A felügyelő és a csend

By | 2019-11-21

Hakan Nesser - A felügyelő és a csend

Leírás könyv A felügyelő és a csend

A kétes tanai és különös szertartásai miatt hírhedt Tiszta Élet nevű szekta egy varázslatos helyen, az erdő mélyén tart tábort egy csapat kamasz lánynak. Egy nap egy névtelen telefonáló arról értesíti a helyi rendőrséget, hogy az egyik táborozó kislánynak nyoma veszett. A szekta vezetője viszont tagad: a nyájából nem hiányzik senki. A vakációzó rendőrfőnök zöldfülű helyettese a híres Van Veeteren főfelügyelő segítségét kéri. A helyzet akkor válik igazán komollyá, amikor az erdőben egy lány holttestére bukkannak. Vajon a szektavezér keze van a dologban? Ami azonban bizonyos: időben meg kell fékezni a tettest, hogy ne szedhessen további áldozatokat. Van Veeteren főfelügyelő közben a végleges visszavonulás gondolatával játszik…

Letöltés könyvet A felügyelő és a csend pdf

A felügyelő és a csend.pdf

Hakan Nesser A felügyelő és a csend könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A felügyelő és a csend Hakan Nesser pdf formátumban. A A felügyelő és a csend könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A felügyelő és a csend könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A felügyelő és a csend epub

A felügyelő és a csend.epub

Hakan Nesser A felügyelő és a csend könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A felügyelő és a csend Hakan Nesser epub formátumban. A A felügyelő és a csend könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A felügyelő és a csend könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A felügyelő és a csend mobi

A felügyelő és a csend.mobi

Hakan Nesser A felügyelő és a csend könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A felügyelő és a csend Hakan Nesser mobi formátumban. A A felügyelő és a csend könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A felügyelő és a csend könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A felügyelő és a csend txt

A felügyelő és a csend.txt

Hakan Nesser A felügyelő és a csend könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A felügyelő és a csend Hakan Nesser txt formátumban. A A felügyelő és a csend könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A felügyelő és a csend könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A felügyelő és a csend docx

A felügyelő és a csend.docx

Hakan Nesser A felügyelő és a csend könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A felügyelő és a csend Hakan Nesser docx formátumban. A A felügyelő és a csend könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A felügyelő és a csend könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A felügyelő és a csend fb2

A felügyelő és a csend.fb2

Hakan Nesser A felügyelő és a csend könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A felügyelő és a csend Hakan Nesser fb2 formátumban. A A felügyelő és a csend könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A felügyelő és a csend könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A felügyelő és a csend könyv ingyen

A felügyelő és a csend online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A felügyelő és a csend ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A felügyelő és a csend

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A felügyelő és a csend és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A felügyelő és a csend ingyenes

A könyv részletei A felügyelő és a csend

  • A könyv eredeti címe: A felügyelő és a csend
  • A könyv szerzője: Hakan Nesser
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Hakan Nesser
  • Oldalszám: Skandináv Krimik
  • Megjelenés: 312 oldal
    Megjelenés: 2015. november 16.
  • Fájlnév: A felügyelő és a csend.pdf, A felügyelő és a csend.epub, A felügyelő és a csend.mobi, A felügyelő és a csend.txt, A felügyelő és a csend.docx, A felügyelő és a csend.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A felügyelő és a csend könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A felügyelő és a csend könyvet Hakan Nesser írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A felügyelő és a csend könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A felügyelő és a csend. A A felügyelő és a csend könyv megjelenésének dátuma 312 oldal

Megjelenés: 2015. november 16.. A A felügyelő és a csend könyvben Skandináv Krimik található.

A könyv letölthető a A felügyelő és a csend kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A felügyelő és a csend könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Hakan Nesser – A felügyelő és a csend.pdf, Hakan Nesser – A felügyelő és a csend.epub, Hakan Nesser – A felügyelő és a csend.mobi. Hakan Nesser A felügyelő és a csend felülvizsgálat. A felügyelő és a csend könyv Hakan Nesser – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Hakan Nesser A felügyelő és a csend könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A felügyelő és a csend is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A felügyelő és a csend Hakan Nesser könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A felügyelő és a csend, A felügyelő és a csend fb2, download A felügyelő és a csend PDF, download A felügyelő és a csend MOBI, ingyenes letöltések A felügyelő és a csend IPhone, online A felügyelő és a csend pdf, ingyenes A felügyelő és a csend DJVU, ingyenes letöltések A felügyelő és a csend txt, letöltések A felügyelő és a csend rtf, online A felügyelő és a csend FB2 , ebook A felügyelő és a csend letöltések txt, ingyenes A felügyelő és a csend letöltések, ebook A felügyelő és a csend download MOBI, letöltések A felügyelő és a csend IPad, olvas A felügyelő és a csend MOBI, olvas A felügyelő és a csend docx, ingyenes A felügyelő és a csend awz, download ebook A felügyelő és a csend iPad, ingyenes A felügyelő és a csend DJVU, download A felügyelő és a csend ingyenes, ingyenes letöltések A felügyelő és a csend, olvas A felügyelő és a csend txt, A felügyelő és a csend letöltések DJVU, A felügyelő és a csend letöltések ingyenes, A felügyelő és a csend letöltések pdf ingyenes, A felügyelő és a csend pdf letöltések ingyenes, letöltések eA felügyelő és a csend pdf ingyenes, A felügyelő és a csend letöltések epub ingyenes, A felügyelő és a csend ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply