A rettegés piramisa

By | 2019-11-22

Bora Ildikó - A rettegés piramisa

Leírás könyv A rettegés piramisa

A piramisok közelében nyüzsgő európaiakat titokzatos bűncselekmény tartja rémületben, melynek gyanúsítottja egy Kairóban nyaraló magyar társasági hölgy, akit környezete intelligens, szelíd, kifejezetten barátságos és jóindulatú úrinőként ismer. De csak a szemtanúk jelentkezéséig, akik a bűntett elkövetésekor Blanka von Flickenstein grófnőt látták az áldozat, a kairói magyar sajtóattasé társaságában. Nem sokkal később, amikor a Kairói Múzeum menedzsere is gyilkosság áldozata lesz, és egy szemtanú ismét csak Blankát ismeri fel a nyílt utcán kivégzett férfi mellett, a kétségek bizonyossággá válnak.
Az igazság azonban még így sem teljes, s kiderítéséhez több türelem és motiváció kell, mint amennyi az ügy mielőbbi lezárásában érdekelt kairói rendőrségnek van. Blanka fia, Alex nem hagyja annyiban a dolgot, már csak azért sem, mert édesanyja letartóztatása után szerelme, Paulina is nyomtalanul eltűnik. Ebből a fiatalember arra következtet, hogy a rejtélyes bűncselekménysorozatban semmi sem az, aminek látszik és senki sem az, akinek hiszik.
Ha létezik olyan, hogy női krimi, akkor Bora Ildikó egzotikus bűnügyi történetei ebbe a különleges műfajba sorolandók. A szerző Claire Kenneth fantáziáját és Vavyan Fable humorát oly erős cselekményvezetéssel kombinálja, mely egy pillanatra sem hagyja lankadni az olvasó figyelmét.

Letöltés könyvet A rettegés piramisa pdf

A rettegés piramisa.pdf

Bora Ildikó A rettegés piramisa könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A rettegés piramisa Bora Ildikó pdf formátumban. A A rettegés piramisa könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A rettegés piramisa könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A rettegés piramisa epub

A rettegés piramisa.epub

Bora Ildikó A rettegés piramisa könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A rettegés piramisa Bora Ildikó epub formátumban. A A rettegés piramisa könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A rettegés piramisa könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A rettegés piramisa mobi

A rettegés piramisa.mobi

Bora Ildikó A rettegés piramisa könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A rettegés piramisa Bora Ildikó mobi formátumban. A A rettegés piramisa könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A rettegés piramisa könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A rettegés piramisa txt

A rettegés piramisa.txt

Bora Ildikó A rettegés piramisa könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A rettegés piramisa Bora Ildikó txt formátumban. A A rettegés piramisa könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A rettegés piramisa könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A rettegés piramisa docx

A rettegés piramisa.docx

Bora Ildikó A rettegés piramisa könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A rettegés piramisa Bora Ildikó docx formátumban. A A rettegés piramisa könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A rettegés piramisa könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A rettegés piramisa fb2

A rettegés piramisa.fb2

Bora Ildikó A rettegés piramisa könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A rettegés piramisa Bora Ildikó fb2 formátumban. A A rettegés piramisa könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A rettegés piramisa könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A rettegés piramisa könyv ingyen

A rettegés piramisa online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A rettegés piramisa ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A rettegés piramisa

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A rettegés piramisa és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A rettegés piramisa ingyenes

A könyv részletei A rettegés piramisa

  • A könyv eredeti címe: A rettegés piramisa
  • A könyv szerzője: Bora Ildikó
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Bora Ildikó
  • Oldalszám: 256 oldal
  • Megjelenés: 2018. június 06.
  • Fájlnév: A rettegés piramisa.pdf, A rettegés piramisa.epub, A rettegés piramisa.mobi, A rettegés piramisa.txt, A rettegés piramisa.docx, A rettegés piramisa.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A rettegés piramisa könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A rettegés piramisa könyvet Bora Ildikó írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A rettegés piramisa könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A rettegés piramisa. A A rettegés piramisa könyv megjelenésének dátuma 2018. június 06.. A A rettegés piramisa könyvben 256 oldal található.

A könyv letölthető a A rettegés piramisa kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A rettegés piramisa könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Bora Ildikó – A rettegés piramisa.pdf, Bora Ildikó – A rettegés piramisa.epub, Bora Ildikó – A rettegés piramisa.mobi. Bora Ildikó A rettegés piramisa felülvizsgálat. A rettegés piramisa könyv Bora Ildikó – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Bora Ildikó A rettegés piramisa könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A rettegés piramisa is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A rettegés piramisa Bora Ildikó könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A rettegés piramisa, A rettegés piramisa fb2, download A rettegés piramisa PDF, download A rettegés piramisa MOBI, ingyenes letöltések A rettegés piramisa IPhone, online A rettegés piramisa pdf, ingyenes A rettegés piramisa DJVU, ingyenes letöltések A rettegés piramisa txt, letöltések A rettegés piramisa rtf, online A rettegés piramisa FB2 , ebook A rettegés piramisa letöltések txt, ingyenes A rettegés piramisa letöltések, ebook A rettegés piramisa download MOBI, letöltések A rettegés piramisa IPad, olvas A rettegés piramisa MOBI, olvas A rettegés piramisa docx, ingyenes A rettegés piramisa awz, download ebook A rettegés piramisa iPad, ingyenes A rettegés piramisa DJVU, download A rettegés piramisa ingyenes, ingyenes letöltések A rettegés piramisa, olvas A rettegés piramisa txt, A rettegés piramisa letöltések DJVU, A rettegés piramisa letöltések ingyenes, A rettegés piramisa letöltések pdf ingyenes, A rettegés piramisa pdf letöltések ingyenes, letöltések eA rettegés piramisa pdf ingyenes, A rettegés piramisa letöltések epub ingyenes, A rettegés piramisa ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply