A hercegnő lányai

By | 2019-11-20

Jean Sasson - A hercegnő lányai

Leírás könyv A hercegnő lányai

A történet szereplői az írónő szerint nem fiktív személyek. Főszereplői, Szultána és leányai a szaúd-arábiai királyi család tagjai, akiken keresztül betekintést nyerhetünk az iszlám borzalmaiba.

Szultána szaúdi hercegnő egy fényűző palotában lakik, és hihetetlen gazdagság veszi körül. Mégis, életét is kockára téve feltárja saját sorsát, a királyi család magánügyeit és a környezetében élő nők szenvedéseit Jean Sasson amerikai újságírónő előtt. Világsikert aratott A Fátyol Mögött című könyv folytatása. Most Szultána lányai sorsának bemutatásával folytatja történetét. Nagyobbik lánya életét a vallás elleni lázadás és a férfiak megvetése tölti ki. Gyűlöli a fátyol viselését, széttépi a hagyományos családi kötelékeket, és leszbikus viszonyt kezd egy barátnőjével. Kisebb gyermeke pont az ellenkező utat válsztja. Megtagadja mindazt, amire anyja feltette az életét, és vallási fanatikussá válik. A hercegnő részletesen bemutatja a környezetében élő többi nő helyzetét is. Beszámol női körülmetélésről, gyermekkorban ágyasnak eladott lányokról, a házasságon belüli nemi erőszak gyakorlatáról, sőt még a saját férjük által halálra ítélt és kivégzett asszonyokról is.E könyv egy érzelmekkel teli vallomás a férfiúi brutalitásról, a reménytelen szerelemről és a nők sorsáról egy mohamedán országban.

Letöltés könyvet A hercegnő lányai pdf

A hercegnő lányai.pdf

Jean Sasson A hercegnő lányai könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A hercegnő lányai Jean Sasson pdf formátumban. A A hercegnő lányai könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hercegnő lányai könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A hercegnő lányai epub

A hercegnő lányai.epub

Jean Sasson A hercegnő lányai könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A hercegnő lányai Jean Sasson epub formátumban. A A hercegnő lányai könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hercegnő lányai könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A hercegnő lányai mobi

A hercegnő lányai.mobi

Jean Sasson A hercegnő lányai könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A hercegnő lányai Jean Sasson mobi formátumban. A A hercegnő lányai könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hercegnő lányai könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A hercegnő lányai txt

A hercegnő lányai.txt

Jean Sasson A hercegnő lányai könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A hercegnő lányai Jean Sasson txt formátumban. A A hercegnő lányai könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hercegnő lányai könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A hercegnő lányai docx

A hercegnő lányai.docx

Jean Sasson A hercegnő lányai könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A hercegnő lányai Jean Sasson docx formátumban. A A hercegnő lányai könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hercegnő lányai könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A hercegnő lányai fb2

A hercegnő lányai.fb2

Jean Sasson A hercegnő lányai könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A hercegnő lányai Jean Sasson fb2 formátumban. A A hercegnő lányai könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hercegnő lányai könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A hercegnő lányai könyv ingyen

A hercegnő lányai online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A hercegnő lányai ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A hercegnő lányai

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A hercegnő lányai és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A hercegnő lányai ingyenes

A könyv részletei A hercegnő lányai

  • A könyv eredeti címe: A hercegnő lányai
  • A könyv szerzője: Jean Sasson
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Jean Sasson
  • Oldalszám: 349 oldal
  • Megjelenés: 2005. január 01.
  • Fájlnév: A hercegnő lányai.pdf, A hercegnő lányai.epub, A hercegnő lányai.mobi, A hercegnő lányai.txt, A hercegnő lányai.docx, A hercegnő lányai.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A hercegnő lányai könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A hercegnő lányai könyvet Jean Sasson írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A hercegnő lányai könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A hercegnő lányai. A A hercegnő lányai könyv megjelenésének dátuma 2005. január 01.. A A hercegnő lányai könyvben 349 oldal található.

A könyv letölthető a A hercegnő lányai kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A hercegnő lányai könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Jean Sasson – A hercegnő lányai.pdf, Jean Sasson – A hercegnő lányai.epub, Jean Sasson – A hercegnő lányai.mobi. Jean Sasson A hercegnő lányai felülvizsgálat. A hercegnő lányai könyv Jean Sasson – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Jean Sasson A hercegnő lányai könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A hercegnő lányai is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A hercegnő lányai Jean Sasson könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A hercegnő lányai, A hercegnő lányai fb2, download A hercegnő lányai PDF, download A hercegnő lányai MOBI, ingyenes letöltések A hercegnő lányai IPhone, online A hercegnő lányai pdf, ingyenes A hercegnő lányai DJVU, ingyenes letöltések A hercegnő lányai txt, letöltések A hercegnő lányai rtf, online A hercegnő lányai FB2 , ebook A hercegnő lányai letöltések txt, ingyenes A hercegnő lányai letöltések, ebook A hercegnő lányai download MOBI, letöltések A hercegnő lányai IPad, olvas A hercegnő lányai MOBI, olvas A hercegnő lányai docx, ingyenes A hercegnő lányai awz, download ebook A hercegnő lányai iPad, ingyenes A hercegnő lányai DJVU, download A hercegnő lányai ingyenes, ingyenes letöltések A hercegnő lányai, olvas A hercegnő lányai txt, A hercegnő lányai letöltések DJVU, A hercegnő lányai letöltések ingyenes, A hercegnő lányai letöltések pdf ingyenes, A hercegnő lányai pdf letöltések ingyenes, letöltések eA hercegnő lányai pdf ingyenes, A hercegnő lányai letöltések epub ingyenes, A hercegnő lányai ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply