A sólyom

By | 2019-12-10

Monica McCarty - A Sólyom

Leírás könyv A Sólyom

William Wallace, a rettenthetetlen skót szabadságharcos halott. Skócia az angolok igáját nyögi. Klánok ragadnak kardot klánok ellen. A remény lángja azonban még nem hunyt ki. A skót Robert the Bruce úgy dönt, a Felföld és a Hebridák legendás harcosaiból titokban megkísérli a valaha volt legkiválóbb csapatot megszervezni, hogy egyesült erejüket felhasználva szerezze meg a trónt, és ezzel ismét kivívja Skócia függetlenségét… Erik MacSorley-nál senki sem ismeri jobban a tengert: még sohasem találkozott olyan széllel, amelyet ne tudott volna legyűrni, sem olyan asszonnyal, akinek szívét ne nyerte volna el. Egészen addig, amíg az ír partoknál ki nem húz egy fiatal nőt a vízből. Erik magával viszi a lányt, aki nem más, mint Lady Elyne de Burgh, az írek leghatalmasabb nemesének bátor gyermeke. Bár Ellie megpróbál ellenállni a férfi vonzerejének, Erik vágya megtöri az ellenállását, szívében eddig ismeretlen érzéseket keltve. A két fiatal lassan kibontakozó szerelmét azonban veszély fenyegeti: a skótok és az angolok között zajló baljós háborúban éppen ellentétes oldalon állnak. Képes lesz-e legyőzni az akadályokat Ellie odaadó szerelme és Erik önfeláldozása? A Felföld rettegett fiai-sorozat második darabját tartja kezében az olvasó: a rettenthetetlen harcosok és szerelmeik kalandos és buja történetei folytatódnak.

Letöltés könyvet A Sólyom pdf

A Sólyom.pdf

Monica McCarty A Sólyom könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A Sólyom Monica McCarty pdf formátumban. A A Sólyom könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Sólyom könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Sólyom epub

A Sólyom.epub

Monica McCarty A Sólyom könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A Sólyom Monica McCarty epub formátumban. A A Sólyom könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Sólyom könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Sólyom mobi

A Sólyom.mobi

Monica McCarty A Sólyom könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A Sólyom Monica McCarty mobi formátumban. A A Sólyom könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Sólyom könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Sólyom txt

A Sólyom.txt

Monica McCarty A Sólyom könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A Sólyom Monica McCarty txt formátumban. A A Sólyom könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Sólyom könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Sólyom docx

A Sólyom.docx

Monica McCarty A Sólyom könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A Sólyom Monica McCarty docx formátumban. A A Sólyom könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Sólyom könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Sólyom fb2

A Sólyom.fb2

Monica McCarty A Sólyom könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A Sólyom Monica McCarty fb2 formátumban. A A Sólyom könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Sólyom könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A Sólyom könyv ingyen

A Sólyom online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A Sólyom ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A Sólyom

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A Sólyom és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A Sólyom ingyenes

A könyv részletei A Sólyom

  • A könyv eredeti címe: A Sólyom
  • A könyv szerzője: Monica McCarty
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Monica McCarty
  • Oldalszám: Romantikus regények
  • Megjelenés: 368 oldal
    Megjelenés: 2014. július 31.
  • Fájlnév: A Sólyom.pdf, A Sólyom.epub, A Sólyom.mobi, A Sólyom.txt, A Sólyom.docx, A Sólyom.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A Sólyom könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A Sólyom könyvet Monica McCarty írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A Sólyom könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A Sólyom. A A Sólyom könyv megjelenésének dátuma 368 oldal

Megjelenés: 2014. július 31.. A A Sólyom könyvben Romantikus regények található.

A könyv letölthető a A Sólyom kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A Sólyom könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Monica McCarty – A Sólyom.pdf, Monica McCarty – A Sólyom.epub, Monica McCarty – A Sólyom.mobi. Monica McCarty A Sólyom felülvizsgálat. A Sólyom könyv Monica McCarty – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Monica McCarty A Sólyom könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A Sólyom is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A Sólyom Monica McCarty könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A Sólyom, A Sólyom fb2, download A Sólyom PDF, download A Sólyom MOBI, ingyenes letöltések A Sólyom IPhone, online A Sólyom pdf, ingyenes A Sólyom DJVU, ingyenes letöltések A Sólyom txt, letöltések A Sólyom rtf, online A Sólyom FB2 , ebook A Sólyom letöltések txt, ingyenes A Sólyom letöltések, ebook A Sólyom download MOBI, letöltések A Sólyom IPad, olvas A Sólyom MOBI, olvas A Sólyom docx, ingyenes A Sólyom awz, download ebook A Sólyom iPad, ingyenes A Sólyom DJVU, download A Sólyom ingyenes, ingyenes letöltések A Sólyom, olvas A Sólyom txt, A Sólyom letöltések DJVU, A Sólyom letöltések ingyenes, A Sólyom letöltések pdf ingyenes, A Sólyom pdf letöltések ingyenes, letöltések eA Sólyom pdf ingyenes, A Sólyom letöltések epub ingyenes, A Sólyom ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply