A hét nővér

By | 2019-11-21

Lucinda Riley - A hét nővér

Leírás könyv A hét nővér

Maia és húgai a nevelőapjuk halála után összegyűlnek a Genfi-tó partján álló gyermekkori otthonukban. Pa Salt, a különc milliárdos mindannyiukat kisgyermek korukban fogadta örökbe, így semmit sem tudnak a vér szerinti szüleikről. Az apjuk végrendelete azonban arra ösztönzi őket, hogy derítsék ki, honnan származnak. Egy-egy titokzatos tárgyat kapnak örökségül, meg egy földgömböt, amelyről leolvashatják a születési helyük koordinátáit. Maia megkezdi a kutatást a családja után, és hamarosan a világ másik felén, Rio de Janeiróban, egy omladozó villában találja magát, ahol egy féltve őrzött titokra bukkan.
A birtokába kerülnek a dédnagyanyja, Izabela megsárgult levelei, amelyekből egy nyolcvan évvel korábbi, tragikus szerelem története bontakozik ki. Izabelát ugyanis 1927-ben a kávékereskedelemből meggazdagodott édesapja be akarja házasítani a riói arisztokráciába, a szenvedélyes lány azonban kikönyörgi, hogy az eljegyzés után, de még az esküvő előtt elutazhasson Párizsba az egyik barátnője családjával. A lányt hamar magával ragadja a Montparnasse művésznegyedének pezsgő forgataga, de arra ő sem számít, hogy egy szobrásszal való véletlen találkozás gyökeresen felforgatja majd az életét…

Lucinda Riley új sorozatának első kötetében egy évtizedeken és földrészeken átívelő nyomozás történetét meséli el. A letehetetlen családregény főszereplője nemcsak a származásának kérdésére találja meg a választ, hanem szembesül életének meghatározó, elhibázott döntésével, és újra felfedezi az élet szépségét.


A vérszerinti szülők nyomában
Hat árva lány Svájcban, egészen pontosan Genfben, egy szigeten, egy mostoha apával, aki olyan gazdag, mint Krőzus… boldogan élnek testvérként, míg fel nem nőnek, s „mindenható” apjuk hirtelen halála újra összehozza őket a szigeten. A történet ott kezdődik, amikor mindannyian egy-egy nyomot, amolyan útravalót kapnak, amelynek segítségével kideríthetik, honnan származnak, kik a vérszerinti szüleik. Itt indul a kaland várhatóan hét köteten át, a múlt bonyolult emléklabirintusain keresztül Lucinda Riley A hét nővér című könyvében.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Eddig négy könyv jelent meg a hétből, de már elkezdődtek a tévésorozat előkészületei.
Lucinda Riley első regényét huszonnégy éves korában írta, és azóta számos bestseller szerzőjeként ünneplik szerte a világon. A hét nővér című sorozata hatalmas siker hazánkban is, így bizonyára számos olvasónk örül a hírnek, hogy végre képernyőn láthatja viszont a történetet.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

„Titkot őrizni veszélyes játék” – Interjú a titkokról a szerzővel.
A szerelmes levél egyszerre megkapó családregény és sodró lendületű krimi, amelynek szálait ezúttal is a két legnagyobb játékos alakítja: a hatalom és a szenvedély.

Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet A hét nővér pdf

A hét nővér.pdf

Lucinda Riley A hét nővér könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A hét nővér Lucinda Riley pdf formátumban. A A hét nővér könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hét nővér könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A hét nővér epub

A hét nővér.epub

Lucinda Riley A hét nővér könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A hét nővér Lucinda Riley epub formátumban. A A hét nővér könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hét nővér könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A hét nővér mobi

A hét nővér.mobi

Lucinda Riley A hét nővér könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A hét nővér Lucinda Riley mobi formátumban. A A hét nővér könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hét nővér könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A hét nővér txt

A hét nővér.txt

Lucinda Riley A hét nővér könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A hét nővér Lucinda Riley txt formátumban. A A hét nővér könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hét nővér könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A hét nővér docx

A hét nővér.docx

Lucinda Riley A hét nővér könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A hét nővér Lucinda Riley docx formátumban. A A hét nővér könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hét nővér könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A hét nővér fb2

A hét nővér.fb2

Lucinda Riley A hét nővér könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A hét nővér Lucinda Riley fb2 formátumban. A A hét nővér könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hét nővér könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A hét nővér könyv ingyen

A hét nővér online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A hét nővér ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A hét nővér

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A hét nővér és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A hét nővér ingyenes

A könyv részletei A hét nővér

  • A könyv eredeti címe: A hét nővér
  • A könyv szerzője: Lucinda Riley
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Lucinda Riley
  • Oldalszám: A hét nővér
  • Megjelenés: 2016. október 24.
  • Fájlnév: A hét nővér.pdf, A hét nővér.epub, A hét nővér.mobi, A hét nővér.txt, A hét nővér.docx, A hét nővér.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A hét nővér könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A hét nővér könyvet Lucinda Riley írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A hét nővér könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A hét nővér. A A hét nővér könyv megjelenésének dátuma 2016. október 24.. A A hét nővér könyvben A hét nővér található.

A könyv letölthető a A hét nővér kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A hét nővér könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Lucinda Riley – A hét nővér.pdf, Lucinda Riley – A hét nővér.epub, Lucinda Riley – A hét nővér.mobi. Lucinda Riley A hét nővér felülvizsgálat. A hét nővér könyv Lucinda Riley – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Lucinda Riley A hét nővér könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A hét nővér is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A hét nővér Lucinda Riley könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A hét nővér, A hét nővér fb2, download A hét nővér PDF, download A hét nővér MOBI, ingyenes letöltések A hét nővér IPhone, online A hét nővér pdf, ingyenes A hét nővér DJVU, ingyenes letöltések A hét nővér txt, letöltések A hét nővér rtf, online A hét nővér FB2 , ebook A hét nővér letöltések txt, ingyenes A hét nővér letöltések, ebook A hét nővér download MOBI, letöltések A hét nővér IPad, olvas A hét nővér MOBI, olvas A hét nővér docx, ingyenes A hét nővér awz, download ebook A hét nővér iPad, ingyenes A hét nővér DJVU, download A hét nővér ingyenes, ingyenes letöltések A hét nővér, olvas A hét nővér txt, A hét nővér letöltések DJVU, A hét nővér letöltések ingyenes, A hét nővér letöltések pdf ingyenes, A hét nővér pdf letöltések ingyenes, letöltések eA hét nővér pdf ingyenes, A hét nővér letöltések epub ingyenes, A hét nővér ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply