A nike-sztori

By | 2019-12-18

Knight, Phil - A Nike-sztori

Leírás könyv A Nike-sztori

A friss diplomás, útkereső Phil Knight az apjától kölcsönzött 50 dollárból indította el cégét. Jó minőségű, olcsó futócipőket importált Japánból, amelyeket az autója csomagtartójából árusított. Az első évben, 1963-ban 8000 dolláros forgalmat termelt – napjainkban a Nike éves bevétele több mint 30 milliárd dollár, és az egyik leginnovatívabb és legértékesebb márkává vált, amelynek újításait világszerte próbálják másolni. A startupok korában a cég a minőség szinonimája lett, az ikonikus "pipa" pedig mára a teljesítmény, a dinamizmus és a lehetőség szimbóluma, amelyet bárhol felismernek.

Phil Knight, az "ember a pipa mögött", mindig is rejtély volt. Meglepő, szerény, őszinte és szellemes önéletrajzában felfedi teljes történetét. Mesél a számos kudarcról, a kegyetlen versenytársakról, a rengeteg kétkedőről és az ellenséges bankárokról, majd a szenzációs győzelmekről és sikerekről is. Sorra veszi azokat a munkatársakat, akik a Nike szívét-lelkét formálták: köztük az alapítótárs futóedző, a lobbanékony és karizmatikus Bill Bowerman, valamint a cég első alkalmazottai, egy rakás különc és tudós, akik a Nike elhivatott csapatává kovácsolódtak.
Knight és társai merész jövőképükkel és szilárd meggyőződésükkel, hogy a sport ereje jobbá teszi az embert, egy olyan márkát és kultúrát hoztak létre, amely megváltoztatta mindennapjainkat és a mozgáshoz való viszonyunkat.

Kölyökkorom óta ismerem Phil Knightot, de igazából e néha megdöbbentő, néha megható, őszinte könyvéből ismertem meg csak igazán. És ugyanígy a Nike-ról se tudtam semmit. Büszkeséggel viseltem a termékeit, és fel se fogtam az innováció, az életbenmaradás és a győzelem figyelemre méltó történetét, amely minden egyes pipa mögött áll. Hiteles, vicces – a leginkább várt önéletrajz azoknak az embereknek, akik érdeklődnek a sport és a kivételes teljesítmények iránt.
Andre Agassi, teniszező

Megindító, ugyanakkor végtelenül szórakoztató kalandos utazás, amelynek során tanulhatunk az innovációról és kreativitásról. Phil Knight története nemcsak a legendás pipa történetét meséli el, hanem azt is, hogyan könyörgött kölcsönért a vonakodó bankoknak, miként verbuválta össze furcsa, de zseniális, lázadó kollégáit, és hogyan tudtak együttműködni, hogy egy kivételes és paradigmaváltó vállalatot és márkát építsenek. A könyv inspiráció mindazoknak, akik egy rendhagyó álmot követnek.
Michael Spence, Nobel-díjas közgazdász

A világ egyik legbefolyásosabb üzletembere, Phil Knight, a Nike alapítója. 1964-től 2004-ig a vállalat vezérigazgatója, napjainkban pedig az igazgatótanács elnöke. Oregon államban él a feleségével, Pennyvel.

Letöltés könyvet A Nike-sztori pdf

A Nike-sztori.pdf

Knight, Phil A Nike-sztori könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A Nike-sztori Knight, Phil pdf formátumban. A A Nike-sztori könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Nike-sztori könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Nike-sztori epub

A Nike-sztori.epub

Knight, Phil A Nike-sztori könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A Nike-sztori Knight, Phil epub formátumban. A A Nike-sztori könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Nike-sztori könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Nike-sztori mobi

A Nike-sztori.mobi

Knight, Phil A Nike-sztori könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A Nike-sztori Knight, Phil mobi formátumban. A A Nike-sztori könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Nike-sztori könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Nike-sztori txt

A Nike-sztori.txt

Knight, Phil A Nike-sztori könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A Nike-sztori Knight, Phil txt formátumban. A A Nike-sztori könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Nike-sztori könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Nike-sztori docx

A Nike-sztori.docx

Knight, Phil A Nike-sztori könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A Nike-sztori Knight, Phil docx formátumban. A A Nike-sztori könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Nike-sztori könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Nike-sztori fb2

A Nike-sztori.fb2

Knight, Phil A Nike-sztori könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A Nike-sztori Knight, Phil fb2 formátumban. A A Nike-sztori könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Nike-sztori könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A Nike-sztori könyv ingyen

A Nike-sztori online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A Nike-sztori ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A Nike-sztori

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A Nike-sztori és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A Nike-sztori ingyenes

A könyv részletei A Nike-sztori

  • A könyv eredeti címe: A Nike-sztori
  • A könyv szerzője: Knight, Phil
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Knight, Phil
  • Oldalszám: 380 oldal
  • Megjelenés: 2016. december 02.
  • Fájlnév: A Nike-sztori.pdf, A Nike-sztori.epub, A Nike-sztori.mobi, A Nike-sztori.txt, A Nike-sztori.docx, A Nike-sztori.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A Nike-sztori könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A Nike-sztori könyvet Knight, Phil írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A Nike-sztori könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A Nike-sztori. A A Nike-sztori könyv megjelenésének dátuma 2016. december 02.. A A Nike-sztori könyvben 380 oldal található.

A könyv letölthető a A Nike-sztori kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A Nike-sztori könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Knight, Phil – A Nike-sztori.pdf, Knight, Phil – A Nike-sztori.epub, Knight, Phil – A Nike-sztori.mobi. Knight, Phil A Nike-sztori felülvizsgálat. A Nike-sztori könyv Knight, Phil – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Knight, Phil A Nike-sztori könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A Nike-sztori is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A Nike-sztori Knight, Phil könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A Nike-sztori, A Nike-sztori fb2, download A Nike-sztori PDF, download A Nike-sztori MOBI, ingyenes letöltések A Nike-sztori IPhone, online A Nike-sztori pdf, ingyenes A Nike-sztori DJVU, ingyenes letöltések A Nike-sztori txt, letöltések A Nike-sztori rtf, online A Nike-sztori FB2 , ebook A Nike-sztori letöltések txt, ingyenes A Nike-sztori letöltések, ebook A Nike-sztori download MOBI, letöltések A Nike-sztori IPad, olvas A Nike-sztori MOBI, olvas A Nike-sztori docx, ingyenes A Nike-sztori awz, download ebook A Nike-sztori iPad, ingyenes A Nike-sztori DJVU, download A Nike-sztori ingyenes, ingyenes letöltések A Nike-sztori, olvas A Nike-sztori txt, A Nike-sztori letöltések DJVU, A Nike-sztori letöltések ingyenes, A Nike-sztori letöltések pdf ingyenes, A Nike-sztori pdf letöltések ingyenes, letöltések eA Nike-sztori pdf ingyenes, A Nike-sztori letöltések epub ingyenes, A Nike-sztori ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply