A pletyka

By | 2019-11-13

Elin Hilderbrand - A PLETYKA

Leírás könyv A PLETYKA

"Mondtuk már, de szívesen elismételjük:
Hilderbrand a nyár királynője.
A rossz útra tévedt szereplőinek története tökéletes vízparti olvasmány."
Susannah Cahalan, The New York Post

Egész Nantucket irigyli Madeline Kinget és Grace Panciket, a két jó barátnőt a tökéletes házasságukért, a gyönyörű gyermekeikért, és mert vasárnap esténként a férjükkel négyesben eljárnak vacsorázni. Ezen a nyáron azonban megváltoznak a dolgok, a szigetlakók pedig csak egy valamit szeretnek jobban, mint a tengerparti naplementében koktélozgatni: pletykálni.

És azt beszélik…

…hogy Madeline, az író leblokkolt, pedig vészesen közeledik új regényének leadási határideje, sokasodnak a számlák, és miután az üres lapok a kétségbeesésbe hajszolják, megdöbbentő lépésre szánja el magát;

…hogy Grace, miközben minden erejét bevetve igyekszik földi paradicsommá varázsolni a kertjét, a szükségesnél kicsit szorosabban összedolgozik az életerős, jóképű tájépítészével;

…hogy Grace férje, a sziget sikeres ingatlanügynöke, "Sebes Eddie" szokatlan mellékállást talált;

…hogy Madeline fiának meg Grace lányának mesébe illő kapcsolata zátonyra futott, és elkerülhetetlen a katasztrófa.

A pletyka egyre jobban terjed, miközben azonban Grace és Madeline tisztázni próbálja az igazságot, felmerül a lehetőség, hogy el fogják veszíteni a boldogságot, melyért olyan sokat dolgoztak.

A valóság azonban sokkal rosszabb, mint amit az emberek beszélnek.

***
"Nincs nyár Hiderbrand könnyed, érzéki, humoros nantucketi meséi nélkül, és a legutóbbi könyve sem okoz csalódást. Szövevényes történet, pergő párbeszédekkel; éppen olyan jólesik, mint egy pohár jófajta bor."
? Kim Hubbard, People

Letöltés könyvet A PLETYKA pdf

A PLETYKA.pdf

Elin Hilderbrand A PLETYKA könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A PLETYKA Elin Hilderbrand pdf formátumban. A A PLETYKA könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A PLETYKA könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A PLETYKA epub

A PLETYKA.epub

Elin Hilderbrand A PLETYKA könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A PLETYKA Elin Hilderbrand epub formátumban. A A PLETYKA könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A PLETYKA könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A PLETYKA mobi

A PLETYKA.mobi

Elin Hilderbrand A PLETYKA könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A PLETYKA Elin Hilderbrand mobi formátumban. A A PLETYKA könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A PLETYKA könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A PLETYKA txt

A PLETYKA.txt

Elin Hilderbrand A PLETYKA könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A PLETYKA Elin Hilderbrand txt formátumban. A A PLETYKA könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A PLETYKA könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A PLETYKA docx

A PLETYKA.docx

Elin Hilderbrand A PLETYKA könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A PLETYKA Elin Hilderbrand docx formátumban. A A PLETYKA könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A PLETYKA könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A PLETYKA fb2

A PLETYKA.fb2

Elin Hilderbrand A PLETYKA könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A PLETYKA Elin Hilderbrand fb2 formátumban. A A PLETYKA könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A PLETYKA könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A PLETYKA könyv ingyen

A PLETYKA online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A PLETYKA ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A PLETYKA

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A PLETYKA és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A PLETYKA ingyenes

A könyv részletei A PLETYKA

  • A könyv eredeti címe: A PLETYKA
  • A könyv szerzője: Elin Hilderbrand
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Elin Hilderbrand
  • Oldalszám: 368 oldal
  • Megjelenés: 2016. június 13.
  • Fájlnév: A PLETYKA.pdf, A PLETYKA.epub, A PLETYKA.mobi, A PLETYKA.txt, A PLETYKA.docx, A PLETYKA.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A PLETYKA könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A PLETYKA könyvet Elin Hilderbrand írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A PLETYKA könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A PLETYKA. A A PLETYKA könyv megjelenésének dátuma 2016. június 13.. A A PLETYKA könyvben 368 oldal található.

A könyv letölthető a A PLETYKA kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A PLETYKA könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Elin Hilderbrand – A PLETYKA.pdf, Elin Hilderbrand – A PLETYKA.epub, Elin Hilderbrand – A PLETYKA.mobi. Elin Hilderbrand A PLETYKA felülvizsgálat. A PLETYKA könyv Elin Hilderbrand – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Elin Hilderbrand A PLETYKA könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A PLETYKA is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A PLETYKA Elin Hilderbrand könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A PLETYKA, A PLETYKA fb2, download A PLETYKA PDF, download A PLETYKA MOBI, ingyenes letöltések A PLETYKA IPhone, online A PLETYKA pdf, ingyenes A PLETYKA DJVU, ingyenes letöltések A PLETYKA txt, letöltések A PLETYKA rtf, online A PLETYKA FB2 , ebook A PLETYKA letöltések txt, ingyenes A PLETYKA letöltések, ebook A PLETYKA download MOBI, letöltések A PLETYKA IPad, olvas A PLETYKA MOBI, olvas A PLETYKA docx, ingyenes A PLETYKA awz, download ebook A PLETYKA iPad, ingyenes A PLETYKA DJVU, download A PLETYKA ingyenes, ingyenes letöltések A PLETYKA, olvas A PLETYKA txt, A PLETYKA letöltések DJVU, A PLETYKA letöltések ingyenes, A PLETYKA letöltések pdf ingyenes, A PLETYKA pdf letöltések ingyenes, letöltések eA PLETYKA pdf ingyenes, A PLETYKA letöltések epub ingyenes, A PLETYKA ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply