A legutolsó csók

By | 2019-12-18

Tasmina Perry - A legutolsó csók

Leírás könyv A legutolsó csók

Egy megfakult fénykép.Egy meghiúsult szerelem.Egy rég eltemetett titok. A legelső csókra mindenki emlékszik – de a legutolsóra? 1961. Rosamund Bailey újságíró, aki készen áll arra, hogy megváltsa a világot. Amikor találkozik Dominic Blake-kel, a városszerte ismert felfedezővel, úgy érzi, rábukkant élete szerelmére. Épp az ölükbe hullik a boldogság, amikor valami borzalmas történik, és az előttük álló jövő szertefoszlik. 2014. Egy múzeum mélyén Abby Gordon levéltáros lélegzetelállító dokumentumra bukkan. A megfakult fényképen egy férfi látható, aki búcsút vesz a nőtől, akit szeret. Abby, hogy feledje szívfájdalmát, a történet megszállottjává válik, pedig akkor még nem sejti, hogy a fotón rögzített pillanat egy más szempontból is rendkívüli titkot rejt. Egy megigéző történet szerelmekről, veszteségekről és a régóta eltemetett titkokról. A lánykérés és a Ház medencével szerzőjétől. Az első olvasói vélemények: ,,Lebilincselően szép történet. Nem tudtam letenni." ,,Ez a regény egyfelől rejtélyekkel, intrikával és izgalmakkal teli, másrészt a romantika, a szenvedély, a kétségbeesés és a remény hullámvasútján repíti az embert." ,,Néha jön egy könyv, amely teljesen magával sodor – beszippant a világába, ahonnan már nincs visszaút. A legutolsó csók ilyen könyv volt." Tasmina Perry pályáját ügyvédként kezdte, később a Marie Claire és a Glamour újságírójaként vált ismertté. Az elmúlt tíz évben számtalan bestsellere jelent meg csaknem húsz országban. Londonban él férjével.

Letöltés könyvet A legutolsó csók pdf

A legutolsó csók.pdf

Tasmina Perry A legutolsó csók könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A legutolsó csók Tasmina Perry pdf formátumban. A A legutolsó csók könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A legutolsó csók könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A legutolsó csók epub

A legutolsó csók.epub

Tasmina Perry A legutolsó csók könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A legutolsó csók Tasmina Perry epub formátumban. A A legutolsó csók könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A legutolsó csók könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A legutolsó csók mobi

A legutolsó csók.mobi

Tasmina Perry A legutolsó csók könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A legutolsó csók Tasmina Perry mobi formátumban. A A legutolsó csók könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A legutolsó csók könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A legutolsó csók txt

A legutolsó csók.txt

Tasmina Perry A legutolsó csók könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A legutolsó csók Tasmina Perry txt formátumban. A A legutolsó csók könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A legutolsó csók könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A legutolsó csók docx

A legutolsó csók.docx

Tasmina Perry A legutolsó csók könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A legutolsó csók Tasmina Perry docx formátumban. A A legutolsó csók könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A legutolsó csók könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A legutolsó csók fb2

A legutolsó csók.fb2

Tasmina Perry A legutolsó csók könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A legutolsó csók Tasmina Perry fb2 formátumban. A A legutolsó csók könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A legutolsó csók könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A legutolsó csók könyv ingyen

A legutolsó csók online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A legutolsó csók ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A legutolsó csók

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A legutolsó csók és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A legutolsó csók ingyenes

A könyv részletei A legutolsó csók

  • A könyv eredeti címe: A legutolsó csók
  • A könyv szerzője: Tasmina Perry
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Tasmina Perry
  • Oldalszám: 2018. november 30.
    ISBN: 9786155759611
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: A legutolsó csók.pdf, A legutolsó csók.epub, A legutolsó csók.mobi, A legutolsó csók.txt, A legutolsó csók.docx, A legutolsó csók.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A legutolsó csók könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A legutolsó csók könyvet Tasmina Perry írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A legutolsó csók könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A legutolsó csók. A A legutolsó csók könyv megjelenésének dátuma ERR. A A legutolsó csók könyvben 2018. november 30.

ISBN: 9786155759611 található.

A könyv letölthető a A legutolsó csók kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A legutolsó csók könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Tasmina Perry – A legutolsó csók.pdf, Tasmina Perry – A legutolsó csók.epub, Tasmina Perry – A legutolsó csók.mobi. Tasmina Perry A legutolsó csók felülvizsgálat. A legutolsó csók könyv Tasmina Perry – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Tasmina Perry A legutolsó csók könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A legutolsó csók is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A legutolsó csók Tasmina Perry könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A legutolsó csók, A legutolsó csók fb2, download A legutolsó csók PDF, download A legutolsó csók MOBI, ingyenes letöltések A legutolsó csók IPhone, online A legutolsó csók pdf, ingyenes A legutolsó csók DJVU, ingyenes letöltések A legutolsó csók txt, letöltések A legutolsó csók rtf, online A legutolsó csók FB2 , ebook A legutolsó csók letöltések txt, ingyenes A legutolsó csók letöltések, ebook A legutolsó csók download MOBI, letöltések A legutolsó csók IPad, olvas A legutolsó csók MOBI, olvas A legutolsó csók docx, ingyenes A legutolsó csók awz, download ebook A legutolsó csók iPad, ingyenes A legutolsó csók DJVU, download A legutolsó csók ingyenes, ingyenes letöltések A legutolsó csók, olvas A legutolsó csók txt, A legutolsó csók letöltések DJVU, A legutolsó csók letöltések ingyenes, A legutolsó csók letöltések pdf ingyenes, A legutolsó csók pdf letöltések ingyenes, letöltések eA legutolsó csók pdf ingyenes, A legutolsó csók letöltések epub ingyenes, A legutolsó csók ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply