A hajnal átka

By | 2019-11-08

Karen Chance - A hajnal átka

Leírás könyv A hajnal átka

Noha Cassandra Palmer nagy hatalommal bíró Pythiává vált, ez egyáltalán nem készteti visszavonulásra azokat, akik a halálát kívánják. A természetfeletti lények világában kevesen örülnének annak, ha az önfejű Cassie foglalná el a legfőbb jövőbelátó posztját – és minden tőlük telhetőt el is követnek, hogy mielőbb eltegyék láb alól. A vámpírok Szenátusa támogatja ugyan Cassie-t új tisztségében, ám az általuk biztosított védelemnek ára van: szövetségre kell lépnie a szexi vámpír nagymesterrel, Mirceával, aki saját tulajdonaként tekint a lányra. Ám még a vámpíroknak is komoly gondot okozhat Cassie életének megóvása, hiszen Apollo, az önjelölt istenség, a Pythia hatalmának forrása az ellenfelük. Hogy megmentse saját életét – és mellesleg a világot – Cassie-nek szembe kell néznie teremtőjével…"Karen Chance elfoglalta helyét Laurell K. Hamilton, Charlaine Harris, Mary Janice Davidson és J. D. Robb mellett." (SF Revu)

Letöltés könyvet A hajnal átka pdf

A hajnal átka.pdf

Karen Chance A hajnal átka könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A hajnal átka Karen Chance pdf formátumban. A A hajnal átka könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hajnal átka könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A hajnal átka epub

A hajnal átka.epub

Karen Chance A hajnal átka könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A hajnal átka Karen Chance epub formátumban. A A hajnal átka könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hajnal átka könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A hajnal átka mobi

A hajnal átka.mobi

Karen Chance A hajnal átka könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A hajnal átka Karen Chance mobi formátumban. A A hajnal átka könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hajnal átka könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A hajnal átka txt

A hajnal átka.txt

Karen Chance A hajnal átka könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A hajnal átka Karen Chance txt formátumban. A A hajnal átka könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hajnal átka könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A hajnal átka docx

A hajnal átka.docx

Karen Chance A hajnal átka könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A hajnal átka Karen Chance docx formátumban. A A hajnal átka könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hajnal átka könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A hajnal átka fb2

A hajnal átka.fb2

Karen Chance A hajnal átka könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A hajnal átka Karen Chance fb2 formátumban. A A hajnal átka könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A hajnal átka könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A hajnal átka könyv ingyen

A hajnal átka online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A hajnal átka ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A hajnal átka

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A hajnal átka és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A hajnal átka ingyenes

A könyv részletei A hajnal átka

  • A könyv eredeti címe: A hajnal átka
  • A könyv szerzője: Karen Chance
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Karen Chance
  • Oldalszám: Cassandra Palmer
  • Megjelenés: 460 oldal
    Megjelenés: 2013. február 06.
  • Fájlnév: A hajnal átka.pdf, A hajnal átka.epub, A hajnal átka.mobi, A hajnal átka.txt, A hajnal átka.docx, A hajnal átka.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A hajnal átka könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A hajnal átka könyvet Karen Chance írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A hajnal átka könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A hajnal átka. A A hajnal átka könyv megjelenésének dátuma 460 oldal

Megjelenés: 2013. február 06.. A A hajnal átka könyvben Cassandra Palmer található.

A könyv letölthető a A hajnal átka kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A hajnal átka könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Karen Chance – A hajnal átka.pdf, Karen Chance – A hajnal átka.epub, Karen Chance – A hajnal átka.mobi. Karen Chance A hajnal átka felülvizsgálat. A hajnal átka könyv Karen Chance – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Karen Chance A hajnal átka könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A hajnal átka is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A hajnal átka Karen Chance könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A hajnal átka, A hajnal átka fb2, download A hajnal átka PDF, download A hajnal átka MOBI, ingyenes letöltések A hajnal átka IPhone, online A hajnal átka pdf, ingyenes A hajnal átka DJVU, ingyenes letöltések A hajnal átka txt, letöltések A hajnal átka rtf, online A hajnal átka FB2 , ebook A hajnal átka letöltések txt, ingyenes A hajnal átka letöltések, ebook A hajnal átka download MOBI, letöltések A hajnal átka IPad, olvas A hajnal átka MOBI, olvas A hajnal átka docx, ingyenes A hajnal átka awz, download ebook A hajnal átka iPad, ingyenes A hajnal átka DJVU, download A hajnal átka ingyenes, ingyenes letöltések A hajnal átka, olvas A hajnal átka txt, A hajnal átka letöltések DJVU, A hajnal átka letöltések ingyenes, A hajnal átka letöltések pdf ingyenes, A hajnal átka pdf letöltések ingyenes, letöltések eA hajnal átka pdf ingyenes, A hajnal átka letöltések epub ingyenes, A hajnal átka ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply