A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései

By | 2019-12-19

Szőcs Henriette - A hűség a kutyáknak való - egy szexturista feljegyzései

Leírás könyv A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései

Hogyan lesz az örökösen másokat pátyolgató, támogató nőből tökéletes szexturista?

Adott egy nő, aki elhatározta, hogy boldog lesz. Mert az jót tesz az egészségének. Különben is annyiszor ráfázott már. Nem gyámolítót keres, nincs szüksége senkire, hogy eltartsa, öntörvényű és szabad. Ő választ, hogy kivel, melyik városban és hogyan szexel. Sokat megtud a férfiakról, de még többet magáról. Meg arról, hogy az élet nem egy tündérmese. Ha éjfélkor elveszíted a cipőd, egyszerűen részeg vagy. Szőcs Henriette hősében mindannyian benne vagyunk egy kicsit, azzal a különbséggel, hogy ő meg is teszi, amiket legtöbben nem merünk. Irigyeljük? Lehet. De lehet nincs is miért.
Egyetlen hely van, ahol a romantika megelőzi a szexet, az a szótár.


Könyvbemutató a Rudasban
Szőcs Henriette a Libariuson megjelentetett írásaival hívta fel magára a figyelmet, melyek tavaly ősszel A hűség kutyáknak való című könyvben láttak napvilágot. Idén újabb könyve jelent meg, mely a török időkben Magyarországon játszódik egy háremben. A török brigadéros egyszerre krimi, erotikus és történelmi regény, melynek bemutatójára október 18-án kerül sor a Rudasban.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

"Az agy a legfontosabb nemi szerv."
Mivel kapott ez a könyv már hideget-meleget egyaránt, igencsak felszaladt a szemöldököm, mikor megláttam mennyire vékonyka kötet. Nem tudtam elképzelni micsoda szennyes és felháborító tartalom lehet benne összezsúfolva 224 oldalon, ami első körben ekkora felháborodást váltott ki.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Egy török hárem Budán
Szőcs Henriette A hűség a kutyáknak való erotikus könyvéről már írtam nektek, ami igen nagy port kavart megjelenésekor a nők és férfiak körében egyaránt, azóta azonban az írónő egy történelmi romantikus/kaland könyvvel is megajándékozott minket, ami, mi tagadás, felülmúlja eddigi regényeit. A kötet A török brigadéros sorozat első része, amely A Kizil Elma háremének titka címet viseli. A történet 1686-ba kalauzolja el olvasóit; a kalandozás nevezetesen a budai török pasa háreméből indul, ahol megismerhetjük Aisát, a tüzes, kicsit önző, de gyönyörű háremhölgyet.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

A korszak valamennyi főbb motívuma felvonul a regényben, a magyar nagyurak sem azok a jóságos és jótékony hatalmasságok, akiknek vélnénk őket és felölti a fejét egy rejtélyes ragály is, amely végzetként végig ott lebeg a sorok felett.
Szőcs Henriette-et olvasni számomra azért öröm, mert mindig meglepetést rejt az éppen kezemben tartott kötet. Nagyon szeretem, hogy sohasem tudhatom éppen milyen műfajban olvashatok tőle. Hasonlót eddig Joanne Harrisnél tapasztaltam csak, akinek minden könyve egy teljesen új világ.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései pdf

A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései.pdf

Szőcs Henriette A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései Szőcs Henriette pdf formátumban. A A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései epub

A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései.epub

Szőcs Henriette A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései Szőcs Henriette epub formátumban. A A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései mobi

A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései.mobi

Szőcs Henriette A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései Szőcs Henriette mobi formátumban. A A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései txt

A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései.txt

Szőcs Henriette A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései Szőcs Henriette txt formátumban. A A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései docx

A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései.docx

Szőcs Henriette A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései Szőcs Henriette docx formátumban. A A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései fb2

A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései.fb2

Szőcs Henriette A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései Szőcs Henriette fb2 formátumban. A A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyv ingyen

A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései ingyenes

A könyv részletei A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései

  • A könyv eredeti címe: A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései
  • A könyv szerzője: Szőcs Henriette
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Szőcs Henriette
  • Oldalszám: 224 oldal
  • Megjelenés: 2016. szeptember 05.
  • Fájlnév: A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései.pdf, A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései.epub, A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései.mobi, A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései.txt, A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései.docx, A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyvet Szőcs Henriette írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései. A A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyv megjelenésének dátuma 2016. szeptember 05.. A A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyvben 224 oldal található.

A könyv letölthető a A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Szőcs Henriette – A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései.pdf, Szőcs Henriette – A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései.epub, Szőcs Henriette – A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései.mobi. Szőcs Henriette A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései felülvizsgálat. A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyv Szőcs Henriette – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Szőcs Henriette A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései Szőcs Henriette könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései, A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései fb2, download A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései PDF, download A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései MOBI, ingyenes letöltések A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései IPhone, online A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései pdf, ingyenes A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései DJVU, ingyenes letöltések A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései txt, letöltések A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései rtf, online A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései FB2 , ebook A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései letöltések txt, ingyenes A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései letöltések, ebook A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései download MOBI, letöltések A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései IPad, olvas A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései MOBI, olvas A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései docx, ingyenes A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései awz, download ebook A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései iPad, ingyenes A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései DJVU, download A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései ingyenes, ingyenes letöltések A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései, olvas A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései txt, A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései letöltések DJVU, A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései letöltések ingyenes, A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései letöltések pdf ingyenes, A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései pdf letöltések ingyenes, letöltések eA hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései pdf ingyenes, A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései letöltések epub ingyenes, A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply