A méhek története

By | 2019-11-21

Maja Lunde - A méhek története

Leírás könyv A méhek története

Anglia, 1852: William, a biológus és vetőmag-kereskedő hetek óta az ágyat nyomja. Úgy érzi, kutatóként kudarcot vallott, mentora elfordult tőle, és boltja is üresen áll. Ekkor zonban eszébe jut valami, ami talán mindent megváltoztat…

Ohio, USA, 2007: George, a méhész keményen küzd: azt szeretné, ha a tanya bővülne, és fia, Tom egyszer majd átvenné tőle. Tom viszont az újságírásról álmodik. Mígnem egy nap bekövetkezik, amit senki sem hisz el…

Kína, 2098: Tao, a munkásnő a fák kézi beporzásán dolgozik, mivel a méhek már régen eltűntek a földről. Taonak minden vágya, hogy fia, Vej-Ven számára jobb életet teremtsen. Amikor azonban a fiát rejtélyes baleset éri, egyszerre veszélyben forog minden…

Minden mindennel összefügg. Maja Lunde megrendítően mesél veszteségről és reményről, küzdelemről, kudarcról és győzelemről, valamint az emberek és a méhek közötti láthatatlan kapocsról, amelyen fajunk fennmaradása is múlhat. A fordulatos regény korunk néhány legégetőbb kérdését teszi fel: hogyan bánunk a Földdel és annak teremtményeivel? Milyen jövőt hagyunk gyermekeinkre? Mi az, amiért készek vagyunk harcolni?

Maja Lunde 1975-ben született Oslóban, forgatókönyvíróként, gyermek- és ifjúsági könyvek szerzőjeként ismert. A méhek története az első felnőtteknek szóló regénye, amely bel- és külföldön azonnal hihetetlen sikert aratott. Hazájában elnyerte a Könyvkereskedők Díját, eddig 32 nyelvre fordították le, Németországban pedig több, mint 350 000 eladott példánnyal 2017-ben a legkelendőbb könyv lett.


Csak Németországban több mint 350 000 példány kelt el tavaly a méhek kipusztulásával foglalkozó regényből.
2017-ben Németországban Maja Lunde, Dan Brown, Ken Follett és Daniel Kehlmann könyveit vásárolták a legtöbben.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

„Tiltott dolgot követtem el, mi lesz, ha elkapnak?” – Maja Lunde: A méhek története.
Maja Lunde A méhek története című könyve nemcsak hazájában, hanem Németországban is vezette a sikerlistákat. A klímaváltozással kapcsolatos mű három méhtartó történetét meséli el. Egyet a múltból, egyet a jelenből és egyet a jövőből. A három sors láthatatlanul összekapcsolódik, ahogy az emberiség története is a méhekével. A regény arra az aktuális és égető kérdésre keresi a választ: hogyan bánunk a Földdel és ez milyen következményekkel jár ránk és a jövőnkre nézve? Az alábbi részlet 2098-ba, Kínába repíti minket, ahol Tao, a munkásnő, aki a fák kézi beporzásával foglalkozik (mivel a méhek már régen eltűntek), éppen tilosban jár.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet A méhek története pdf

A méhek története.pdf

Maja Lunde A méhek története könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A méhek története Maja Lunde pdf formátumban. A A méhek története könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A méhek története könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A méhek története epub

A méhek története.epub

Maja Lunde A méhek története könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A méhek története Maja Lunde epub formátumban. A A méhek története könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A méhek története könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A méhek története mobi

A méhek története.mobi

Maja Lunde A méhek története könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A méhek története Maja Lunde mobi formátumban. A A méhek története könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A méhek története könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A méhek története txt

A méhek története.txt

Maja Lunde A méhek története könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A méhek története Maja Lunde txt formátumban. A A méhek története könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A méhek története könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A méhek története docx

A méhek története.docx

Maja Lunde A méhek története könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A méhek története Maja Lunde docx formátumban. A A méhek története könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A méhek története könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A méhek története fb2

A méhek története.fb2

Maja Lunde A méhek története könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A méhek története Maja Lunde fb2 formátumban. A A méhek története könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A méhek története könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A méhek története könyv ingyen

A méhek története online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A méhek története ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A méhek története

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A méhek története és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A méhek története ingyenes

A könyv részletei A méhek története

  • A könyv eredeti címe: A méhek története
  • A könyv szerzője: Maja Lunde
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Maja Lunde
  • Oldalszám: 336 oldal
  • Megjelenés: 2018. február 23.
  • Fájlnév: A méhek története.pdf, A méhek története.epub, A méhek története.mobi, A méhek története.txt, A méhek története.docx, A méhek története.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A méhek története könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A méhek története könyvet Maja Lunde írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A méhek története könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A méhek története. A A méhek története könyv megjelenésének dátuma 2018. február 23.. A A méhek története könyvben 336 oldal található.

A könyv letölthető a A méhek története kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A méhek története könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Maja Lunde – A méhek története.pdf, Maja Lunde – A méhek története.epub, Maja Lunde – A méhek története.mobi. Maja Lunde A méhek története felülvizsgálat. A méhek története könyv Maja Lunde – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Maja Lunde A méhek története könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A méhek története is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A méhek története Maja Lunde könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A méhek története, A méhek története fb2, download A méhek története PDF, download A méhek története MOBI, ingyenes letöltések A méhek története IPhone, online A méhek története pdf, ingyenes A méhek története DJVU, ingyenes letöltések A méhek története txt, letöltések A méhek története rtf, online A méhek története FB2 , ebook A méhek története letöltések txt, ingyenes A méhek története letöltések, ebook A méhek története download MOBI, letöltések A méhek története IPad, olvas A méhek története MOBI, olvas A méhek története docx, ingyenes A méhek története awz, download ebook A méhek története iPad, ingyenes A méhek története DJVU, download A méhek története ingyenes, ingyenes letöltések A méhek története, olvas A méhek története txt, A méhek története letöltések DJVU, A méhek története letöltések ingyenes, A méhek története letöltések pdf ingyenes, A méhek története pdf letöltések ingyenes, letöltések eA méhek története pdf ingyenes, A méhek története letöltések epub ingyenes, A méhek története ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply