A felolvasó

By | 2019-12-20

Bernhard Schlink - A felolvasó

Leírás könyv A felolvasó

Jelen nincs múlt nélkül Laure Bataillon-díj (1997) Hans Fallada-díj (1998) A WELT napilap irodalmi díja (1999) Evangélikus könyvdíj (2000) Eeva-Joenpelto-díj, Finnország (2001) Michael Berg tizenöt éves, amikor hazafelé tart az iskolából, elesik, és megsérül. Egy Hanna nevű nő a segítségére siet, aki később a szeretője lesz. A testiség és az irodalom gyönyörű élményeit élik át együtt. Hanna hamarosan eltűnik, és Michael soha nem heveri ki szerelmüket. Legközelebb egyetemista korában látja viszont a nőt, egy borzalmas, háborús bűntény gyanúsítottjaként. Hanna nem védekezik a vádak ellen, és Michael apránként rádöbben, a nő azon az áron is ragaszkodik ahhoz, hogy megőrizze titkát, ha az egész világ gyilkosnak tartja. Bernhard Schlink fojtottan erotikus regénye a kilencvenes évek egyik legnagyobb könyvsikere – az első német nyelvű könyv, mely vezette a New York Times bestsellerlistáját. Negyvenöt nyelvre fordították le. A második világháború utáni Németországban játszódik; a morális kiállás, a nácizmussal való szembenézés, az emlékezni tudás és az empátia örök érvényű története. Bernhard Schlink 1944-ben született. Bíróból lett többszörösen díjazott író, emellett a berlini Humboldt Egyetem jogi karának nyugalmazott professzora. Több krimi után 1995-ben A felolvasó című regénye hozta meg neki a világhírt, amely részben önéletrajzi elemeken alapul. A könyv 1999-ben Oprah Winfrey könyvklubjába is bekerült, 2008-ban pedig Kate Winslet Oscar-díjat kapott Hanna alakjának megformálásáért.

Letöltés könyvet A felolvasó pdf

A felolvasó.pdf

Bernhard Schlink A felolvasó könyve pdf formátumban érhető el. Itt letölthető A felolvasó Bernhard Schlink pdf formátumban. A A felolvasó könyv pdf formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A felolvasó könyv pdf formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A felolvasó epub

A felolvasó.epub

Bernhard Schlink A felolvasó könyve epub formátumban érhető el. Itt letölthető A felolvasó Bernhard Schlink epub formátumban. A A felolvasó könyv epub formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A felolvasó könyv epub formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A felolvasó mobi

A felolvasó.mobi

Bernhard Schlink A felolvasó könyve mobi formátumban érhető el. Itt letölthető A felolvasó Bernhard Schlink mobi formátumban. A A felolvasó könyv mobi formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A felolvasó könyv mobi formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A felolvasó txt

A felolvasó.txt

Bernhard Schlink A felolvasó könyve txt formátumban érhető el. Itt letölthető A felolvasó Bernhard Schlink txt formátumban. A A felolvasó könyv txt formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A felolvasó könyv txt formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A felolvasó docx

A felolvasó.docx

Bernhard Schlink A felolvasó könyve docx formátumban érhető el. Itt letölthető A felolvasó Bernhard Schlink docx formátumban. A A felolvasó könyv docx formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A felolvasó könyv docx formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Letöltés könyvet A felolvasó fb2

A felolvasó.fb2

Bernhard Schlink A felolvasó könyve fb2 formátumban érhető el. Itt letölthető A felolvasó Bernhard Schlink fb2 formátumban. A A felolvasó könyv fb2 formátumban történő letöltéséhez használja a linket. A felolvasó könyv fb2 formátumban, egy dedikált külső szerveren.

Olvasni online A felolvasó könyv ingyen

A felolvasó online

Hogyan lehet letölteni (olvasni online) könyvet A felolvasó ingyenes

Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a A felolvasó

Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:

Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.

Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

Magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

Minden platform. Teljesen optimalizált.

Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
Regisztrálj most, szerezd be a A felolvasó és szórakozz a korlátozások nélkül!

Jelentkezzen be a könyv letöltéséhez (online olvasás) A felolvasó ingyenes

A könyv részletei A felolvasó

  • A könyv eredeti címe: A felolvasó
  • A könyv szerzője: Bernhard Schlink
  • A könyv nyelve: hu-HU
  • Könyvkiadó: Bernhard Schlink
  • Oldalszám: 2018. december 03.
    ISBN: 9786155759598
  • Megjelenés: ERR
  • Fájlnév: A felolvasó.pdf, A felolvasó.epub, A felolvasó.mobi, A felolvasó.txt, A felolvasó.docx, A felolvasó.fb2
  • Feltételek: ingyen

A A felolvasó könyvet ingyenesen letöltheti a weboldalon feltüntetett linkek egyikén. A A felolvasó könyvet Bernhard Schlink írja, és letölthető pdf, epub és mobi formátumban. A A felolvasó könyvet, akárcsak a weboldalunkon található többi könyvet, egy dedikált szerveren tárolják. A könyv eredeti címe: A felolvasó. A A felolvasó könyv megjelenésének dátuma ERR. A A felolvasó könyvben 2018. december 03.

ISBN: 9786155759598 található.

A könyv letölthető a A felolvasó kiadóban. A könyvet ingyen letöltheti pdf, epub és mobi formátumban. A A felolvasó könyv ingyenes letöltéséhez kövesse a megfelelő könyvformátumra mutató linket: Bernhard Schlink – A felolvasó.pdf, Bernhard Schlink – A felolvasó.epub, Bernhard Schlink – A felolvasó.mobi. Bernhard Schlink A felolvasó felülvizsgálat. A felolvasó könyv Bernhard Schlink – ez az egyik legjobb magyar nyelvű könyv. Bernhard Schlink A felolvasó könyvét az Amazonon vásárolhatja meg. Papírkötésű A felolvasó is megrendelhet az Amazon-on. Bővebben elolvashatod a A felolvasó Bernhard Schlink könyvet a Wikipedia-ban.

TAGS:
online A felolvasó, A felolvasó fb2, download A felolvasó PDF, download A felolvasó MOBI, ingyenes letöltések A felolvasó IPhone, online A felolvasó pdf, ingyenes A felolvasó DJVU, ingyenes letöltések A felolvasó txt, letöltések A felolvasó rtf, online A felolvasó FB2 , ebook A felolvasó letöltések txt, ingyenes A felolvasó letöltések, ebook A felolvasó download MOBI, letöltések A felolvasó IPad, olvas A felolvasó MOBI, olvas A felolvasó docx, ingyenes A felolvasó awz, download ebook A felolvasó iPad, ingyenes A felolvasó DJVU, download A felolvasó ingyenes, ingyenes letöltések A felolvasó, olvas A felolvasó txt, A felolvasó letöltések DJVU, A felolvasó letöltések ingyenes, A felolvasó letöltések pdf ingyenes, A felolvasó pdf letöltések ingyenes, letöltések eA felolvasó pdf ingyenes, A felolvasó letöltések epub ingyenes, A felolvasó ePub letöltések ingyenes.

Leave a Reply