A prímszámok zenéje

By | 2019-12-18

SAUTOY,MARCUS DU - A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE

Leírás könyv A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE

"Felettébb szórakoztató. Du Sautoy ügyesen vázolja fel matematikus szereplőinek portréit, alakjai az anekdotáknak és élvezetes leírásoknak köszönhetően szinte életre kelnek a könyv lapjain." The Guardian Az iskolában a gyerekek megtanulják, hogy a prímszámok csak önmagukkal és eggyel oszthatók. Azt viszont nem tanítják meg nekik, hogy az emberi tudás keresése során a prímek jelentik a legcsábítóbb rejtélyt. Hogyan lehet megjósolni, mikor fog felbukkanni a következő prímszám? Létezik-e olyan formula, amely prímeket tud generálni? 1859-ben Bernhard Riemann német matematikus előállt egy hipotézissel, amely megoldást javasolt a prímszámok eloszlásával kapcsolatos rejtélyre. Mielőtt azonban sejtését bizonyíthatta volna, meghalt, így a rejtély csak fokozódott. Izgalmas könyvében Marcus du Sautoy különc és zseniális tudósok történetét meséli el, akik megszállottan keresik a megoldást, mely idővel olyan sokféle területet forradalmasított, mint az e-kereskedelem, a kvantummechanika és a számítástudomány. Magával ragadóan és lenyűgözően kelti életre a matematikusok világát, annak minden szépségével és titkával. Marcus du Sautoy (1965) az Oxfordi Egyetem matematikaprofesszora, az angol Matematikai Társaság elnöke. Kutatásainak középpontjában a csoportelmélet és a számelmélet áll. Rendszeresen publikál a The Timesban és a The Guardianben, sokat tesz a matematika népszerűsítéséért. Feleségével és három gyermekével Londonban él, szabad idejében focizik és trombitál.

Letöltés könyvet A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE pdf

A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE.pdf

SAUTOY,MARCUS DU A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE SAUTOY,MARCUS DU pdf formátumban. A A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE epub

A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE.epub

SAUTOY,MARCUS DU A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE SAUTOY,MARCUS DU epub formátumban. A A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE mobi

A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE.mobi

SAUTOY,MARCUS DU A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE SAUTOY,MARCUS DU mobi formátumban. A A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE txt

A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE.txt

SAUTOY,MARCUS DU A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE SAUTOY,MARCUS DU txt formátumban. A A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE docx

A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE.docx

SAUTOY,MARCUS DU A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE SAUTOY,MARCUS DU docx formátumban. A A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE fb2

A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE.fb2

SAUTOY,MARCUS DU A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE SAUTOY,MARCUS DU fb2 formátumban. A A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyv ingyen

A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE ingyenes

A könyv részletei A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE

  • A könyv eredeti címe: A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE
  • A könyv szerzője: SAUTOY,MARCUS DU
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: SAUTOY,MARCUS DU
  • Oldalszám: 416 oldal
  • Megjelenés: 2014. április 07.
  • Fájlnév: A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE.pdf, A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE.epub, A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE.mobi, A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE.txt, A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE.docx, A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyvet SAUTOY,MARCUS DU írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE. A A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyv megjelenésének dátuma 2014. április 07.. A A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyvben 416 oldal található.

A könyv letölthető a A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: SAUTOY,MARCUS DU – A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE.pdf, SAUTOY,MARCUS DU – A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE.epub, SAUTOY,MARCUS DU – A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE.mobi. SAUTOY,MARCUS DU A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE felülvizsgálat. A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyv SAUTOY,MARCUS DU – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. SAUTOY,MARCUS DU A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE SAUTOY,MARCUS DU könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE, A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE fb2, download A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE PDF, download A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE MOBI, ingyenes letöltések A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE IPhone, online A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE pdf, ingyenes A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE DJVU, ingyenes letöltések A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE txt, letöltések A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE rtf, online A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE FB2 , ebook A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE letöltések txt, ingyenes A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE letöltések, ebook A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE download MOBI, letöltések A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE IPad, olvas A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE MOBI, olvas A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE docx, ingyenes A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE awz, download ebook A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE iPad, ingyenes A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE DJVU, download A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE ingyenes, ingyenes letöltések A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE, olvas A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE txt, A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE letöltések DJVU, A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE letöltések ingyenes, A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE letöltések pdf ingyenes, A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE pdf letöltések ingyenes, letöltések eA PRÍMSZÁMOK ZENÉJE pdf ingyenes, A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE letöltések epub ingyenes, A PRÍMSZÁMOK ZENÉJE ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply