A japán szerető

By | 2019-12-18

Isabel Allende - A japán szerető

Leírás könyv A japán szerető

Különleges szerelmi történettel és két nő finoman megrajzolt portréjával lepi meg olvasóit a chilei Isabel Allende, amint kitárja a kaliforniai Lark House kapuját. A madárfüttytől hangos kör­nyezetben álló Pacsirta-ház nem véletlenül kapta a nevét. Itt talál állást a fiatal Irina, akit Moldáviából vetett a sors a tengerentúlra.

A nyolcvanon túl járó Alma Lengyelországból került Amerikába évtizedekkel ezelőtt, és az élete végéhez közeledve maga döntött úgy, hogy jómódú, szerető fia családját elhagyva az idősek otthoná­ban tölti az időt, ami számára megadatik. Másképp telnek napjai, mint a többieké. Valakitől rendszeresen kap levelet, kísérőül hozzá három szál gardéniát, gyakran kocsiba ül, elutazik néhány napra, mintha titkos találkára menne. Eltűnései rejtélyesek az őt gyakran meglátogató fiú unokája és Irina számára, ám ahogy telik az idő, és ahogy Alma egyre jobban megszereti a lányt, lassan beavatja őket nem mindennapi múltjába. A két fiatal így szerez tudomást a japán szeretőről, egy csaknem hét évtizedig tartó, mindent kibíró szerelemről, mialatt köztük is formálódik valami, ami túlmutat a barátságon.
Isabel Allende a tőle megszokott derűvel és bölcs iróniával elmélkedik sorsról, életről, mulasztásokról, és arról, hogy legalább próbáljuk meg pótolni, ami még pótolható.

Letöltés könyvet A japán szerető pdf

A japán szerető.pdf

Isabel Allende A japán szerető könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A japán szerető Isabel Allende pdf formátumban. A A japán szerető könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A japán szerető könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A japán szerető epub

A japán szerető.epub

Isabel Allende A japán szerető könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A japán szerető Isabel Allende epub formátumban. A A japán szerető könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A japán szerető könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A japán szerető mobi

A japán szerető.mobi

Isabel Allende A japán szerető könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A japán szerető Isabel Allende mobi formátumban. A A japán szerető könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A japán szerető könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A japán szerető txt

A japán szerető.txt

Isabel Allende A japán szerető könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A japán szerető Isabel Allende txt formátumban. A A japán szerető könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A japán szerető könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A japán szerető docx

A japán szerető.docx

Isabel Allende A japán szerető könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A japán szerető Isabel Allende docx formátumban. A A japán szerető könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A japán szerető könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A japán szerető fb2

A japán szerető.fb2

Isabel Allende A japán szerető könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A japán szerető Isabel Allende fb2 formátumban. A A japán szerető könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A japán szerető könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A japán szerető könyv ingyen

A japán szerető online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A japán szerető ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A japán szerető

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A japán szerető és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A japán szerető ingyenes

A könyv részletei A japán szerető

  • A könyv eredeti címe: A japán szerető
  • A könyv szerzője: Isabel Allende
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Isabel Allende
  • Oldalszám: 280 oldal
  • Megjelenés: 2018. szeptember 19.
  • Fájlnév: A japán szerető.pdf, A japán szerető.epub, A japán szerető.mobi, A japán szerető.txt, A japán szerető.docx, A japán szerető.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A japán szerető könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A japán szerető könyvet Isabel Allende írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A japán szerető könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A japán szerető. A A japán szerető könyv megjelenésének dátuma 2018. szeptember 19.. A A japán szerető könyvben 280 oldal található.

A könyv letölthető a A japán szerető kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A japán szerető könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Isabel Allende – A japán szerető.pdf, Isabel Allende – A japán szerető.epub, Isabel Allende – A japán szerető.mobi. Isabel Allende A japán szerető felülvizsgálat. A japán szerető könyv Isabel Allende – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Isabel Allende A japán szerető könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A japán szerető is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A japán szerető Isabel Allende könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A japán szerető, A japán szerető fb2, download A japán szerető PDF, download A japán szerető MOBI, ingyenes letöltések A japán szerető IPhone, online A japán szerető pdf, ingyenes A japán szerető DJVU, ingyenes letöltések A japán szerető txt, letöltések A japán szerető rtf, online A japán szerető FB2 , ebook A japán szerető letöltések txt, ingyenes A japán szerető letöltések, ebook A japán szerető download MOBI, letöltések A japán szerető IPad, olvas A japán szerető MOBI, olvas A japán szerető docx, ingyenes A japán szerető awz, download ebook A japán szerető iPad, ingyenes A japán szerető DJVU, download A japán szerető ingyenes, ingyenes letöltések A japán szerető, olvas A japán szerető txt, A japán szerető letöltések DJVU, A japán szerető letöltések ingyenes, A japán szerető letöltések pdf ingyenes, A japán szerető pdf letöltések ingyenes, letöltések eA japán szerető pdf ingyenes, A japán szerető letöltések epub ingyenes, A japán szerető ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply