A liberalizmus kudarca

By | 2019-11-07

Deneen, Patrick J. - A liberalizmus kudarca

Leírás könyv A liberalizmus kudarca

A 20. századot három nagy ideológia rendszer jellemezte: a fasizmus, a kommunizmus és a liberalizmus. Közölük mára csak az utóbbi maradt fenn.
E kivételezett helyzetben a liberalizmus képviselői hajlamosak elfelejteni, hogy a liberalizmus is csak egy ideológia, nem pedig a politikai fejlődés végpontja, a demokrácia valamiféle csúcsteljesítménye.
Patrick J. Deneen provokatív könyvében amellett érvel, hogy a liberalizmus eleve ellentmondásos képződmény: egyenlő jogokat hirdet, miközben hihetetlen anyagi különbségeket teremt; legitimitását a kölcsönös anyagi hozzájárulásból nyeri, mégis az egyént és a privatizációt erősíti; a személyes autonómiát tekinti legfőbb értéknek, ennek ellenére a történelem legátfogóbb államapparátusát hozta létre.
A szerző vitára ingerlő, gondolatébresztő kötete arra hívja fel a figyelmet, hogy a politikai kultúrában jelenleg megfigyelhető szélsőséges folyamatok nem csupán a rendszer felszíni repedései, hanem a liberalizmus alaptulajdonságai, amelynek globális sikere egyben a saját kudarcát is előrevetítette.
Patrick J. Deneen konzervatív nézeteket valló amerikai politológus, a Notre Dame Egyetem Politikatudomány Tanszékének professzora. Érdeklődési köre a politikai teológiától kezdve a gazdaságpolitikán át a demokráciaelméletekig széles spektrumot fog át.
Könyveiben és tanulmányaiban kritikus álláspontot fogalmaz meg a liberalizmussal szemben – főként az individualizmus dicsőítését, a hagyományokkal szembeni ellenségességet, valamint a vallási meggyőződés és a társadalmi szolidaritás hiányát kritizálja.
A szerzőnek ez az első kötete magyarul.

Letöltés könyvet A liberalizmus kudarca pdf

A liberalizmus kudarca.pdf

Deneen, Patrick J. A liberalizmus kudarca könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A liberalizmus kudarca Deneen, Patrick J. pdf formátumban. A A liberalizmus kudarca könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A liberalizmus kudarca könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A liberalizmus kudarca epub

A liberalizmus kudarca.epub

Deneen, Patrick J. A liberalizmus kudarca könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A liberalizmus kudarca Deneen, Patrick J. epub formátumban. A A liberalizmus kudarca könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A liberalizmus kudarca könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A liberalizmus kudarca mobi

A liberalizmus kudarca.mobi

Deneen, Patrick J. A liberalizmus kudarca könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A liberalizmus kudarca Deneen, Patrick J. mobi formátumban. A A liberalizmus kudarca könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A liberalizmus kudarca könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A liberalizmus kudarca txt

A liberalizmus kudarca.txt

Deneen, Patrick J. A liberalizmus kudarca könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A liberalizmus kudarca Deneen, Patrick J. txt formátumban. A A liberalizmus kudarca könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A liberalizmus kudarca könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A liberalizmus kudarca docx

A liberalizmus kudarca.docx

Deneen, Patrick J. A liberalizmus kudarca könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A liberalizmus kudarca Deneen, Patrick J. docx formátumban. A A liberalizmus kudarca könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A liberalizmus kudarca könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A liberalizmus kudarca fb2

A liberalizmus kudarca.fb2

Deneen, Patrick J. A liberalizmus kudarca könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A liberalizmus kudarca Deneen, Patrick J. fb2 formátumban. A A liberalizmus kudarca könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A liberalizmus kudarca könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A liberalizmus kudarca könyv ingyen

A liberalizmus kudarca online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A liberalizmus kudarca ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A liberalizmus kudarca

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A liberalizmus kudarca és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A liberalizmus kudarca ingyenes

A könyv részletei A liberalizmus kudarca

  • A könyv eredeti címe: A liberalizmus kudarca
  • A könyv szerzője: Deneen, Patrick J.
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Deneen, Patrick J.
  • Oldalszám: 2019. október 01.
    Kötés: Kartonált
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: A liberalizmus kudarca.pdf, A liberalizmus kudarca.epub, A liberalizmus kudarca.mobi, A liberalizmus kudarca.txt, A liberalizmus kudarca.docx, A liberalizmus kudarca.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A liberalizmus kudarca könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A liberalizmus kudarca könyvet Deneen, Patrick J. írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A liberalizmus kudarca könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A liberalizmus kudarca. A A liberalizmus kudarca könyv megjelenésének dátuma ERR. A A liberalizmus kudarca könyvben 2019. október 01.

Kötés: Kartonált található.

A könyv letölthető a A liberalizmus kudarca kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A liberalizmus kudarca könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Deneen, Patrick J. – A liberalizmus kudarca.pdf, Deneen, Patrick J. – A liberalizmus kudarca.epub, Deneen, Patrick J. – A liberalizmus kudarca.mobi. Deneen, Patrick J. A liberalizmus kudarca felülvizsgálat. A liberalizmus kudarca könyv Deneen, Patrick J. – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Deneen, Patrick J. A liberalizmus kudarca könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A liberalizmus kudarca is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A liberalizmus kudarca Deneen, Patrick J. könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A liberalizmus kudarca, A liberalizmus kudarca fb2, download A liberalizmus kudarca PDF, download A liberalizmus kudarca MOBI, ingyenes letöltések A liberalizmus kudarca IPhone, online A liberalizmus kudarca pdf, ingyenes A liberalizmus kudarca DJVU, ingyenes letöltések A liberalizmus kudarca txt, letöltések A liberalizmus kudarca rtf, online A liberalizmus kudarca FB2 , ebook A liberalizmus kudarca letöltések txt, ingyenes A liberalizmus kudarca letöltések, ebook A liberalizmus kudarca download MOBI, letöltések A liberalizmus kudarca IPad, olvas A liberalizmus kudarca MOBI, olvas A liberalizmus kudarca docx, ingyenes A liberalizmus kudarca awz, download ebook A liberalizmus kudarca iPad, ingyenes A liberalizmus kudarca DJVU, download A liberalizmus kudarca ingyenes, ingyenes letöltések A liberalizmus kudarca, olvas A liberalizmus kudarca txt, A liberalizmus kudarca letöltések DJVU, A liberalizmus kudarca letöltések ingyenes, A liberalizmus kudarca letöltések pdf ingyenes, A liberalizmus kudarca pdf letöltések ingyenes, letöltések eA liberalizmus kudarca pdf ingyenes, A liberalizmus kudarca letöltések epub ingyenes, A liberalizmus kudarca ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply