A kárpátok vadászparadicsomában

By | 2019-12-11

Iglódy Gyula - A Kárpátok vadászparadicsomában

Leírás könyv A Kárpátok vadászparadicsomában

A méltatlanul elfeledett magyar vadász, Iglódy Gyula (1885-1966) Nagyszebenben született nagypolgári család gyermekeként. Apja, aki szenvedélyes vadász volt, már kisgyermekkorától kezdve elvitte vadászataira. Az így szerzett élmények eredményezték, hogy a természet, az állatok és a vadászat iránti szeretete haláláig elkísérte.
Hivatásának először a katonai pályát választotta, ám az I. világháború alatt fogságba esett. Miután hazaszökött, elfogadta a Románia utazási iroda vadászati osztályának vezetését. Bérvadászatokat szervezett, vadászterületeket jelölt ki és adott bérbe, melyekhez nemcsak az iroda fővadas területe, a brosteni uradalmi birtok, hanem saját bérleményei is segítségére voltak.
Igazgatása alatt a brosteni vadászterület vadászkörökben igencsak híressé vált. Intézte a terület ügyes-bajos dolgait, de mellette szenvedélyesen vadászott is. Sok időt töltött magasleseken és kunyhókban, hogy minél jobban megfigyelhesse az állatokat.
Vadászemlékeiből állította össze e kötetet, mely eredetileg németül jelent meg, s az író barátja, gróf Pálffy Pál segítette a kiadását. A szerző bevezet bennünket a Kárpátok hegyeinek varázslatos birodalmába, ahol a hatalmas őserdőkben medve, farkas, hiúz, zerge éppúgy honos, mint a kapitális szarvasbika és az erős vadkan.
Rengeteg feljegyzése és fotóanyaga Erdélyben maradt és elkallódott, de mint egy helyen írta: "…akárhogy is alakul a sorsom, ezeket az élményeket senki sem tudja tőlem elvenni".

Letöltés könyvet A Kárpátok vadászparadicsomában pdf

A Kárpátok vadászparadicsomában.pdf

Iglódy Gyula A Kárpátok vadászparadicsomában könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A Kárpátok vadászparadicsomában Iglódy Gyula pdf formátumban. A A Kárpátok vadászparadicsomában könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Kárpátok vadászparadicsomában könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Kárpátok vadászparadicsomában epub

A Kárpátok vadászparadicsomában.epub

Iglódy Gyula A Kárpátok vadászparadicsomában könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A Kárpátok vadászparadicsomában Iglódy Gyula epub formátumban. A A Kárpátok vadászparadicsomában könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Kárpátok vadászparadicsomában könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Kárpátok vadászparadicsomában mobi

A Kárpátok vadászparadicsomában.mobi

Iglódy Gyula A Kárpátok vadászparadicsomában könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A Kárpátok vadászparadicsomában Iglódy Gyula mobi formátumban. A A Kárpátok vadászparadicsomában könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Kárpátok vadászparadicsomában könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Kárpátok vadászparadicsomában txt

A Kárpátok vadászparadicsomában.txt

Iglódy Gyula A Kárpátok vadászparadicsomában könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A Kárpátok vadászparadicsomában Iglódy Gyula txt formátumban. A A Kárpátok vadászparadicsomában könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Kárpátok vadászparadicsomában könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Kárpátok vadászparadicsomában docx

A Kárpátok vadászparadicsomában.docx

Iglódy Gyula A Kárpátok vadászparadicsomában könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A Kárpátok vadászparadicsomában Iglódy Gyula docx formátumban. A A Kárpátok vadászparadicsomában könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Kárpátok vadászparadicsomában könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Kárpátok vadászparadicsomában fb2

A Kárpátok vadászparadicsomában.fb2

Iglódy Gyula A Kárpátok vadászparadicsomában könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A Kárpátok vadászparadicsomában Iglódy Gyula fb2 formátumban. A A Kárpátok vadászparadicsomában könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Kárpátok vadászparadicsomában könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A Kárpátok vadászparadicsomában könyv ingyen

A Kárpátok vadászparadicsomában online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A Kárpátok vadászparadicsomában ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A Kárpátok vadászparadicsomában

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A Kárpátok vadászparadicsomában és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A Kárpátok vadászparadicsomában ingyenes

A könyv részletei A Kárpátok vadászparadicsomában

  • A könyv eredeti címe: A Kárpátok vadászparadicsomában
  • A könyv szerzője: Iglódy Gyula
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Iglódy Gyula
  • Oldalszám: 224 oldal
  • Megjelenés: 2018. május 16.
  • Fájlnév: A Kárpátok vadászparadicsomában.pdf, A Kárpátok vadászparadicsomában.epub, A Kárpátok vadászparadicsomában.mobi, A Kárpátok vadászparadicsomában.txt, A Kárpátok vadászparadicsomában.docx, A Kárpátok vadászparadicsomában.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A Kárpátok vadászparadicsomában könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A Kárpátok vadászparadicsomában könyvet Iglódy Gyula írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A Kárpátok vadászparadicsomában könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A Kárpátok vadászparadicsomában. A A Kárpátok vadászparadicsomában könyv megjelenésének dátuma 2018. május 16.. A A Kárpátok vadászparadicsomában könyvben 224 oldal található.

A könyv letölthető a A Kárpátok vadászparadicsomában kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A Kárpátok vadászparadicsomában könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Iglódy Gyula – A Kárpátok vadászparadicsomában.pdf, Iglódy Gyula – A Kárpátok vadászparadicsomában.epub, Iglódy Gyula – A Kárpátok vadászparadicsomában.mobi. Iglódy Gyula A Kárpátok vadászparadicsomában felülvizsgálat. A Kárpátok vadászparadicsomában könyv Iglódy Gyula – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Iglódy Gyula A Kárpátok vadászparadicsomában könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A Kárpátok vadászparadicsomában is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A Kárpátok vadászparadicsomában Iglódy Gyula könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A Kárpátok vadászparadicsomában, A Kárpátok vadászparadicsomában fb2, download A Kárpátok vadászparadicsomában PDF, download A Kárpátok vadászparadicsomában MOBI, ingyenes letöltések A Kárpátok vadászparadicsomában IPhone, online A Kárpátok vadászparadicsomában pdf, ingyenes A Kárpátok vadászparadicsomában DJVU, ingyenes letöltések A Kárpátok vadászparadicsomában txt, letöltések A Kárpátok vadászparadicsomában rtf, online A Kárpátok vadászparadicsomában FB2 , ebook A Kárpátok vadászparadicsomában letöltések txt, ingyenes A Kárpátok vadászparadicsomában letöltések, ebook A Kárpátok vadászparadicsomában download MOBI, letöltések A Kárpátok vadászparadicsomában IPad, olvas A Kárpátok vadászparadicsomában MOBI, olvas A Kárpátok vadászparadicsomában docx, ingyenes A Kárpátok vadászparadicsomában awz, download ebook A Kárpátok vadászparadicsomában iPad, ingyenes A Kárpátok vadászparadicsomában DJVU, download A Kárpátok vadászparadicsomában ingyenes, ingyenes letöltések A Kárpátok vadászparadicsomában, olvas A Kárpátok vadászparadicsomában txt, A Kárpátok vadászparadicsomában letöltések DJVU, A Kárpátok vadászparadicsomában letöltések ingyenes, A Kárpátok vadászparadicsomában letöltések pdf ingyenes, A Kárpátok vadászparadicsomában pdf letöltések ingyenes, letöltések eA Kárpátok vadászparadicsomában pdf ingyenes, A Kárpátok vadászparadicsomában letöltések epub ingyenes, A Kárpátok vadászparadicsomában ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply