A lánykérés

By | 2019-11-21

Tasmina Perry - A lánykérés

Leírás könyv A lánykérés

1958. A tizennyolc éves Georgia Hamiltont Londonba küldik a társaságba bevezetendő ifjú hölgyek, az "első bálozók" szezonjára, ám a független szellemű lány, akinek titkos álma, hogy író legyen, egyáltalán nem óhajt részt venni a férjfogási versenyben. Amikor azonban bekövetkezik egy tragédia, Georgia sorsa megpecsételődik.

2012. A szerelméhez siető Amy Carrell azt reméli, hogy a mai este megváltoztatja a sorsát. Így is történik – csak nem egészen úgy, ahogyan képzelte. A lesújtott lány mindenáron el akar szabadulni Londonból, ezért egy újsághirdetésre válaszolva elvállalja az útitárs szerepét egy rejtélyes idegen hölgy mellett, aki Manhattanbe akar utazni. Nem is sejti, hogy útközben felfed egy szerelmi történetet, amely ötven éve vár arra, hogy elmeséljék – és megnyit egy szívet, amely arra vár, hogy ismét életre kelhessen…

"Elbűvölő mese a második esélyről a modern Manhattanben és az ötvenes évek Londonjában. Ellenállhatatlan, letehetetlen könyv." Marie Claire

"Rég eltemetett titkok története… Perry mesterien szövögeti a szerelem és az árulás finom hálóját." Daily Express

TASMINA PERRY a Sunday Times Top Ten bestseller szerzőinek egyike. Jogi karriert hagyott el azért, hogy belépjen a női magazinok kiadói világába. Díjnyertes író, és olyan lapok munkatársa lett, mint az Elle, a Glamour és a Marie Claire. 2004-ben elindította saját utazási és divatmagazinját Jaunt címen, és az In Style lapot szerkesztette, amikor elhagyta ezt az iparágat, hogy minden idejét a könyvírásnak szentelje. Regényei tizenhét országban jelentek meg. Tasmina férjével és fiával Londonban él, ahol a következő regényén dolgozik.

Letöltés könyvet A lánykérés pdf

A lánykérés.pdf

Tasmina Perry A lánykérés könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A lánykérés Tasmina Perry pdf formátumban. A A lánykérés könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A lánykérés könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A lánykérés epub

A lánykérés.epub

Tasmina Perry A lánykérés könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A lánykérés Tasmina Perry epub formátumban. A A lánykérés könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A lánykérés könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A lánykérés mobi

A lánykérés.mobi

Tasmina Perry A lánykérés könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A lánykérés Tasmina Perry mobi formátumban. A A lánykérés könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A lánykérés könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A lánykérés txt

A lánykérés.txt

Tasmina Perry A lánykérés könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A lánykérés Tasmina Perry txt formátumban. A A lánykérés könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A lánykérés könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A lánykérés docx

A lánykérés.docx

Tasmina Perry A lánykérés könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A lánykérés Tasmina Perry docx formátumban. A A lánykérés könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A lánykérés könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A lánykérés fb2

A lánykérés.fb2

Tasmina Perry A lánykérés könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A lánykérés Tasmina Perry fb2 formátumban. A A lánykérés könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A lánykérés könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A lánykérés könyv ingyen

A lánykérés online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A lánykérés ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A lánykérés

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A lánykérés és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A lánykérés ingyenes

A könyv részletei A lánykérés

  • A könyv eredeti címe: A lánykérés
  • A könyv szerzője: Tasmina Perry
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Tasmina Perry
  • Oldalszám: 2017. november 09.
    ISBN: 9786155638985
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: A lánykérés.pdf, A lánykérés.epub, A lánykérés.mobi, A lánykérés.txt, A lánykérés.docx, A lánykérés.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A lánykérés könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A lánykérés könyvet Tasmina Perry írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A lánykérés könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A lánykérés. A A lánykérés könyv megjelenésének dátuma ERR. A A lánykérés könyvben 2017. november 09.

ISBN: 9786155638985 található.

A könyv letölthető a A lánykérés kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A lánykérés könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Tasmina Perry – A lánykérés.pdf, Tasmina Perry – A lánykérés.epub, Tasmina Perry – A lánykérés.mobi. Tasmina Perry A lánykérés felülvizsgálat. A lánykérés könyv Tasmina Perry – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Tasmina Perry A lánykérés könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A lánykérés is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A lánykérés Tasmina Perry könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A lánykérés, A lánykérés fb2, download A lánykérés PDF, download A lánykérés MOBI, ingyenes letöltések A lánykérés IPhone, online A lánykérés pdf, ingyenes A lánykérés DJVU, ingyenes letöltések A lánykérés txt, letöltések A lánykérés rtf, online A lánykérés FB2 , ebook A lánykérés letöltések txt, ingyenes A lánykérés letöltések, ebook A lánykérés download MOBI, letöltések A lánykérés IPad, olvas A lánykérés MOBI, olvas A lánykérés docx, ingyenes A lánykérés awz, download ebook A lánykérés iPad, ingyenes A lánykérés DJVU, download A lánykérés ingyenes, ingyenes letöltések A lánykérés, olvas A lánykérés txt, A lánykérés letöltések DJVU, A lánykérés letöltések ingyenes, A lánykérés letöltések pdf ingyenes, A lánykérés pdf letöltések ingyenes, letöltések eA lánykérés pdf ingyenes, A lánykérés letöltések epub ingyenes, A lánykérés ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply