A romanov-kereszt

By | 2019-12-24

Robert Masello - A Romanov-kereszt

Leírás könyv A Romanov-kereszt

Az Einstein-prófécia után itt az újabb misztikus történelmi thriller a 15 nyelvre lefordított amerikai bestseller szerzőtől, Robert Masello-tól. Frank Slater katonai járványügyi szakértőnek hadbíróság elé kell állnia, de a büntetése végrehajtása alól rejtélyes okokból felmentik. Nem sokkal később, olyan állásajánlatot kap, amelyet senki nem akart elfogadni. El kell utaznia egy kis szigetre Alaszka közelében, és fel kell derítenie egy életveszélyes jelenséget: az örök jég olvadásnak indult, és kivetette magából egy egész kolónia földi maradványait. A településnyi emberrel a rettegett spanyolnátha végzett 1918-ban és Franknek meg kell állapítania, hogy a maradványok hordozzák-e még a halálos vírust.A Romanov-kereszt egyszerre újabb teória a történelem egyik legnagyobb rejtélyéről, különös körülmények közt játszódó szerelmi történet, és lélegzetelállító thriller a természetfelettiről. Ebben a lenyűgöző, humoros és hátborzongatóan természetfeletti thrillerben Robert Masello ügyes kézzel fonja egymásba az orosz uralkodócsalád halálának történetét egy új, világméretű influenzajárvány lehetőségével. Adjunk a keverékhez még egy falka vérszomjas farkast, néhány élőhalottat, egy vérfagyasztó befejezést, és egy magával ragadó, letehetetlen olvasmányt kapunk. A kifinomult próza és történetszövés folyamatosan biztosítja Masello helyét ennek a népszerű műfajnak a csúcsán. – Publishers Weekly

Letöltés könyvet A Romanov-kereszt pdf

A Romanov-kereszt.pdf

Robert Masello A Romanov-kereszt könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A Romanov-kereszt Robert Masello pdf formátumban. A A Romanov-kereszt könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Romanov-kereszt könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Romanov-kereszt epub

A Romanov-kereszt.epub

Robert Masello A Romanov-kereszt könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A Romanov-kereszt Robert Masello epub formátumban. A A Romanov-kereszt könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Romanov-kereszt könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Romanov-kereszt mobi

A Romanov-kereszt.mobi

Robert Masello A Romanov-kereszt könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A Romanov-kereszt Robert Masello mobi formátumban. A A Romanov-kereszt könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Romanov-kereszt könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Romanov-kereszt txt

A Romanov-kereszt.txt

Robert Masello A Romanov-kereszt könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A Romanov-kereszt Robert Masello txt formátumban. A A Romanov-kereszt könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Romanov-kereszt könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Romanov-kereszt docx

A Romanov-kereszt.docx

Robert Masello A Romanov-kereszt könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A Romanov-kereszt Robert Masello docx formátumban. A A Romanov-kereszt könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Romanov-kereszt könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Romanov-kereszt fb2

A Romanov-kereszt.fb2

Robert Masello A Romanov-kereszt könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A Romanov-kereszt Robert Masello fb2 formátumban. A A Romanov-kereszt könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Romanov-kereszt könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A Romanov-kereszt könyv ingyen

A Romanov-kereszt online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A Romanov-kereszt ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A Romanov-kereszt

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A Romanov-kereszt és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A Romanov-kereszt ingyenes

A könyv részletei A Romanov-kereszt

  • A könyv eredeti címe: A Romanov-kereszt
  • A könyv szerzője: Robert Masello
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Robert Masello
  • Oldalszám: 2017. május 31.
    ISBN: 9786155638336
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: A Romanov-kereszt.pdf, A Romanov-kereszt.epub, A Romanov-kereszt.mobi, A Romanov-kereszt.txt, A Romanov-kereszt.docx, A Romanov-kereszt.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A Romanov-kereszt könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A Romanov-kereszt könyvet Robert Masello írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A Romanov-kereszt könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A Romanov-kereszt. A A Romanov-kereszt könyv megjelenésének dátuma ERR. A A Romanov-kereszt könyvben 2017. május 31.

ISBN: 9786155638336 található.

A könyv letölthető a A Romanov-kereszt kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A Romanov-kereszt könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Robert Masello – A Romanov-kereszt.pdf, Robert Masello – A Romanov-kereszt.epub, Robert Masello – A Romanov-kereszt.mobi. Robert Masello A Romanov-kereszt felülvizsgálat. A Romanov-kereszt könyv Robert Masello – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Robert Masello A Romanov-kereszt könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A Romanov-kereszt is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A Romanov-kereszt Robert Masello könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A Romanov-kereszt, A Romanov-kereszt fb2, download A Romanov-kereszt PDF, download A Romanov-kereszt MOBI, ingyenes letöltések A Romanov-kereszt IPhone, online A Romanov-kereszt pdf, ingyenes A Romanov-kereszt DJVU, ingyenes letöltések A Romanov-kereszt txt, letöltések A Romanov-kereszt rtf, online A Romanov-kereszt FB2 , ebook A Romanov-kereszt letöltések txt, ingyenes A Romanov-kereszt letöltések, ebook A Romanov-kereszt download MOBI, letöltések A Romanov-kereszt IPad, olvas A Romanov-kereszt MOBI, olvas A Romanov-kereszt docx, ingyenes A Romanov-kereszt awz, download ebook A Romanov-kereszt iPad, ingyenes A Romanov-kereszt DJVU, download A Romanov-kereszt ingyenes, ingyenes letöltések A Romanov-kereszt, olvas A Romanov-kereszt txt, A Romanov-kereszt letöltések DJVU, A Romanov-kereszt letöltések ingyenes, A Romanov-kereszt letöltések pdf ingyenes, A Romanov-kereszt pdf letöltések ingyenes, letöltések eA Romanov-kereszt pdf ingyenes, A Romanov-kereszt letöltések epub ingyenes, A Romanov-kereszt ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply