors csillagai ingyenes

A könyv részletei A Sors csillagai

  • A könyv eredeti címe: A Sors csillagai
  • A könyv szerzője: Nora Roberts
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Nora Roberts
  • Oldalszám: 344 oldal
  • Megjelenés: 2017. május 31.
  • Fájlnév: A Sors csillagai.pdf, A Sors csillagai.epub, A Sors csillagai.mobi, A Sors csillagai.txt, A Sors csillagai.docx, A Sors csillagai.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A Sors csillagai könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A Sors csillagai könyvet Nora Roberts írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A Sors csillagai könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A Sors csillagai. A A Sors csillagai könyv megjelenésének dátuma 2017. május 31.. A A Sors csillagai könyvben 344 oldal található.

A könyv letölthető a A Sors csillagai kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A Sors csillagai könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Nora Roberts – A Sors csillagai.pdf, Nora Roberts – A Sors csillagai.epub, Nora Roberts – A Sors csillagai.mobi. Nora Roberts A Sors csillagai felülvizsgálat. A Sors csillagai könyv Nora Roberts – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Nora Roberts A Sors csillagai könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A Sors csillagai is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A Sors csillagai Nora Roberts könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A Sors csillagai, A Sors csillagai fb2, download A Sors csillagai PDF, download A Sors csillagai MOBI, ingyenes letöltések A Sors csillagai IPhone, online A Sors csillagai pdf, ingyenes A Sors csillagai DJVU, ingyenes letöltések A Sors csillagai txt, letöltések A Sors csillagai rtf, online A Sors csillagai FB2 , ebook A Sors csillagai letöltések txt, ingyenes A Sors csillagai letöltések, ebook A Sors csillagai download MOBI, letöltések A Sors csillagai IPad, olvas A Sors csillagai MOBI, olvas A Sors csillagai docx, ingyenes A Sors csillagai awz, download ebook A Sors csillagai iPad, ingyenes A Sors csillagai DJVU, download A Sors csillagai ingyenes, ingyenes letöltések A Sors csillagai, olvas A Sors csillagai txt, A Sors csillagai letöltések DJVU, A Sors csillagai letöltések ingyenes, A Sors csillagai letöltések pdf ingyenes, A Sors csillagai pdf letöltések ingyenes, letöltések eA Sors csillagai pdf ingyenes, A Sors csillagai letöltések epub ingyenes, A Sors csillagai ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply