A gömbölyű szép! – a férfiak szerint…

By | 2019-11-12

Pierre Dukan - A gömbölyű szép! - A férfiak szerint...

Leírás könyv A gömbölyű szép! – A férfiak szerint…

Gömbölyded csípő, húsos combok, kerek idomok – nos, nem éppen ilyennek képzeltük a 21. századi bombanőt! Pedig a lágy, ívelt formák különböztetik meg a nőket a férfiak szálkás, csupa izom testi adottságaitól. Ha ősi ösztöneinkre hallgatnánk, és figyelmen kívül hagynánk az olykor erőszakkal belénk sulykolt társadalmi-kulturális "tudást", akkor a kerekded idomokat nem is láthatnánk másmilyennek, csakis vonzónak – akár férfiak vagyunk, akár nők.Hiszed vagy sem, kedves olvasó, igenis léteznek olyan férfiak a Földön, méghozzá szép számmal, akik szerint ezek a női testre jellemző tulajdonságok a lehető legvonzóbb jelzések. És hogy ki állítja ezt? Nem kisebb szaktekintély, mint a táplálkozástudomány elismert tudósa, DR. PIERRE DUKAN, aki a munkája során szembesült a kerekdedség kulturális tabujával, illetve az ennek köszönhető, olykor gyötrelmes fogyókúrák káros hatásaival.Dukan érdekesebbnél érdekesebb etológiai, antropológiai, szociológiai bizonyítékokat felsorakoztatva állapítja meg: rossz úton járunk, ha engedünk a társadalmi nyomásnak, és a nemek közötti – akár testi, akár viselkedésbeli – különbségek eltüntetésén munkálkodunk. Az érzékek világában zajló ősi, mágikus kommunikációban ugyanis éppen a férfi és a nő testének különbözősége az, aminek a vágyat, illetve fajunk fennmaradását köszönhetjük. Így aztán, ha végigolvassuk fejtegetéseit, szikrányi kétely sem marad bennünk: a férfiak valóban a gömbölyded nőket szeretik!

Letöltés könyvet A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… pdf

A gömbölyű szép! – A férfiak szerint….pdf

Pierre Dukan A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… Pierre Dukan pdf formátumban. A A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… epub

A gömbölyű szép! – A férfiak szerint….epub

Pierre Dukan A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… Pierre Dukan epub formátumban. A A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… mobi

A gömbölyű szép! – A férfiak szerint….mobi

Pierre Dukan A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… Pierre Dukan mobi formátumban. A A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… txt

A gömbölyű szép! – A férfiak szerint….txt

Pierre Dukan A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… Pierre Dukan txt formátumban. A A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… docx

A gömbölyű szép! – A férfiak szerint….docx

Pierre Dukan A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… Pierre Dukan docx formátumban. A A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… fb2

A gömbölyű szép! – A férfiak szerint….fb2

Pierre Dukan A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… Pierre Dukan fb2 formátumban. A A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyv ingyen

A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A gömbölyű szép! – A férfiak szerint…

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… ingyenes

A könyv részletei A gömbölyű szép! – A férfiak szerint…

  • A könyv eredeti címe: A gömbölyű szép! – A férfiak szerint…
  • A könyv szerzője: Pierre Dukan
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Pierre Dukan
  • Oldalszám: 240 oldal
  • Megjelenés: 2013. április 10.
  • Fájlnév: A gömbölyű szép! – A férfiak szerint….pdf, A gömbölyű szép! – A férfiak szerint….epub, A gömbölyű szép! – A férfiak szerint….mobi, A gömbölyű szép! – A férfiak szerint….txt, A gömbölyű szép! – A férfiak szerint….docx, A gömbölyű szép! – A férfiak szerint….fb2
  • Feltételek: ingyen

A A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyvet Pierre Dukan írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A gömbölyű szép! – A férfiak szerint…. A A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyv megjelenésének dátuma 2013. április 10.. A A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyvben 240 oldal található.

A könyv letölthető a A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Pierre Dukan – A gömbölyű szép! – A férfiak szerint….pdf, Pierre Dukan – A gömbölyű szép! – A férfiak szerint….epub, Pierre Dukan – A gömbölyű szép! – A férfiak szerint….mobi. Pierre Dukan A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… felülvizsgálat. A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyv Pierre Dukan – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Pierre Dukan A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… Pierre Dukan könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A gömbölyű szép! – A férfiak szerint…, A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… fb2, download A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… PDF, download A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… MOBI, ingyenes letöltések A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… IPhone, online A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… pdf, ingyenes A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… DJVU, ingyenes letöltések A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… txt, letöltések A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… rtf, online A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… FB2 , ebook A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… letöltések txt, ingyenes A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… letöltések, ebook A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… download MOBI, letöltések A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… IPad, olvas A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… MOBI, olvas A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… docx, ingyenes A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… awz, download ebook A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… iPad, ingyenes A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… DJVU, download A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… ingyenes, ingyenes letöltések A gömbölyű szép! – A férfiak szerint…, olvas A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… txt, A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… letöltések DJVU, A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… letöltések ingyenes, A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… letöltések pdf ingyenes, A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… pdf letöltések ingyenes, letöltések eA gömbölyű szép! – A férfiak szerint… pdf ingyenes, A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… letöltések epub ingyenes, A gömbölyű szép! – A férfiak szerint… ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply