A hódító iszlám és a terror

By | 2019-12-23

FÖLDI PÁL - A Hódító Iszlám és A terror

Leírás könyv A Hódító Iszlám és A terror

Napjaink legizgalmasabb, és tegyük hozzá sorsdöntő eseménye az iszlám migránshullám, amely elárasztja Európát. Nyilvánvaló, hogy több százmillió muszlim beözönlése nemcsak megváltoztatja öreg kontinensünk képét, hanem halálos sebet ejthet rajta.

Az Európai Unió egyes vezető hatalmai kollaboránsként elősegítik ezt az új megszállást, "vérfrissítéssel", demográfiai mutatók javításával kábítanak bennünket. Az általuk irányított média szócsövein keresztül hangsúlyozzák, hogy a menekültek igenis integrálhatók, és alapját képezhetik egy új megerősödött Európának.

Miközben könyvünk bemutatja az iszlám világ értékeit, világhódító útját, rámutat arra az áthidalhatatlan különbözőségre is, amely a két világot elválasztja egymástól.

Ez a muszlim invázió nem integrálódni akar, hanem arra hivatott, hogy elpusztítsa Európa minden kincsét, mégpedig nem csak házakat, templomokat, műkincseket, a gyárakat és a vagyont, hanem Európa bölcseletét, önbizalmát, tudományát, sőt még a kereszténységbe vetett hitét is.

Ha mindazt meg akarjuk védeni, ami számunkra Európát jelenti, akkor ehhez a nándorfehérvári harangok megmutatják az utat. Nem akarjuk az Iszlám Világot!

Egy diktatúra kettős oszlopon nyugszik: terror és propaganda. Ez jellemezte a náci, a kommunista és az iszlám kormányzást szerte a világon. Sem a terrorizmust, sem a szélsőséges propagandát nem szűkíthetjük tehát le egyes törvényen kívüli csoportok, vagy személyek egyedi akciójára. A terrorizmus, amely politikai, etnikai, vallási köntösben jelentkezik, elsősorban személyek és létesítmények megsemmisítése révén akar az elkövetők, vagy megbízóik számára bizonyos engedményeket kicsikarni.

Megjelenési formája változatos: orgyilkosságok, robbantások, járművek eltérítése, túszejtés, és megfélemlítés. Jóllehet ez a tevékenység végigvonul a történelmen, talán a mindennapjainkban minden eddiginél jobban jelen van. A célpont ismét Európa; "az Egyesült Államok láthatatlan erői (a háttérhatalom) – most az iszlám ősi terrorizmusát felújítva és felerősítve – migráció formájában zúdítják rá a talpra állt kontinensünkre".

A cél ugyanaz, mint a két világháborúban volt: Európa, mint gazdasági vetélytárs tönkretétele. Ehhez sajátos módon segítséget nyújtanak az "Európai Unió és egyes országok balliberális mozgalmának cinkos, álhumánus politikusai és mozgalmai".

*
"A Hódító Iszlám és A Terror" című ezen kiadvány megvilágítja a terrorizmus, mint eszköz lényegét, történelmi hátterét, bemutatva a leghírhedtebb ilyen szervezeteket, gyilkos merényleteiket és áldozataikat. Rámutat az Európai Unió cinkosságára és a hazánkban is jelen lévő, bizonyos jól behatárolható mozgalmakra, valamint egyes média orgánumok ezzel kapcsolatos felelőtlen tevékenységére.

Végül Meghatározza a Terror Elleni Eredményes Harc Stratégiáját és Taktikáját.
*
Földi Pál szerző (Budapest, 1938. április 8. -) honvéd ezredes, hadtörténeti író, hagyományőrző. Édesapja, Földi Ede lovas szakember volt. Édesanyja révén arisztokrata család sarja, felmenői között főispánok, papok és katonatisztek voltak.

A budapesti Madách Gimnázium tanulója volt, 1956-ban érettségizett. 1963-ban avatták tisztté, a légierőnél és a vezérkarban szolgált. Előbb a Turf Magazin főszerkesztője, később, 2000-től, hadtörténeti szerző. Száznál is több könyve jelent meg… Ezúttal ebben a könyvében nem csak a múlt történéseivel, hanem az ijesztő jelennel is foglalkozik, az általa "harmadik világháborúnak" nevezett migrációs cunamival, ami Európát és benne természetesen hazánkat is pusztulással fenyegeti. Ugyanakkor mint hivatásos katona, ismerteti az ezzel összefüggő terror, mint jelenség lényegét, az ellene folyó védekezés stratégiáját és taktikáját…

Letöltés könyvet A Hódító Iszlám és A terror pdf

A Hódító Iszlám és A terror.pdf

FÖLDI PÁL A Hódító Iszlám és A terror könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A Hódító Iszlám és A terror FÖLDI PÁL pdf formátumban. A A Hódító Iszlám és A terror könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Hódító Iszlám és A terror könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Hódító Iszlám és A terror epub

A Hódító Iszlám és A terror.epub

FÖLDI PÁL A Hódító Iszlám és A terror könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A Hódító Iszlám és A terror FÖLDI PÁL epub formátumban. A A Hódító Iszlám és A terror könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Hódító Iszlám és A terror könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Hódító Iszlám és A terror mobi

A Hódító Iszlám és A terror.mobi

FÖLDI PÁL A Hódító Iszlám és A terror könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A Hódító Iszlám és A terror FÖLDI PÁL mobi formátumban. A A Hódító Iszlám és A terror könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Hódító Iszlám és A terror könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Hódító Iszlám és A terror txt

A Hódító Iszlám és A terror.txt

FÖLDI PÁL A Hódító Iszlám és A terror könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A Hódító Iszlám és A terror FÖLDI PÁL txt formátumban. A A Hódító Iszlám és A terror könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Hódító Iszlám és A terror könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Hódító Iszlám és A terror docx

A Hódító Iszlám és A terror.docx

FÖLDI PÁL A Hódító Iszlám és A terror könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A Hódító Iszlám és A terror FÖLDI PÁL docx formátumban. A A Hódító Iszlám és A terror könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Hódító Iszlám és A terror könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A Hódító Iszlám és A terror fb2

A Hódító Iszlám és A terror.fb2

FÖLDI PÁL A Hódító Iszlám és A terror könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A Hódító Iszlám és A terror FÖLDI PÁL fb2 formátumban. A A Hódító Iszlám és A terror könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A Hódító Iszlám és A terror könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A Hódító Iszlám és A terror könyv ingyen

A Hódító Iszlám és A terror online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A Hódító Iszlám és A terror ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A Hódító Iszlám és A terror

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A Hódító Iszlám és A terror és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A Hódító Iszlám és A terror ingyenes

A könyv részletei A Hódító Iszlám és A terror

  • A könyv eredeti címe: A Hódító Iszlám és A terror
  • A könyv szerzője: FÖLDI PÁL
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: FÖLDI PÁL
  • Oldalszám: 320 oldal
  • Megjelenés: 2019. július 19.
  • Fájlnév: A Hódító Iszlám és A terror.pdf, A Hódító Iszlám és A terror.epub, A Hódító Iszlám és A terror.mobi, A Hódító Iszlám és A terror.txt, A Hódító Iszlám és A terror.docx, A Hódító Iszlám és A terror.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A Hódító Iszlám és A terror könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A Hódító Iszlám és A terror könyvet FÖLDI PÁL írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A Hódító Iszlám és A terror könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A Hódító Iszlám és A terror. A A Hódító Iszlám és A terror könyv megjelenésének dátuma 2019. július 19.. A A Hódító Iszlám és A terror könyvben 320 oldal található.

A könyv letölthető a A Hódító Iszlám és A terror kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A Hódító Iszlám és A terror könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: FÖLDI PÁL – A Hódító Iszlám és A terror.pdf, FÖLDI PÁL – A Hódító Iszlám és A terror.epub, FÖLDI PÁL – A Hódító Iszlám és A terror.mobi. FÖLDI PÁL A Hódító Iszlám és A terror felülvizsgálat. A Hódító Iszlám és A terror könyv FÖLDI PÁL – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. FÖLDI PÁL A Hódító Iszlám és A terror könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A Hódító Iszlám és A terror is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A Hódító Iszlám és A terror FÖLDI PÁL könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A Hódító Iszlám és A terror, A Hódító Iszlám és A terror fb2, download A Hódító Iszlám és A terror PDF, download A Hódító Iszlám és A terror MOBI, ingyenes letöltések A Hódító Iszlám és A terror IPhone, online A Hódító Iszlám és A terror pdf, ingyenes A Hódító Iszlám és A terror DJVU, ingyenes letöltések A Hódító Iszlám és A terror txt, letöltések A Hódító Iszlám és A terror rtf, online A Hódító Iszlám és A terror FB2 , ebook A Hódító Iszlám és A terror letöltések txt, ingyenes A Hódító Iszlám és A terror letöltések, ebook A Hódító Iszlám és A terror download MOBI, letöltések A Hódító Iszlám és A terror IPad, olvas A Hódító Iszlám és A terror MOBI, olvas A Hódító Iszlám és A terror docx, ingyenes A Hódító Iszlám és A terror awz, download ebook A Hódító Iszlám és A terror iPad, ingyenes A Hódító Iszlám és A terror DJVU, download A Hódító Iszlám és A terror ingyenes, ingyenes letöltések A Hódító Iszlám és A terror, olvas A Hódító Iszlám és A terror txt, A Hódító Iszlám és A terror letöltések DJVU, A Hódító Iszlám és A terror letöltések ingyenes, A Hódító Iszlám és A terror letöltések pdf ingyenes, A Hódító Iszlám és A terror pdf letöltések ingyenes, letöltések eA Hódító Iszlám és A terror pdf ingyenes, A Hódító Iszlám és A terror letöltések epub ingyenes, A Hódító Iszlám és A terror ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply