A kivégzés éjszakája

By | 2019-11-21

Görgey Gábor - A kivégzés éjszakája

Leírás könyv A kivégzés éjszakája

"A történelmünkkel való kíméletlen szembenézés, önfelmentő szépítések és hazugságok nélkül, nem tartozik nemzeti erényeink közé. Ez a nemzet mindig hős vagy áldozat. Leginkább mindkettő. Az egyik legnagyobb történelmi hazugság, hogy Auschwitzhoz, az iparosított népirtáshoz semmi közünk. Ez a hazugság, pocsék szoborba öntve, szégyenszemre ott áll ma a Szabadság téren. Hirdetvén, hogy mi vagyunk az áldozat, nem tehetünk semmiről, 1944. március 19-én a hitleri hadak leigázták az országot, és mindaz, ami következett, az ő bűnük. Holott az ősbűn Horthy Magyarországán keresendő: élenjárók voltunk az első világháború után a numerus clausustól a három zsidótörvényig. És tovább. Mert Auschwitz sem volt elég. Az 1990-ben ránk zuhant szabadsággal meg kellett érnünk a szabaddá vált antiszemitizmus mocskos röneszanszát is! Ez a mozzanat az, amely élettörténetét rám testáló regényhősömet döntő elhatározásra készteti: megpróbál adósságot törleszteni egy önmarcangoló, fájdalmas vallomással. Így végre bekövetkezhet a mindig oly buzgón elmulasztott szembesülés, és feltárulnak az ősbűn elfeledett, pokoli stáció" – írja új regényéről a szerző, Görgey Gábor.


Átadták a Prima Primissima Díjakat.
Péntek este a ünnepélyes díjátadó keretben adták át a Prima Primissima Díjakat és a Közönségdíjat a Müpában. A Díj tíz kategóriájának díjazottjai: Nagy Csaba építész; Sótonyi Péter orvos, patológus, egyetemi tanár; a Portfolio.hu, Korniss Péter fotográfus, Falus Iván pedagógus, egyetemi tanár, Magyar Zoltán tornász, a Kallós Zoltán Alapítvány – Válaszút, Fischer Ádám karmester, Görgey Gábor író, Szirtes Ági színésznő. A Közönségdíjat L. Ritók Nóra pedagógus kapta.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet A kivégzés éjszakája pdf

A kivégzés éjszakája.pdf

Görgey Gábor A kivégzés éjszakája könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A kivégzés éjszakája Görgey Gábor pdf formátumban. A A kivégzés éjszakája könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A kivégzés éjszakája könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A kivégzés éjszakája epub

A kivégzés éjszakája.epub

Görgey Gábor A kivégzés éjszakája könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A kivégzés éjszakája Görgey Gábor epub formátumban. A A kivégzés éjszakája könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A kivégzés éjszakája könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A kivégzés éjszakája mobi

A kivégzés éjszakája.mobi

Görgey Gábor A kivégzés éjszakája könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A kivégzés éjszakája Görgey Gábor mobi formátumban. A A kivégzés éjszakája könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A kivégzés éjszakája könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A kivégzés éjszakája txt

A kivégzés éjszakája.txt

Görgey Gábor A kivégzés éjszakája könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A kivégzés éjszakája Görgey Gábor txt formátumban. A A kivégzés éjszakája könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A kivégzés éjszakája könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A kivégzés éjszakája docx

A kivégzés éjszakája.docx

Görgey Gábor A kivégzés éjszakája könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A kivégzés éjszakája Görgey Gábor docx formátumban. A A kivégzés éjszakája könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A kivégzés éjszakája könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A kivégzés éjszakája fb2

A kivégzés éjszakája.fb2

Görgey Gábor A kivégzés éjszakája könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A kivégzés éjszakája Görgey Gábor fb2 formátumban. A A kivégzés éjszakája könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A kivégzés éjszakája könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A kivégzés éjszakája könyv ingyen

A kivégzés éjszakája online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A kivégzés éjszakája ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A kivégzés éjszakája

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A kivégzés éjszakája és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A kivégzés éjszakája ingyenes

A könyv részletei A kivégzés éjszakája

  • A könyv eredeti címe: A kivégzés éjszakája
  • A könyv szerzője: Görgey Gábor
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Görgey Gábor
  • Oldalszám: 170 oldal
  • Megjelenés: 2015. november 03.
  • Fájlnév: A kivégzés éjszakája.pdf, A kivégzés éjszakája.epub, A kivégzés éjszakája.mobi, A kivégzés éjszakája.txt, A kivégzés éjszakája.docx, A kivégzés éjszakája.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A kivégzés éjszakája könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A kivégzés éjszakája könyvet Görgey Gábor írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A kivégzés éjszakája könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A kivégzés éjszakája. A A kivégzés éjszakája könyv megjelenésének dátuma 2015. november 03.. A A kivégzés éjszakája könyvben 170 oldal található.

A könyv letölthető a A kivégzés éjszakája kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A kivégzés éjszakája könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Görgey Gábor – A kivégzés éjszakája.pdf, Görgey Gábor – A kivégzés éjszakája.epub, Görgey Gábor – A kivégzés éjszakája.mobi. Görgey Gábor A kivégzés éjszakája felülvizsgálat. A kivégzés éjszakája könyv Görgey Gábor – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Görgey Gábor A kivégzés éjszakája könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A kivégzés éjszakája is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A kivégzés éjszakája Görgey Gábor könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A kivégzés éjszakája, A kivégzés éjszakája fb2, download A kivégzés éjszakája PDF, download A kivégzés éjszakája MOBI, ingyenes letöltések A kivégzés éjszakája IPhone, online A kivégzés éjszakája pdf, ingyenes A kivégzés éjszakája DJVU, ingyenes letöltések A kivégzés éjszakája txt, letöltések A kivégzés éjszakája rtf, online A kivégzés éjszakája FB2 , ebook A kivégzés éjszakája letöltések txt, ingyenes A kivégzés éjszakája letöltések, ebook A kivégzés éjszakája download MOBI, letöltések A kivégzés éjszakája IPad, olvas A kivégzés éjszakája MOBI, olvas A kivégzés éjszakája docx, ingyenes A kivégzés éjszakája awz, download ebook A kivégzés éjszakája iPad, ingyenes A kivégzés éjszakája DJVU, download A kivégzés éjszakája ingyenes, ingyenes letöltések A kivégzés éjszakája, olvas A kivégzés éjszakája txt, A kivégzés éjszakája letöltések DJVU, A kivégzés éjszakája letöltések ingyenes, A kivégzés éjszakája letöltések pdf ingyenes, A kivégzés éjszakája pdf letöltések ingyenes, letöltések eA kivégzés éjszakája pdf ingyenes, A kivégzés éjszakája letöltések epub ingyenes, A kivégzés éjszakája ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply