A multiverzum nyomában

By | 2019-11-20

GRIBBIN, JOHN - A multiverzum nyomában

Leírás könyv A multiverzum nyomában

Egykor el kellett vetnünk az elképzelést, mely szerint a Föld aVilágegyetem középpontjában helyezkedik el. Most egy ennél ismélyebb értelmű lehetőséggel kell szembenéznünk: talán maga aVilágegyetem is csak a számtalan létező univerzum egyike.A multiverzum nyomában rendkívüli utazásra visz, amikormegvizsgálja a tudomány legalapvetőbb kérdéseit. Melyek a miVilágegyetemünk határai? Létezhetnek az általunk ismertektőlkülönböző fizikai törvények is? Valóban léteznek más univerzumokis? Tényleg egy multiverzumban élünk?Ez a könyv maga a kutatás – a végső kutatás-, amelyben a szerzőkfeltárják a valóság határait. John Gribbin megmutatja, hogyangyarapodnak a bizonyítékok, amelyek szerint a Világegyetemténylegesen több annál, mint amit látunk belőle. Végigkalauzolbennünket a különböző elméleteken, ismerteti, mi ezekben a közös ésmire számíthatunk a jövőben. Lebilincselően izgalmas kirándulásonismerteti meg az olvasót a kozmológia mai állapotával.Eközben Gribbin számba veszi a kvantumelmélettel, a gravitációval, avilágunkat alakító alapvető kölcsönhatásokkal, az idővel és asokdimenziós világgal, magával az anyaggal, valamint az ismertVilágegyetem növekedésével és sorsával kapcsolatos legújabbelképzeléseket. Bepiullant a jövőbe is, ahol egy szép napon annak alehetőségével találhatjuk szembe magunkat, hogy mi magunk islétrehozhatunk univerzumokat. Áttekinti az ezzel járó kockázatokat ésennek a rendkívüli, a képzeletet is felülmúló következményeit.John Gribbin napjaink egyik legnevesebb ismeretterjesztő írója.Legtöbb könyvét feleségével, Mary Gribbinnel együtt írja. JohnGribbin asztrofizikusként végzett a Cambridge Egyetemen. Jelenleg aSussex Egyetemen külsősként csillagászatot ad elő. Szabadidejébenszívesen ír tudományos-fantasztikus történeteket is, könyveit a kertjevégében álló pajtában írja.

Letöltés könyvet A multiverzum nyomában pdf

A multiverzum nyomában.pdf

GRIBBIN, JOHN A multiverzum nyomában könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A multiverzum nyomában GRIBBIN, JOHN pdf formátumban. A A multiverzum nyomában könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A multiverzum nyomában könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A multiverzum nyomában epub

A multiverzum nyomában.epub

GRIBBIN, JOHN A multiverzum nyomában könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A multiverzum nyomában GRIBBIN, JOHN epub formátumban. A A multiverzum nyomában könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A multiverzum nyomában könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A multiverzum nyomában mobi

A multiverzum nyomában.mobi

GRIBBIN, JOHN A multiverzum nyomában könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A multiverzum nyomában GRIBBIN, JOHN mobi formátumban. A A multiverzum nyomában könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A multiverzum nyomában könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A multiverzum nyomában txt

A multiverzum nyomában.txt

GRIBBIN, JOHN A multiverzum nyomában könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A multiverzum nyomában GRIBBIN, JOHN txt formátumban. A A multiverzum nyomában könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A multiverzum nyomában könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A multiverzum nyomában docx

A multiverzum nyomában.docx

GRIBBIN, JOHN A multiverzum nyomában könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A multiverzum nyomában GRIBBIN, JOHN docx formátumban. A A multiverzum nyomában könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A multiverzum nyomában könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A multiverzum nyomában fb2

A multiverzum nyomában.fb2

GRIBBIN, JOHN A multiverzum nyomában könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A multiverzum nyomában GRIBBIN, JOHN fb2 formátumban. A A multiverzum nyomában könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A multiverzum nyomában könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A multiverzum nyomában könyv ingyen

A multiverzum nyomában online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A multiverzum nyomában ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A multiverzum nyomában

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A multiverzum nyomában és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A multiverzum nyomában ingyenes

A könyv részletei A multiverzum nyomában

  • A könyv eredeti címe: A multiverzum nyomában
  • A könyv szerzője: GRIBBIN, JOHN
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: GRIBBIN, JOHN
  • Oldalszám: 2010. november 22.
    ISBN: 9789632520346
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: A multiverzum nyomában.pdf, A multiverzum nyomában.epub, A multiverzum nyomában.mobi, A multiverzum nyomában.txt, A multiverzum nyomában.docx, A multiverzum nyomában.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A multiverzum nyomában könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A multiverzum nyomában könyvet GRIBBIN, JOHN írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A multiverzum nyomában könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A multiverzum nyomában. A A multiverzum nyomában könyv megjelenésének dátuma ERR. A A multiverzum nyomában könyvben 2010. november 22.

ISBN: 9789632520346 található.

A könyv letölthető a A multiverzum nyomában kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A multiverzum nyomában könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: GRIBBIN, JOHN – A multiverzum nyomában.pdf, GRIBBIN, JOHN – A multiverzum nyomában.epub, GRIBBIN, JOHN – A multiverzum nyomában.mobi. GRIBBIN, JOHN A multiverzum nyomában felülvizsgálat. A multiverzum nyomában könyv GRIBBIN, JOHN – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. GRIBBIN, JOHN A multiverzum nyomában könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A multiverzum nyomában is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A multiverzum nyomában GRIBBIN, JOHN könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A multiverzum nyomában, A multiverzum nyomában fb2, download A multiverzum nyomában PDF, download A multiverzum nyomában MOBI, ingyenes letöltések A multiverzum nyomában IPhone, online A multiverzum nyomában pdf, ingyenes A multiverzum nyomában DJVU, ingyenes letöltések A multiverzum nyomában txt, letöltések A multiverzum nyomában rtf, online A multiverzum nyomában FB2 , ebook A multiverzum nyomában letöltések txt, ingyenes A multiverzum nyomában letöltések, ebook A multiverzum nyomában download MOBI, letöltések A multiverzum nyomában IPad, olvas A multiverzum nyomában MOBI, olvas A multiverzum nyomában docx, ingyenes A multiverzum nyomában awz, download ebook A multiverzum nyomában iPad, ingyenes A multiverzum nyomában DJVU, download A multiverzum nyomában ingyenes, ingyenes letöltések A multiverzum nyomában, olvas A multiverzum nyomában txt, A multiverzum nyomában letöltések DJVU, A multiverzum nyomában letöltések ingyenes, A multiverzum nyomában letöltések pdf ingyenes, A multiverzum nyomában pdf letöltések ingyenes, letöltések eA multiverzum nyomában pdf ingyenes, A multiverzum nyomában letöltések epub ingyenes, A multiverzum nyomában ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply