A fogadott lány

By | 2019-12-19

Mary Kubica - A fogadott lány

Leírás könyv A fogadott lány

Egy véletlen találkozás kibogozhatatlan hazugságok szövevényére derít fényt a népszerű szerző, Mary Kubica pompás új pszichothrillerében. A zuhogó esőben Heidi megpillant egy lányt a peronon, aki egy kisgyermeket szorongat a karjában. Elindul vele a vonat, sebesen elsuhan mellettük, ám a lány nem megy ki a fejéből… Heidi Wood mindig is hitt a jótékonykodásban: egy nonprofit szervezetnél dolgozik, kóbor macskákat fogad be. Azt azonban már megdöbbenéssel fogadja a férje és a lánya, amikor egy Willow nevű fiatal nővel és annak négy hónapos kisbabájával érkezik haza. A zilált és a jelek szerint magányos teremtés akár bűnöző is lehet – vagy még rosszabb. Ám Heidi a családja ellenvetései dacára úgy dönt, menedéket nyújt az otthonukban Willow-nak és gyermekének. A következő napokban az asszony segíteni próbál a lánynak talpra állni, de ahogy egyre több részlet bukkan felszínre Willow múltjából, Heidinek el kell döntenie, meddig hajlandó elmenni egy vadidegen kedvéért. Ami csupán egy jó szándékú gesztusnak indult, hátborzongató és kiszámíthatatlan történetbe fordul…

Letöltés könyvet A fogadott lány pdf

A fogadott lány .pdf

Mary Kubica A fogadott lány könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A fogadott lány Mary Kubica pdf formátumban. A A fogadott lány könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A fogadott lány könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A fogadott lány epub

A fogadott lány .epub

Mary Kubica A fogadott lány könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A fogadott lány Mary Kubica epub formátumban. A A fogadott lány könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A fogadott lány könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A fogadott lány mobi

A fogadott lány .mobi

Mary Kubica A fogadott lány könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A fogadott lány Mary Kubica mobi formátumban. A A fogadott lány könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A fogadott lány könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A fogadott lány txt

A fogadott lány .txt

Mary Kubica A fogadott lány könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A fogadott lány Mary Kubica txt formátumban. A A fogadott lány könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A fogadott lány könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A fogadott lány docx

A fogadott lány .docx

Mary Kubica A fogadott lány könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A fogadott lány Mary Kubica docx formátumban. A A fogadott lány könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A fogadott lány könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A fogadott lány fb2

A fogadott lány .fb2

Mary Kubica A fogadott lány könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A fogadott lány Mary Kubica fb2 formátumban. A A fogadott lány könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A fogadott lány könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A fogadott lány könyv ingyen

A fogadott lány online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A fogadott lány ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A fogadott lány

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A fogadott lány és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A fogadott lány ingyenes

A könyv részletei A fogadott lány

  • A könyv eredeti címe: A fogadott lány
  • A könyv szerzője: Mary Kubica
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Mary Kubica
  • Oldalszám: 2016. október 28.
    ISBN: 9789634072669
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: A fogadott lány .pdf, A fogadott lány .epub, A fogadott lány .mobi, A fogadott lány .txt, A fogadott lány .docx, A fogadott lány .fb2
  • Feltételek: ingyen

A A fogadott lány könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A fogadott lány könyvet Mary Kubica írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A fogadott lány könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A fogadott lány . A A fogadott lány könyv megjelenésének dátuma ERR. A A fogadott lány könyvben 2016. október 28.

ISBN: 9789634072669 található.

A könyv letölthető a A fogadott lány kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A fogadott lány könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Mary Kubica – A fogadott lány .pdf, Mary Kubica – A fogadott lány .epub, Mary Kubica – A fogadott lány .mobi. Mary Kubica A fogadott lány felülvizsgálat. A fogadott lány könyv Mary Kubica – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Mary Kubica A fogadott lány könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A fogadott lány is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A fogadott lány Mary Kubica könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A fogadott lány , A fogadott lány fb2, download A fogadott lány PDF, download A fogadott lány MOBI, ingyenes letöltések A fogadott lány IPhone, online A fogadott lány pdf, ingyenes A fogadott lány DJVU, ingyenes letöltések A fogadott lány txt, letöltések A fogadott lány rtf, online A fogadott lány FB2 , ebook A fogadott lány letöltések txt, ingyenes A fogadott lány letöltések, ebook A fogadott lány download MOBI, letöltések A fogadott lány IPad, olvas A fogadott lány MOBI, olvas A fogadott lány docx, ingyenes A fogadott lány awz, download ebook A fogadott lány iPad, ingyenes A fogadott lány DJVU, download A fogadott lány ingyenes, ingyenes letöltések A fogadott lány , olvas A fogadott lány txt, A fogadott lány letöltések DJVU, A fogadott lány letöltések ingyenes, A fogadott lány letöltések pdf ingyenes, A fogadott lány pdf letöltések ingyenes, letöltések eA fogadott lány pdf ingyenes, A fogadott lány letöltések epub ingyenes, A fogadott lány ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply