A lánynevelde 1.

By | 2019-11-21

R. Kelényi Angelika - A lánynevelde 1.

Leírás könyv A lánynevelde 1.

Szerelmi titkok és bűntények – Róma, 1865

Öt évvel a Sant’Ambrogio zárdában történtek után… 
Katharina hercegnő támogatásával Blanca, azaz új nevén Christina Rivera a húgaival együtt egy lányiskolát hoz létre reménytelen sorsú gyerekeknek és fiatal nőknek. 
A Sorores nevet viselő iskola árvák, meggyalázottak, kitaszítottak menedéke lesz. A bentlakásos intézetben a tanulók  kiváló oktatásban részesülnek, de nem csak tudományt, művészeteket és finom modort tanítanak nekik…
Marco Fiore, barátja, Valentini atya unszolására magánnyomozó irodát nyit, és az évek során egyre több sikeres bűnügyet old meg. Egy nap bekopogtat hozzá egy kétségbeesett nő, és a segítségét kéri eltűnt férje ügyében. A gazdag férfi hírhedt szoknyavadász, de a felesége szerint soha nem hagyná el szó nélkül. Az asszony biztos benne, hogy meghalt vagy elrabolták. 
A nyomok egy mulatóba vezetnek, melynek titkos termeiben rejtélyes szeánszokat tartanak. 
Ugyanebben az időben Christina egy vérző, félholtra vert fiatal nőt talál az iskolája kapujában, aki védelmet kér tőle… 
A Sorores lányai segítenek neki, de vajon megérdemli-e a támogatásukat? 
És van-e köze az eltűnt férfi, és a meggyötört lány esetének egymáshoz? 
Marco és Christina újra együtt nyomoz, és nem csak a két bűntény szálai fonódnak össze…
R. Kelényi Angelika Terézanyu-díjas, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő ezúttal is a 19. századi Rómába viszi olvasóit. A Riva nővérek-sorozat harmadik részében ismét egy megbotránkoztató bűnügyet tár fel a két főszereplő segítségével. Ahogy az írónőtől már megszokhattuk, a regényt átszövik a  titkok, gyilkosságok, a kaland, a szenvedély és a romantika.

Letöltés könyvet A lánynevelde 1. pdf

A lánynevelde 1..pdf

R. Kelényi Angelika A lánynevelde 1. könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A lánynevelde 1. R. Kelényi Angelika pdf formátumban. A A lánynevelde 1. könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A lánynevelde 1. könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A lánynevelde 1. epub

A lánynevelde 1..epub

R. Kelényi Angelika A lánynevelde 1. könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A lánynevelde 1. R. Kelényi Angelika epub formátumban. A A lánynevelde 1. könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A lánynevelde 1. könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A lánynevelde 1. mobi

A lánynevelde 1..mobi

R. Kelényi Angelika A lánynevelde 1. könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A lánynevelde 1. R. Kelényi Angelika mobi formátumban. A A lánynevelde 1. könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A lánynevelde 1. könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A lánynevelde 1. txt

A lánynevelde 1..txt

R. Kelényi Angelika A lánynevelde 1. könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A lánynevelde 1. R. Kelényi Angelika txt formátumban. A A lánynevelde 1. könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A lánynevelde 1. könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A lánynevelde 1. docx

A lánynevelde 1..docx

R. Kelényi Angelika A lánynevelde 1. könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A lánynevelde 1. R. Kelényi Angelika docx formátumban. A A lánynevelde 1. könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A lánynevelde 1. könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A lánynevelde 1. fb2

A lánynevelde 1..fb2

R. Kelényi Angelika A lánynevelde 1. könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A lánynevelde 1. R. Kelényi Angelika fb2 formátumban. A A lánynevelde 1. könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A lánynevelde 1. könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A lánynevelde 1. könyv ingyen

A lánynevelde 1. online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A lánynevelde 1. ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A lánynevelde 1.

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A lánynevelde 1. és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A lánynevelde 1. ingyenes

A könyv részletei A lánynevelde 1.

  • A könyv eredeti címe: A lánynevelde 1.
  • A könyv szerzője: R. Kelényi Angelika
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: R. Kelényi Angelika
  • Oldalszám: Riva nővérek-sorozat
  • Megjelenés: 352 oldal
    Megjelenés: 2019. október 15.
  • Fájlnév: A lánynevelde 1..pdf, A lánynevelde 1..epub, A lánynevelde 1..mobi, A lánynevelde 1..txt, A lánynevelde 1..docx, A lánynevelde 1..fb2
  • Feltételek: ingyen

A A lánynevelde 1. könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A lánynevelde 1. könyvet R. Kelényi Angelika írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A lánynevelde 1. könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A lánynevelde 1.. A A lánynevelde 1. könyv megjelenésének dátuma 352 oldal

Megjelenés: 2019. október 15.. A A lánynevelde 1. könyvben Riva nővérek-sorozat található.

A könyv letölthető a A lánynevelde 1. kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A lánynevelde 1. könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: R. Kelényi Angelika – A lánynevelde 1..pdf, R. Kelényi Angelika – A lánynevelde 1..epub, R. Kelényi Angelika – A lánynevelde 1..mobi. R. Kelényi Angelika A lánynevelde 1. felülvizsgálat. A lánynevelde 1. könyv R. Kelényi Angelika – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. R. Kelényi Angelika A lánynevelde 1. könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A lánynevelde 1. is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A lánynevelde 1. R. Kelényi Angelika könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A lánynevelde 1., A lánynevelde 1. fb2, download A lánynevelde 1. PDF, download A lánynevelde 1. MOBI, ingyenes letöltések A lánynevelde 1. IPhone, online A lánynevelde 1. pdf, ingyenes A lánynevelde 1. DJVU, ingyenes letöltések A lánynevelde 1. txt, letöltések A lánynevelde 1. rtf, online A lánynevelde 1. FB2 , ebook A lánynevelde 1. letöltések txt, ingyenes A lánynevelde 1. letöltések, ebook A lánynevelde 1. download MOBI, letöltések A lánynevelde 1. IPad, olvas A lánynevelde 1. MOBI, olvas A lánynevelde 1. docx, ingyenes A lánynevelde 1. awz, download ebook A lánynevelde 1. iPad, ingyenes A lánynevelde 1. DJVU, download A lánynevelde 1. ingyenes, ingyenes letöltések A lánynevelde 1., olvas A lánynevelde 1. txt, A lánynevelde 1. letöltések DJVU, A lánynevelde 1. letöltések ingyenes, A lánynevelde 1. letöltések pdf ingyenes, A lánynevelde 1. pdf letöltések ingyenes, letöltések eA lánynevelde 1. pdf ingyenes, A lánynevelde 1. letöltések epub ingyenes, A lánynevelde 1. ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply