A földre szállt nagynéni

By | 2019-12-06

Sinéad MORIARTY - A földre szállt nagynéni

Leírás könyv A földre szállt nagynéni

Főhősnője, az ír származású, harmincéves Kate O’Brien úgy él Londonban, mint hal a vízben. Keményen megdolgozott azért, hogy műsorvezetőként saját show-ja legyen, és ennél most semmi sem lehet fontosabb. Aztán egy nap kiderül, hogy a nővérének, Fionának, aki otthon, Írországban él, mellrákja van, és azonnal műteni kell. Kate-et lényegében Fiona nevelte fel, miután anyjuk kislány korukban (mellrákban) meghalt. Fiona azóta matematikus lett, és családot alapított: szintén matematikus férje érzelmileg egy tuskó, csak a matek érdekli, négyéves ikerfiaik pedig rettentő zabolátlanok. Kate mindent feladva azonnal hazamegy, és megpróbálja átvenni nővére egyes feladatait a nehéz időkben. És ott van még neki az apja, aki vén fejjel kezd randevúzni, és pont Kate hajdani és utált tornatanárnőjével jár, valamint ott van az öccse, aki huszonhat éves korában is elvárja, hogy eltartsák, amíg híres és gazdag zenész nem lesz.
A regényt ugyanaz a kedves humor szövi át, mint a Belladonna-sorozatban megjelent Emma-trilógiát (Babablues, Tökéletes szülők, Egyről a kettőre). A komor téma ellenére vígjáték, és a végén persze minden jóra fordul.

Letöltés könyvet A földre szállt nagynéni pdf

A földre szállt nagynéni.pdf

Sinéad MORIARTY A földre szállt nagynéni könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A földre szállt nagynéni Sinéad MORIARTY pdf formátumban. A A földre szállt nagynéni könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A földre szállt nagynéni könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A földre szállt nagynéni epub

A földre szállt nagynéni.epub

Sinéad MORIARTY A földre szállt nagynéni könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A földre szállt nagynéni Sinéad MORIARTY epub formátumban. A A földre szállt nagynéni könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A földre szállt nagynéni könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A földre szállt nagynéni mobi

A földre szállt nagynéni.mobi

Sinéad MORIARTY A földre szállt nagynéni könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A földre szállt nagynéni Sinéad MORIARTY mobi formátumban. A A földre szállt nagynéni könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A földre szállt nagynéni könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A földre szállt nagynéni txt

A földre szállt nagynéni.txt

Sinéad MORIARTY A földre szállt nagynéni könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A földre szállt nagynéni Sinéad MORIARTY txt formátumban. A A földre szállt nagynéni könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A földre szállt nagynéni könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A földre szállt nagynéni docx

A földre szállt nagynéni.docx

Sinéad MORIARTY A földre szállt nagynéni könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A földre szállt nagynéni Sinéad MORIARTY docx formátumban. A A földre szállt nagynéni könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A földre szállt nagynéni könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A földre szállt nagynéni fb2

A földre szállt nagynéni.fb2

Sinéad MORIARTY A földre szállt nagynéni könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A földre szállt nagynéni Sinéad MORIARTY fb2 formátumban. A A földre szállt nagynéni könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A földre szállt nagynéni könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A földre szállt nagynéni könyv ingyen

A földre szállt nagynéni online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A földre szállt nagynéni ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A földre szállt nagynéni

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A földre szállt nagynéni és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A földre szállt nagynéni ingyenes

A könyv részletei A földre szállt nagynéni

  • A könyv eredeti címe: A földre szállt nagynéni
  • A könyv szerzője: Sinéad MORIARTY
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Sinéad MORIARTY
  • Oldalszám: 432 oldal
  • Megjelenés: 2010. február 22.
  • Fájlnév: A földre szállt nagynéni.pdf, A földre szállt nagynéni.epub, A földre szállt nagynéni.mobi, A földre szállt nagynéni.txt, A földre szállt nagynéni.docx, A földre szállt nagynéni.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A földre szállt nagynéni könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A földre szállt nagynéni könyvet Sinéad MORIARTY írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A földre szállt nagynéni könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A földre szállt nagynéni. A A földre szállt nagynéni könyv megjelenésének dátuma 2010. február 22.. A A földre szállt nagynéni könyvben 432 oldal található.

A könyv letölthető a A földre szállt nagynéni kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A földre szállt nagynéni könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Sinéad MORIARTY – A földre szállt nagynéni.pdf, Sinéad MORIARTY – A földre szállt nagynéni.epub, Sinéad MORIARTY – A földre szállt nagynéni.mobi. Sinéad MORIARTY A földre szállt nagynéni felülvizsgálat. A földre szállt nagynéni könyv Sinéad MORIARTY – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Sinéad MORIARTY A földre szállt nagynéni könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A földre szállt nagynéni is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A földre szállt nagynéni Sinéad MORIARTY könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A földre szállt nagynéni, A földre szállt nagynéni fb2, download A földre szállt nagynéni PDF, download A földre szállt nagynéni MOBI, ingyenes letöltések A földre szállt nagynéni IPhone, online A földre szállt nagynéni pdf, ingyenes A földre szállt nagynéni DJVU, ingyenes letöltések A földre szállt nagynéni txt, letöltések A földre szállt nagynéni rtf, online A földre szállt nagynéni FB2 , ebook A földre szállt nagynéni letöltések txt, ingyenes A földre szállt nagynéni letöltések, ebook A földre szállt nagynéni download MOBI, letöltések A földre szállt nagynéni IPad, olvas A földre szállt nagynéni MOBI, olvas A földre szállt nagynéni docx, ingyenes A földre szállt nagynéni awz, download ebook A földre szállt nagynéni iPad, ingyenes A földre szállt nagynéni DJVU, download A földre szállt nagynéni ingyenes, ingyenes letöltések A földre szállt nagynéni, olvas A földre szállt nagynéni txt, A földre szállt nagynéni letöltések DJVU, A földre szállt nagynéni letöltések ingyenes, A földre szállt nagynéni letöltések pdf ingyenes, A földre szállt nagynéni pdf letöltések ingyenes, letöltések eA földre szállt nagynéni pdf ingyenes, A földre szállt nagynéni letöltések epub ingyenes, A földre szállt nagynéni ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply