A halál szobrásza

By | 2019-11-22

Chris Carter - A halál szobrásza

Leírás könyv A halál szobrásza

Ha Robert Hunternek tíz nem fogadott hívása van a szabadnapján, az általában nem sok jót jelent. Egy forró nyári nap reggelén is azért keresik ennyire kitartóan a nyomozót, mert gyilkosság történt Los Angeles egyik előkelő negyedében. Az áldozat a köztiszteletben álló ügyész, Derek Nicholson, akivel a saját ágyában
végeztek, méghozzá szinte felfoghatatlan kegyetlenséggel. A bűncselekménynek ráadásul látszólag semmi értelme, a férfi ugyanis halálos betegségben szenvedett, és már csak hetei voltak hátra. Mégsem ez a legfurcsább az esetben, hanem a helyszínen talált vérfagyasztó alkotás: egy bizarr szobor, amelyhez hasonlót korábban még a tapasztalt Hunter és Garcia nyomozók sem láttak.
És nem ez az egyetlen brutális haláleset a környéken. Mivel azonban semmilyen kapcsolatot nem sikerül felfedezni az áldozatok között, a rendőrség különleges egysége értetlenül áll az ügy előtt. Talán egy titkos bosszúhadjárat folyik a város tisztes polgárai ellen? Esetleg a gyilkos az általa készített művekkel üzen a rendőrségnek? A legfontosabb kérdés azonban az, hogy sikerül-e elkapniuk a nyomozóknak a Szobrászt, mielőtt lecsap a következő áldozatára…


Egy szerelmes-szakítós, egy nevetős-sírós, egy izgalmas-kalandos, egy borzongós, egy romantikus és egy mesés könyv.
Egy szerelmes-szakítós, egy nevetős-sírós, egy izgalmas-kalandos, egy borzongós, egy romantikus és egy mesés könyvet ajánlunk nektek, amelyeket már februárban kézbe vehettek.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Bizarr szobrokat készít áldozatai testrészeiből a Szobrász – Megjelent Chris Carter legújabb thrillere.
Chris Carternek már a harmadik kemény, vérfagyasztó thrillere jelenik meg magyarul. A korábban kriminálpszichológusként dolgozó szerző bizarr, beteges bűnözőkről és egy furcsa nyomozópárosról szóló lebilincselő történeteit olvasva megfagy az ember ereiben a vér. Nemcsak az ábrázolt brutalitás, hanem a tökéletes dramaturgia miatt is. Az alábbi részletből pontosan kiderül, hogy mire is gondolunk, azonban csak erős idegzetű olvasóinknak javasoljuk az elolvasását.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

Letöltés könyvet A halál szobrásza pdf

A halál szobrásza.pdf

Chris Carter A halál szobrásza könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A halál szobrásza Chris Carter pdf formátumban. A A halál szobrásza könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A halál szobrásza könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A halál szobrásza epub

A halál szobrásza.epub

Chris Carter A halál szobrásza könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A halál szobrásza Chris Carter epub formátumban. A A halál szobrásza könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A halál szobrásza könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A halál szobrásza mobi

A halál szobrásza.mobi

Chris Carter A halál szobrásza könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A halál szobrásza Chris Carter mobi formátumban. A A halál szobrásza könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A halál szobrásza könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A halál szobrásza txt

A halál szobrásza.txt

Chris Carter A halál szobrásza könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A halál szobrásza Chris Carter txt formátumban. A A halál szobrásza könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A halál szobrásza könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A halál szobrásza docx

A halál szobrásza.docx

Chris Carter A halál szobrásza könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A halál szobrásza Chris Carter docx formátumban. A A halál szobrásza könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A halál szobrásza könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A halál szobrásza fb2

A halál szobrásza.fb2

Chris Carter A halál szobrásza könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A halál szobrásza Chris Carter fb2 formátumban. A A halál szobrásza könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A halál szobrásza könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A halál szobrásza könyv ingyen

A halál szobrásza online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A halál szobrásza ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A halál szobrásza

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A halál szobrásza és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A halál szobrásza ingyenes

A könyv részletei A halál szobrásza

  • A könyv eredeti címe: A halál szobrásza
  • A könyv szerzője: Chris Carter
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Chris Carter
  • Oldalszám: Világsikerek
  • Megjelenés: 368 oldal
    Megjelenés: 2018. február 16.
  • Fájlnév: A halál szobrásza.pdf, A halál szobrásza.epub, A halál szobrásza.mobi, A halál szobrásza.txt, A halál szobrásza.docx, A halál szobrásza.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A halál szobrásza könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A halál szobrásza könyvet Chris Carter írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A halál szobrásza könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A halál szobrásza. A A halál szobrásza könyv megjelenésének dátuma 368 oldal

Megjelenés: 2018. február 16.. A A halál szobrásza könyvben Világsikerek található.

A könyv letölthető a A halál szobrásza kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A halál szobrásza könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Chris Carter – A halál szobrásza.pdf, Chris Carter – A halál szobrásza.epub, Chris Carter – A halál szobrásza.mobi. Chris Carter A halál szobrásza felülvizsgálat. A halál szobrásza könyv Chris Carter – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Chris Carter A halál szobrásza könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A halál szobrásza is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A halál szobrásza Chris Carter könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A halál szobrásza, A halál szobrásza fb2, download A halál szobrásza PDF, download A halál szobrásza MOBI, ingyenes letöltések A halál szobrásza IPhone, online A halál szobrásza pdf, ingyenes A halál szobrásza DJVU, ingyenes letöltések A halál szobrásza txt, letöltések A halál szobrásza rtf, online A halál szobrásza FB2 , ebook A halál szobrásza letöltések txt, ingyenes A halál szobrásza letöltések, ebook A halál szobrásza download MOBI, letöltések A halál szobrásza IPad, olvas A halál szobrásza MOBI, olvas A halál szobrásza docx, ingyenes A halál szobrásza awz, download ebook A halál szobrásza iPad, ingyenes A halál szobrásza DJVU, download A halál szobrásza ingyenes, ingyenes letöltések A halál szobrásza, olvas A halál szobrásza txt, A halál szobrásza letöltések DJVU, A halál szobrásza letöltések ingyenes, A halál szobrásza letöltések pdf ingyenes, A halál szobrásza pdf letöltések ingyenes, letöltések eA halál szobrásza pdf ingyenes, A halál szobrásza letöltések epub ingyenes, A halál szobrásza ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply