A holland alagút

By | 2019-12-04

William G. Winkler - A Holland alagút

Leírás könyv A Holland alagút

Rafinált nagyhatalmi cselszövés szálai bonyolódnak William G. Winkler új thrillerének lapjain, melynek kitervelői Moszkvában, haszonélvezői pedig közel-keleti fővárosokban üldögélnek, miközben New Yorkban emberéletek tízezrei forognak kockán. George McGeary , a CIA fél lábbal már nyugdíjban lévő bécsi rezidense a Hilton szálló bejáratánál megpillantja azt az embert, aki évtizedekkel korábban a kihallgatását vezette a KGB-nál. Nem csal az ösztöne, amikor arra a következtetésre jut, hogy itt valami rémisztő dolog készül. Figyelmeztetésére hatalmas titkosszolgálati gépezetek lépnek működésbe. Az olvasó pedig hamarosan rájön, hogy a világ alig változott valamit a hidegháború óta, legfeljebb a James Bondok őszültek meg közben… A Németországban élő, de magyar nyelven író William G. Winkler A pénzváltó és A 210-es izotóp után harmadik regényével is bizonyítja: a politikai kalandregény műfajában a legjobbak közé tartozik, de ő az, aki mindenkinél frissebben reagál a világpolitika aktuális eseményeire.

Letöltés könyvet A Holland alagút pdf

A Holland alagút.pdf

William G. Winkler A Holland alagút könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A Holland alagút William G. Winkler pdf formátumban. A A Holland alagút könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Holland alagút könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Holland alagút epub

A Holland alagút.epub

William G. Winkler A Holland alagút könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A Holland alagút William G. Winkler epub formátumban. A A Holland alagút könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Holland alagút könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Holland alagút mobi

A Holland alagút.mobi

William G. Winkler A Holland alagút könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A Holland alagút William G. Winkler mobi formátumban. A A Holland alagút könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Holland alagút könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Holland alagút txt

A Holland alagút.txt

William G. Winkler A Holland alagút könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A Holland alagút William G. Winkler txt formátumban. A A Holland alagút könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Holland alagút könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Holland alagút docx

A Holland alagút.docx

William G. Winkler A Holland alagút könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A Holland alagút William G. Winkler docx formátumban. A A Holland alagút könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Holland alagút könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Holland alagút fb2

A Holland alagút.fb2

William G. Winkler A Holland alagút könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A Holland alagút William G. Winkler fb2 formátumban. A A Holland alagút könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Holland alagút könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A Holland alagút könyv ingyen

A Holland alagút online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A Holland alagút ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A Holland alagút

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A Holland alagút és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A Holland alagút ingyenes

A könyv részletei A Holland alagút

  • A könyv eredeti címe: A Holland alagút
  • A könyv szerzője: William G. Winkler
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: William G. Winkler
  • Oldalszám: 2017. május 08.
    ISBN: 9786155332555
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: A Holland alagút.pdf, A Holland alagút.epub, A Holland alagút.mobi, A Holland alagút.txt, A Holland alagút.docx, A Holland alagút.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A Holland alagút könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A Holland alagút könyvet William G. Winkler írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A Holland alagút könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A Holland alagút. A A Holland alagút könyv megjelenésének dátuma ERR. A A Holland alagút könyvben 2017. május 08.

ISBN: 9786155332555 található.

A könyv letölthető a A Holland alagút kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A Holland alagút könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: William G. Winkler – A Holland alagút.pdf, William G. Winkler – A Holland alagút.epub, William G. Winkler – A Holland alagút.mobi. William G. Winkler A Holland alagút felülvizsgálat. A Holland alagút könyv William G. Winkler – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. William G. Winkler A Holland alagút könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A Holland alagút is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A Holland alagút William G. Winkler könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A Holland alagút, A Holland alagút fb2, download A Holland alagút PDF, download A Holland alagút MOBI, ingyenes letöltések A Holland alagút IPhone, online A Holland alagút pdf, ingyenes A Holland alagút DJVU, ingyenes letöltések A Holland alagút txt, letöltések A Holland alagút rtf, online A Holland alagút FB2 , ebook A Holland alagút letöltések txt, ingyenes A Holland alagút letöltések, ebook A Holland alagút download MOBI, letöltések A Holland alagút IPad, olvas A Holland alagút MOBI, olvas A Holland alagút docx, ingyenes A Holland alagút awz, download ebook A Holland alagút iPad, ingyenes A Holland alagút DJVU, download A Holland alagút ingyenes, ingyenes letöltések A Holland alagút, olvas A Holland alagút txt, A Holland alagút letöltések DJVU, A Holland alagút letöltések ingyenes, A Holland alagút letöltések pdf ingyenes, A Holland alagút pdf letöltések ingyenes, letöltések eA Holland alagút pdf ingyenes, A Holland alagút letöltések epub ingyenes, A Holland alagút ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply