A kormányzó

By | 2019-11-12

NEMERE ISTVÁN - A KORMÁNYZÓ

Leírás könyv A KORMÁNYZÓ

"Nemere István Horthy Miklós életét feldolgozó regénytrilógiájának második kötetében az I. világháború befejezésétől a II. világháború kitöréséig követi nyomon Magyarország későbbi kormányzójának életútját.
Az otrantói tengeri ütközet után a súlyos sebesüléséből felépülő Horthy Miklóst a Ferenc Józsefet az osztrák császári és magyar királyi trónon követő I. (IV.) Károly császár előbb ellentengernaggyá, majd altengernaggyá és az Osztrák-Magyar Monarchia flottájának parancsnokává lépteti elő.
A flotta leszerelése után visszavonul kenderesi birtokára, ott éli meg az őszirózsás forradalmat és a Tanácsköztársaság véres napjait. Azonban jelleméből fakadóan képtelen a tétlen szemlélődésre, így 1919 májusában elvállalja Károlyi Gyula szegedi kormányának hadügyminiszteri posztját.
A román megszálló hadsereg kivonulását követően az antant támogatásával 1920-ban kormányzóvá választották, s ezzel kezdetét vette a magyar történelemnek az a közel negyedszázados korszaka, melynek történeti és emlékezetpolitikai megítélése mindmáig éles vitákat vált ki.

Nemere István trilógiájában Horthy Miklós és közvetlen környezete sorsán túl nem mulasztja el bemutatni a korszak hétköznapi embereinek sorsát, gondolkodásmódját sem. Életrajzi regénye kiváló korkép a két világháború közötti Magyarországról és Európáról.
"

Letöltés könyvet A KORMÁNYZÓ pdf

A KORMÁNYZÓ.pdf

NEMERE ISTVÁN A KORMÁNYZÓ könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A KORMÁNYZÓ NEMERE ISTVÁN pdf formátumban. A A KORMÁNYZÓ könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A KORMÁNYZÓ könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A KORMÁNYZÓ epub

A KORMÁNYZÓ.epub

NEMERE ISTVÁN A KORMÁNYZÓ könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A KORMÁNYZÓ NEMERE ISTVÁN epub formátumban. A A KORMÁNYZÓ könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A KORMÁNYZÓ könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A KORMÁNYZÓ mobi

A KORMÁNYZÓ.mobi

NEMERE ISTVÁN A KORMÁNYZÓ könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A KORMÁNYZÓ NEMERE ISTVÁN mobi formátumban. A A KORMÁNYZÓ könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A KORMÁNYZÓ könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A KORMÁNYZÓ txt

A KORMÁNYZÓ.txt

NEMERE ISTVÁN A KORMÁNYZÓ könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A KORMÁNYZÓ NEMERE ISTVÁN txt formátumban. A A KORMÁNYZÓ könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A KORMÁNYZÓ könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A KORMÁNYZÓ docx

A KORMÁNYZÓ.docx

NEMERE ISTVÁN A KORMÁNYZÓ könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A KORMÁNYZÓ NEMERE ISTVÁN docx formátumban. A A KORMÁNYZÓ könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A KORMÁNYZÓ könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A KORMÁNYZÓ fb2

A KORMÁNYZÓ.fb2

NEMERE ISTVÁN A KORMÁNYZÓ könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A KORMÁNYZÓ NEMERE ISTVÁN fb2 formátumban. A A KORMÁNYZÓ könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A KORMÁNYZÓ könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A KORMÁNYZÓ könyv ingyen

A KORMÁNYZÓ online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A KORMÁNYZÓ ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A KORMÁNYZÓ

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A KORMÁNYZÓ és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A KORMÁNYZÓ ingyenes

A könyv részletei A KORMÁNYZÓ

  • A könyv eredeti címe: A KORMÁNYZÓ
  • A könyv szerzője: NEMERE ISTVÁN
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: NEMERE ISTVÁN
  • Oldalszám: Horthy
  • Megjelenés: 310 oldal
    Megjelenés: 2018. május 30.
  • Fájlnév: A KORMÁNYZÓ.pdf, A KORMÁNYZÓ.epub, A KORMÁNYZÓ.mobi, A KORMÁNYZÓ.txt, A KORMÁNYZÓ.docx, A KORMÁNYZÓ.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A KORMÁNYZÓ könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A KORMÁNYZÓ könyvet NEMERE ISTVÁN írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A KORMÁNYZÓ könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A KORMÁNYZÓ. A A KORMÁNYZÓ könyv megjelenésének dátuma 310 oldal

Megjelenés: 2018. május 30.. A A KORMÁNYZÓ könyvben Horthy található.

A könyv letölthető a A KORMÁNYZÓ kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A KORMÁNYZÓ könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: NEMERE ISTVÁN – A KORMÁNYZÓ.pdf, NEMERE ISTVÁN – A KORMÁNYZÓ.epub, NEMERE ISTVÁN – A KORMÁNYZÓ.mobi. NEMERE ISTVÁN A KORMÁNYZÓ felülvizsgálat. A KORMÁNYZÓ könyv NEMERE ISTVÁN – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. NEMERE ISTVÁN A KORMÁNYZÓ könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A KORMÁNYZÓ is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A KORMÁNYZÓ NEMERE ISTVÁN könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A KORMÁNYZÓ, A KORMÁNYZÓ fb2, download A KORMÁNYZÓ PDF, download A KORMÁNYZÓ MOBI, ingyenes letöltések A KORMÁNYZÓ IPhone, online A KORMÁNYZÓ pdf, ingyenes A KORMÁNYZÓ DJVU, ingyenes letöltések A KORMÁNYZÓ txt, letöltések A KORMÁNYZÓ rtf, online A KORMÁNYZÓ FB2 , ebook A KORMÁNYZÓ letöltések txt, ingyenes A KORMÁNYZÓ letöltések, ebook A KORMÁNYZÓ download MOBI, letöltések A KORMÁNYZÓ IPad, olvas A KORMÁNYZÓ MOBI, olvas A KORMÁNYZÓ docx, ingyenes A KORMÁNYZÓ awz, download ebook A KORMÁNYZÓ iPad, ingyenes A KORMÁNYZÓ DJVU, download A KORMÁNYZÓ ingyenes, ingyenes letöltések A KORMÁNYZÓ, olvas A KORMÁNYZÓ txt, A KORMÁNYZÓ letöltések DJVU, A KORMÁNYZÓ letöltések ingyenes, A KORMÁNYZÓ letöltések pdf ingyenes, A KORMÁNYZÓ pdf letöltések ingyenes, letöltések eA KORMÁNYZÓ pdf ingyenes, A KORMÁNYZÓ letöltések epub ingyenes, A KORMÁNYZÓ ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply