A korona ügynöke

By | 2019-11-26

Kondor Vilmos - A korona ügynöke

Leírás könyv A korona ügynöke

Gyra Miklós 1876-ban a nem túl sikeres pesti ügyvédek életét éli: van egy irodája a halszagú Hal téren, benne egy hivatalszolgája, meg egy védence, akit azzal vádolnak, hogy megsértette a császárt. Nem túl kényelmes lakását feleségével és kisfiával osztja meg, ám ezt a polgári idillt váratlanul darabokra robbantja egy küldemény. Tartalma egy napló, feladója pedig egy Wargha nevű férfi. A könyvet forgatva Gyra előtt szövevényes történet tárul fel, melynek középpontjában a Szent Korona áll. Gyra nem kevesebbet akar megtudni, mint hogy ki árulta el a koronát, amely az 1848-49-es szabadságharc végóráiban nyomtalanul eltűnt, hogy aztán néhány évvel később hirtelen megtalálják, s így magyar királlyá koronázhassák vele Ferencz Józsefet. Ki fedte fel a Habsburgok előtt a rejtekhelyét? Ki volt a korona árulója – vagy megmentője? A jó eszű ügyvéd elindul, hogy a frissen egyesített Budapesten utánajárjon a dolognak, kerül, amibe kerül…
A korona ügynöke a koronát védelmező család, a Wertheimerek első generációjának történetét meséli el. Érdekfeszítően, kalandokban bővelkedőn és történelmi szempontból hitelesen, azaz pontosan úgy, ahogy az egy kiváló történelmi kalandregénytől elvárható.


Krimi, romantikus, vámpíros, riport, gyerek, novellás és életmód könyvek megjelenését várjuk!
Minden hónap elején átnézzük az előrendelhető könyveket, és válogatunk az új megjelenések közül. Márciusban végre felébred a könyvpiac téli álmából, felzúgnak a nyomdagépek és rengeteg kiadvány jelenik meg! Ezek közül kilenc kötetet ajánlunk a figyelmetekbe szépprózától a gyerekkönyvön át a paranormális vámpírregényig!
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet A korona ügynöke pdf

A korona ügynöke.pdf

Kondor Vilmos A korona ügynöke könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A korona ügynöke Kondor Vilmos pdf formátumban. A A korona ügynöke könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A korona ügynöke könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A korona ügynöke epub

A korona ügynöke.epub

Kondor Vilmos A korona ügynöke könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A korona ügynöke Kondor Vilmos epub formátumban. A A korona ügynöke könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A korona ügynöke könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A korona ügynöke mobi

A korona ügynöke.mobi

Kondor Vilmos A korona ügynöke könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A korona ügynöke Kondor Vilmos mobi formátumban. A A korona ügynöke könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A korona ügynöke könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A korona ügynöke txt

A korona ügynöke.txt

Kondor Vilmos A korona ügynöke könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A korona ügynöke Kondor Vilmos txt formátumban. A A korona ügynöke könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A korona ügynöke könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A korona ügynöke docx

A korona ügynöke.docx

Kondor Vilmos A korona ügynöke könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A korona ügynöke Kondor Vilmos docx formátumban. A A korona ügynöke könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A korona ügynöke könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A korona ügynöke fb2

A korona ügynöke.fb2

Kondor Vilmos A korona ügynöke könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A korona ügynöke Kondor Vilmos fb2 formátumban. A A korona ügynöke könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A korona ügynöke könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A korona ügynöke könyv ingyen

A korona ügynöke online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A korona ügynöke ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A korona ügynöke

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A korona ügynöke és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A korona ügynöke ingyenes

A könyv részletei A korona ügynöke

  • A könyv eredeti címe: A korona ügynöke
  • A könyv szerzője: Kondor Vilmos
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Kondor Vilmos
  • Oldalszám: 448 oldal
  • Megjelenés: 2018. március 20.
  • Fájlnév: A korona ügynöke.pdf, A korona ügynöke.epub, A korona ügynöke.mobi, A korona ügynöke.txt, A korona ügynöke.docx, A korona ügynöke.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A korona ügynöke könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A korona ügynöke könyvet Kondor Vilmos írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A korona ügynöke könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A korona ügynöke. A A korona ügynöke könyv megjelenésének dátuma 2018. március 20.. A A korona ügynöke könyvben 448 oldal található.

A könyv letölthető a A korona ügynöke kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A korona ügynöke könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Kondor Vilmos – A korona ügynöke.pdf, Kondor Vilmos – A korona ügynöke.epub, Kondor Vilmos – A korona ügynöke.mobi. Kondor Vilmos A korona ügynöke felülvizsgálat. A korona ügynöke könyv Kondor Vilmos – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Kondor Vilmos A korona ügynöke könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A korona ügynöke is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A korona ügynöke Kondor Vilmos könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A korona ügynöke, A korona ügynöke fb2, download A korona ügynöke PDF, download A korona ügynöke MOBI, ingyenes letöltések A korona ügynöke IPhone, online A korona ügynöke pdf, ingyenes A korona ügynöke DJVU, ingyenes letöltések A korona ügynöke txt, letöltések A korona ügynöke rtf, online A korona ügynöke FB2 , ebook A korona ügynöke letöltések txt, ingyenes A korona ügynöke letöltések, ebook A korona ügynöke download MOBI, letöltések A korona ügynöke IPad, olvas A korona ügynöke MOBI, olvas A korona ügynöke docx, ingyenes A korona ügynöke awz, download ebook A korona ügynöke iPad, ingyenes A korona ügynöke DJVU, download A korona ügynöke ingyenes, ingyenes letöltések A korona ügynöke, olvas A korona ügynöke txt, A korona ügynöke letöltések DJVU, A korona ügynöke letöltések ingyenes, A korona ügynöke letöltések pdf ingyenes, A korona ügynöke pdf letöltések ingyenes, letöltések eA korona ügynöke pdf ingyenes, A korona ügynöke letöltések epub ingyenes, A korona ügynöke ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply