A lélekidomár

By | 2019-11-11

JÓKAI MÓR - A lélekidomár

Leírás könyv A lélekidomár

"A történetben szereplő Lándory Bertalan, Jókai képzeletének terméke.A regény hátterében emlékezetes történelmi események zajlanak. Az egyika dél-alföldi betyárvilág fölszámolása, a másik a párizsi kommün.,,- Furcsa ember ez a mi Lándorynk – mondá egy öreg mágnás, aki máreddig is nehezen tartóztatta vissza magát, hogy a szeme közé ne nevessena bölcselkedőnek. – Mindenféle bogarai vannak!- A börtönöket tanulmányozza – magyarázza egy ifjú jogtudós: államtitkárijelölt az igazságügyminisztériumnál.- Furcsa egy passzió!- Tiszta bolondság! – Német tudóshoz illő foglalkozás! – mondogattákinnen is, onnan is.A miniszter védelme alá vette a megtámadottat.- De jeles férfi ez! Hát sok embernek van egy kedvenc eszméje, aminekaz egész életét szenteli. Ismerek egy tudóst, aki csupa madártojásokatgyűjt; megvan neki minden species: a strucctól elkezdve a kínaifán termő, virágból kikelő kacsa tojásig. Most a kihalt ősvilági dinornistojását hajhássza Madagaszkárban. Van egy másik tudósom, aki megcsupa pókokat gyűjt; az egész életét a pókoknak szenteli, s valamennyinek tudja az egész genealógiáját. Aztán egy olyan tudósra is bukkantammár, aki meg a koponyákat tanulmányozza. Akit csak megkaphat,leültethet, megméri a koponyáját. Egy képviselőtársunkat arra kérte,hogy ha meghal, adja neki a koponyáját; annyira belészeretett. Hát a miLándory barátunk meg az akasztófavirágokat szedi a botanikai gyűjteményébe.Őtet csak azok érdeklik, akik tíz esztendőn felül vannakelítélve. Ezeknél kezdődik nála a báró. Heteket eltölt a börtönökben,s tanulmányozza a gyilkosok fiziognómiáit. Majd meglátjátok, hogyegyszer egy nagy könyvet fog róla írni…""

Letöltés könyvet A lélekidomár pdf

A lélekidomár.pdf

JÓKAI MÓR A lélekidomár könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A lélekidomár JÓKAI MÓR pdf formátumban. A A lélekidomár könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A lélekidomár könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A lélekidomár epub

A lélekidomár.epub

JÓKAI MÓR A lélekidomár könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A lélekidomár JÓKAI MÓR epub formátumban. A A lélekidomár könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A lélekidomár könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A lélekidomár mobi

A lélekidomár.mobi

JÓKAI MÓR A lélekidomár könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A lélekidomár JÓKAI MÓR mobi formátumban. A A lélekidomár könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A lélekidomár könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A lélekidomár txt

A lélekidomár.txt

JÓKAI MÓR A lélekidomár könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A lélekidomár JÓKAI MÓR txt formátumban. A A lélekidomár könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A lélekidomár könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A lélekidomár docx

A lélekidomár.docx

JÓKAI MÓR A lélekidomár könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A lélekidomár JÓKAI MÓR docx formátumban. A A lélekidomár könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A lélekidomár könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A lélekidomár fb2

A lélekidomár.fb2

JÓKAI MÓR A lélekidomár könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A lélekidomár JÓKAI MÓR fb2 formátumban. A A lélekidomár könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A lélekidomár könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A lélekidomár könyv ingyen

A lélekidomár online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A lélekidomár ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A lélekidomár

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A lélekidomár és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A lélekidomár ingyenes

A könyv részletei A lélekidomár

  • A könyv eredeti címe: A lélekidomár
  • A könyv szerzője: JÓKAI MÓR
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: JÓKAI MÓR
  • Oldalszám: 2015. február 23.
    ISBN: 9789633773321
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: A lélekidomár.pdf, A lélekidomár.epub, A lélekidomár.mobi, A lélekidomár.txt, A lélekidomár.docx, A lélekidomár.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A lélekidomár könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A lélekidomár könyvet JÓKAI MÓR írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A lélekidomár könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A lélekidomár. A A lélekidomár könyv megjelenésének dátuma ERR. A A lélekidomár könyvben 2015. február 23.

ISBN: 9789633773321 található.

A könyv letölthető a A lélekidomár kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A lélekidomár könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: JÓKAI MÓR – A lélekidomár.pdf, JÓKAI MÓR – A lélekidomár.epub, JÓKAI MÓR – A lélekidomár.mobi. JÓKAI MÓR A lélekidomár felülvizsgálat. A lélekidomár könyv JÓKAI MÓR – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. JÓKAI MÓR A lélekidomár könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A lélekidomár is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A lélekidomár JÓKAI MÓR könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A lélekidomár, A lélekidomár fb2, download A lélekidomár PDF, download A lélekidomár MOBI, ingyenes letöltések A lélekidomár IPhone, online A lélekidomár pdf, ingyenes A lélekidomár DJVU, ingyenes letöltések A lélekidomár txt, letöltések A lélekidomár rtf, online A lélekidomár FB2 , ebook A lélekidomár letöltések txt, ingyenes A lélekidomár letöltések, ebook A lélekidomár download MOBI, letöltések A lélekidomár IPad, olvas A lélekidomár MOBI, olvas A lélekidomár docx, ingyenes A lélekidomár awz, download ebook A lélekidomár iPad, ingyenes A lélekidomár DJVU, download A lélekidomár ingyenes, ingyenes letöltések A lélekidomár, olvas A lélekidomár txt, A lélekidomár letöltések DJVU, A lélekidomár letöltések ingyenes, A lélekidomár letöltések pdf ingyenes, A lélekidomár pdf letöltések ingyenes, letöltések eA lélekidomár pdf ingyenes, A lélekidomár letöltések epub ingyenes, A lélekidomár ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply