A kiskirályok

By | 2019-11-11

JÓKAI MÓR - A kiskirályok

Leírás könyv A kiskirályok

"A történet a forradalom előtti évtizedben játszódik. A Tanussyak,a Pontay grófok figurái, megyén belüli ,,szomszédvár-harcai" a nagy évtized,a negyvenes évek egyfajta képét nyújtják.,,Hiszen parádét csinálni mai napság is csak tudnak a magyarok. Ebbenrajtuk semmi más nemzet túl nem tesz. Nem is tehet. – De mi eza mostani parádé a hajdanihoz képest, amilyent az öregeink láttak ésprodukáltak.Csak úgy a híréből halljuk még, hogy volt egyszer egy mágnás, akinekolyan dolmánya volt, hogy nem látszott rajta a posztó az igazgyöngyhímzéstől! Hát az a másik, akinek minden dolmánygombja egy-egy repetálóóra volt, amik hogyha elkezdtek egyszerre ütni, hát az egy kis törökmuzsikát adott ki! Hát az az egyházfejedelem, akinek az installációibevonulásánál mind a hat fekete lova ezüstpatkóval volt megvasalva,a patkó mind lógott, ha egy leesett, azt otthagytak a népnek, ott voltakdíszkovácsok, rögtön vertek fel más ezüstpatkót, megint olyan veszendőnekszánva. No, meg aztán az a híres herceg, aki egy ilyen parádéraRubensnek egy eredeti vásznát (a vászon be volt mázolva valami festéssel;megért százezer forintot) felszabatta atillának, azt öltötte fel. – Hanemhát mindezeknél híresebb volt az a nagy parádé, amelyben PonthayAdalbert gróf úr őexcellenciája részesül vala, mikor bevonulását tartáTuhutum vármegyébe, teljhatalmú királyi biztosi minőségében…""

Letöltés könyvet A kiskirályok pdf

A kiskirályok.pdf

JÓKAI MÓR A kiskirályok könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A kiskirályok JÓKAI MÓR pdf formátumban. A A kiskirályok könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A kiskirályok könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A kiskirályok epub

A kiskirályok.epub

JÓKAI MÓR A kiskirályok könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A kiskirályok JÓKAI MÓR epub formátumban. A A kiskirályok könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A kiskirályok könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A kiskirályok mobi

A kiskirályok.mobi

JÓKAI MÓR A kiskirályok könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A kiskirályok JÓKAI MÓR mobi formátumban. A A kiskirályok könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A kiskirályok könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A kiskirályok txt

A kiskirályok.txt

JÓKAI MÓR A kiskirályok könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A kiskirályok JÓKAI MÓR txt formátumban. A A kiskirályok könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A kiskirályok könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A kiskirályok docx

A kiskirályok.docx

JÓKAI MÓR A kiskirályok könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A kiskirályok JÓKAI MÓR docx formátumban. A A kiskirályok könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A kiskirályok könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A kiskirályok fb2

A kiskirályok.fb2

JÓKAI MÓR A kiskirályok könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A kiskirályok JÓKAI MÓR fb2 formátumban. A A kiskirályok könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A kiskirályok könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A kiskirályok könyv ingyen

A kiskirályok online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A kiskirályok ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A kiskirályok

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A kiskirályok és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A kiskirályok ingyenes

A könyv részletei A kiskirályok

  • A könyv eredeti címe: A kiskirályok
  • A könyv szerzője: JÓKAI MÓR
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: JÓKAI MÓR
  • Oldalszám: 2015. február 23.
    ISBN: 9789633773291
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: A kiskirályok.pdf, A kiskirályok.epub, A kiskirályok.mobi, A kiskirályok.txt, A kiskirályok.docx, A kiskirályok.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A kiskirályok könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A kiskirályok könyvet JÓKAI MÓR írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A kiskirályok könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A kiskirályok. A A kiskirályok könyv megjelenésének dátuma ERR. A A kiskirályok könyvben 2015. február 23.

ISBN: 9789633773291 található.

A könyv letölthető a A kiskirályok kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A kiskirályok könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: JÓKAI MÓR – A kiskirályok.pdf, JÓKAI MÓR – A kiskirályok.epub, JÓKAI MÓR – A kiskirályok.mobi. JÓKAI MÓR A kiskirályok felülvizsgálat. A kiskirályok könyv JÓKAI MÓR – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. JÓKAI MÓR A kiskirályok könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A kiskirályok is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A kiskirályok JÓKAI MÓR könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A kiskirályok, A kiskirályok fb2, download A kiskirályok PDF, download A kiskirályok MOBI, ingyenes letöltések A kiskirályok IPhone, online A kiskirályok pdf, ingyenes A kiskirályok DJVU, ingyenes letöltések A kiskirályok txt, letöltések A kiskirályok rtf, online A kiskirályok FB2 , ebook A kiskirályok letöltések txt, ingyenes A kiskirályok letöltések, ebook A kiskirályok download MOBI, letöltések A kiskirályok IPad, olvas A kiskirályok MOBI, olvas A kiskirályok docx, ingyenes A kiskirályok awz, download ebook A kiskirályok iPad, ingyenes A kiskirályok DJVU, download A kiskirályok ingyenes, ingyenes letöltések A kiskirályok, olvas A kiskirályok txt, A kiskirályok letöltések DJVU, A kiskirályok letöltések ingyenes, A kiskirályok letöltések pdf ingyenes, A kiskirályok pdf letöltések ingyenes, letöltések eA kiskirályok pdf ingyenes, A kiskirályok letöltések epub ingyenes, A kiskirályok ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply