A kicsi embere

By | 2019-12-10

Horváth László Imre - A Kicsi embere

Leírás könyv A Kicsi embere

"Péter Gábor, azaz fedőnevén "a Kicsi" a kommunista államrendőrség rettegett vezetője. Megbízható embere Utisz (azaz "Senkise"), az exkluzív Kirké Klub egykori pincére és mindenese, a háború után a Küklopsz Barlangja mulató főnöke, ahová kizárólag szovjet tanácsadók tehetik be a lábukat. Feladata ezenkívül a mindenható Párt illegális pénzszerzési machinációinak elősegítése. Nevét és viselt dolgait, kényes és titkos szolgálatait hiába keresnénk az irattárakban.
Utisz visszaemlékezésének regényében frivol perspektívából mutatkozik meg a tragikus huszadik századi magyar történelem megannyi emberi színjátéka, illetve színfalak mögötti játéka, Machiavelli szabálykönyve mellett Rejtő Jenő emlékét idézve.

Horváth László Imre 1981-ben született, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem magyar-történelem szakán végzett, Budapesten él.
Eddig megjelent könyvei:
A bolondok városa (versek, Magyar Napló, 2010.)
Lett este és lett reggel (regény, Magvető, 2014.)
A hajó, ami nőket szállított (versek, Magvető, 2015.)
Helyőrség Maszadában (regény, Előretolt Helyőrség Íróakadémia, 2018.)
Nézd, havasak a fák, tél van (regény és versek, Előretolt Helyőrség Íróakadémia, 2018.)

Idézet:
– Tehát egy magamfajta alakra van szükségetek.
– Meg kell értened, az ügy kiemelten fontos. Mondhatni, hogy az egyik legfontosabb. Maga Rákosi elvtárs és Vas elvtárs bízott meg engem, hogy keressek megfelelő embert erre a feladatra. Nagyon kényes ügy. Az is egy mondás, méghozzá Rákosi elvtárs mondta nekem tegnap, hogy a jól működő szekérhez nemcsak kocsi, meg tengely meg kerék kell, hanem az a kis mocsok is nélkülözhetetlen, amivel bekenik a kerékagyat, hogy ne nyikorogjon, hanem jól fusson a kerék.
– Briliáns ember.
– Így van, így van. Majd talán egyszer te is megismerheted személyesen.
– Tehát én leszek a mocsok?
– Nem kell ezt így látnod. Mondom, hogy igazában nagy szolgálatot teszel majd.
– Pénzt kell szereznem a háborútokhoz?
– Ez a te háborúd is, mindenki háborúja, egy igazságos társadalomért.
– Igaz, hogyne.
– Akkor tehát vállalod?
– Nem hinném, hogy lenne más választásom.
– Jobb lenne, ha lelkesebben tennéd. Jobb érzés lenne azt mondani holnap reggel Rákosi elvtársnak, hogy lelkesen vállaltad, és minden rendben lesz, már a mi emberünk vagy, nagyon is hasznos emberünk.
– Akkor hát lelkesen vállalom.
– Helyes, helyes. "

Letöltés könyvet A Kicsi embere pdf

A Kicsi embere.pdf

Horváth László Imre A Kicsi embere könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A Kicsi embere Horváth László Imre pdf formátumban. A A Kicsi embere könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Kicsi embere könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Kicsi embere epub

A Kicsi embere.epub

Horváth László Imre A Kicsi embere könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A Kicsi embere Horváth László Imre epub formátumban. A A Kicsi embere könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Kicsi embere könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Kicsi embere mobi

A Kicsi embere.mobi

Horváth László Imre A Kicsi embere könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A Kicsi embere Horváth László Imre mobi formátumban. A A Kicsi embere könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Kicsi embere könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Kicsi embere txt

A Kicsi embere.txt

Horváth László Imre A Kicsi embere könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A Kicsi embere Horváth László Imre txt formátumban. A A Kicsi embere könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Kicsi embere könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Kicsi embere docx

A Kicsi embere.docx

Horváth László Imre A Kicsi embere könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A Kicsi embere Horváth László Imre docx formátumban. A A Kicsi embere könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Kicsi embere könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Kicsi embere fb2

A Kicsi embere.fb2

Horváth László Imre A Kicsi embere könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A Kicsi embere Horváth László Imre fb2 formátumban. A A Kicsi embere könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Kicsi embere könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A Kicsi embere könyv ingyen

A Kicsi embere online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A Kicsi embere ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A Kicsi embere

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A Kicsi embere és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A Kicsi embere ingyenes

A könyv részletei A Kicsi embere

  • A könyv eredeti címe: A Kicsi embere
  • A könyv szerzője: Horváth László Imre
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Horváth László Imre
  • Oldalszám: 2019. április 05.
    ISBN: 9786155814402
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: A Kicsi embere.pdf, A Kicsi embere.epub, A Kicsi embere.mobi, A Kicsi embere.txt, A Kicsi embere.docx, A Kicsi embere.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A Kicsi embere könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A Kicsi embere könyvet Horváth László Imre írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A Kicsi embere könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A Kicsi embere. A A Kicsi embere könyv megjelenésének dátuma ERR. A A Kicsi embere könyvben 2019. április 05.

ISBN: 9786155814402 található.

A könyv letölthető a A Kicsi embere kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A Kicsi embere könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Horváth László Imre – A Kicsi embere.pdf, Horváth László Imre – A Kicsi embere.epub, Horváth László Imre – A Kicsi embere.mobi. Horváth László Imre A Kicsi embere felülvizsgálat. A Kicsi embere könyv Horváth László Imre – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Horváth László Imre A Kicsi embere könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A Kicsi embere is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A Kicsi embere Horváth László Imre könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A Kicsi embere, A Kicsi embere fb2, download A Kicsi embere PDF, download A Kicsi embere MOBI, ingyenes letöltések A Kicsi embere IPhone, online A Kicsi embere pdf, ingyenes A Kicsi embere DJVU, ingyenes letöltések A Kicsi embere txt, letöltések A Kicsi embere rtf, online A Kicsi embere FB2 , ebook A Kicsi embere letöltések txt, ingyenes A Kicsi embere letöltések, ebook A Kicsi embere download MOBI, letöltések A Kicsi embere IPad, olvas A Kicsi embere MOBI, olvas A Kicsi embere docx, ingyenes A Kicsi embere awz, download ebook A Kicsi embere iPad, ingyenes A Kicsi embere DJVU, download A Kicsi embere ingyenes, ingyenes letöltések A Kicsi embere, olvas A Kicsi embere txt, A Kicsi embere letöltések DJVU, A Kicsi embere letöltések ingyenes, A Kicsi embere letöltések pdf ingyenes, A Kicsi embere pdf letöltések ingyenes, letöltések eA Kicsi embere pdf ingyenes, A Kicsi embere letöltések epub ingyenes, A Kicsi embere ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply