A smaragdvihar

By | 2019-11-22

William Dietrich - A smaragdvihar

Leírás könyv A smaragdvihar

Ethan Gage javíthatatlan kalandor, de egyszer neki is elege lesz a viszontagságos életből. Úgy dönt, visszavonul szerelmével és kisfiával egy csöndes helyre. Ám sajnálatos módon egy sürgős találkozó Bonaparte Napóleonnal felborítja tervét. Megbízatása: kutassa fel az aztékok elveszett kincsét, amely a repülés titkát is a franciák birtokába juttatná, hogy a La Manche csatornát átrepülve a levegőből támadhassák meg Angliát.Ethan Gage minden szándéka ellenére kalandok sorozatába keveredik: egy alpesi erőd börtöne mellől a karibi szigeteken találja magát, ahol a háborúban álló franciákat és angolokat egymás ellen kijátszva kerül egyre képtelenebb helyzetekbe. Mindeközben nem veszítheti szem elől a végső célt: vissza kell szereznie a francia titkosrendőrség fogságába esett feleségét és fiát.William Dietrich (A rosette-i kő, A berber kalózok) újabb kalandos történetét olvasva bepillantást nyerhetünk a 19. század elejének nagyhatalmi viszálykodásába, abba a kaotikus történelmi küzdelembe, melynek során a gyarmataikat megtartani próbáló Anglia és Franciaország vetélkedését kihasználva a rabszolgaságból felszabaduló feketék is kísérletet tesznek önálló nemzetállamuk megalapítására. Hősünk akarva-akaratlanul is segítségükre lesz, és sorsában híven tükröződik a történelem pillanatnyi szeszélyeit kiismerni próbáló, az egyéni boldogulást kétségbeesetten kereső kisember tragikomédiája.

Letöltés könyvet A smaragdvihar pdf

A smaragdvihar.pdf

William Dietrich A smaragdvihar könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A smaragdvihar William Dietrich pdf formátumban. A A smaragdvihar könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A smaragdvihar könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A smaragdvihar epub

A smaragdvihar.epub

William Dietrich A smaragdvihar könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A smaragdvihar William Dietrich epub formátumban. A A smaragdvihar könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A smaragdvihar könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A smaragdvihar mobi

A smaragdvihar.mobi

William Dietrich A smaragdvihar könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A smaragdvihar William Dietrich mobi formátumban. A A smaragdvihar könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A smaragdvihar könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A smaragdvihar txt

A smaragdvihar.txt

William Dietrich A smaragdvihar könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A smaragdvihar William Dietrich txt formátumban. A A smaragdvihar könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A smaragdvihar könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A smaragdvihar docx

A smaragdvihar.docx

William Dietrich A smaragdvihar könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A smaragdvihar William Dietrich docx formátumban. A A smaragdvihar könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A smaragdvihar könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A smaragdvihar fb2

A smaragdvihar.fb2

William Dietrich A smaragdvihar könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A smaragdvihar William Dietrich fb2 formátumban. A A smaragdvihar könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A smaragdvihar könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A smaragdvihar könyv ingyen

A smaragdvihar online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A smaragdvihar ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A smaragdvihar

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A smaragdvihar és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A smaragdvihar ingyenes

A könyv részletei A smaragdvihar

  • A könyv eredeti címe: A smaragdvihar
  • A könyv szerzője: William Dietrich
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: William Dietrich
  • Oldalszám: 368 oldal
  • Megjelenés: 2013. május 21.
  • Fájlnév: A smaragdvihar.pdf, A smaragdvihar.epub, A smaragdvihar.mobi, A smaragdvihar.txt, A smaragdvihar.docx, A smaragdvihar.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A smaragdvihar könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A smaragdvihar könyvet William Dietrich írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A smaragdvihar könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A smaragdvihar. A A smaragdvihar könyv megjelenésének dátuma 2013. május 21.. A A smaragdvihar könyvben 368 oldal található.

A könyv letölthető a A smaragdvihar kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A smaragdvihar könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: William Dietrich – A smaragdvihar.pdf, William Dietrich – A smaragdvihar.epub, William Dietrich – A smaragdvihar.mobi. William Dietrich A smaragdvihar felülvizsgálat. A smaragdvihar könyv William Dietrich – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. William Dietrich A smaragdvihar könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A smaragdvihar is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A smaragdvihar William Dietrich könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A smaragdvihar, A smaragdvihar fb2, download A smaragdvihar PDF, download A smaragdvihar MOBI, ingyenes letöltések A smaragdvihar IPhone, online A smaragdvihar pdf, ingyenes A smaragdvihar DJVU, ingyenes letöltések A smaragdvihar txt, letöltések A smaragdvihar rtf, online A smaragdvihar FB2 , ebook A smaragdvihar letöltések txt, ingyenes A smaragdvihar letöltések, ebook A smaragdvihar download MOBI, letöltések A smaragdvihar IPad, olvas A smaragdvihar MOBI, olvas A smaragdvihar docx, ingyenes A smaragdvihar awz, download ebook A smaragdvihar iPad, ingyenes A smaragdvihar DJVU, download A smaragdvihar ingyenes, ingyenes letöltések A smaragdvihar, olvas A smaragdvihar txt, A smaragdvihar letöltések DJVU, A smaragdvihar letöltések ingyenes, A smaragdvihar letöltések pdf ingyenes, A smaragdvihar pdf letöltések ingyenes, letöltések eA smaragdvihar pdf ingyenes, A smaragdvihar letöltések epub ingyenes, A smaragdvihar ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply